-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
yaa kıslar ya 1ay olcak yada olmuştur herhalde, her akşam nar yiyorum,hurma yiyorum,buz masajı yapıyorum,nar özlü krem sürüyorum.evet gercekten dolgunluk var ama büyüsünler artıkkkk
yaa kıslar ya 1ay olcak yada olmuştur herhalde, her akşam nar yiyorum,hurma yiyorum,buz masajı yapıyorum,nar özlü krem sürüyorum.evet gercekten dolgunluk var ama büyüsünler artıkkkk
arkadaşlar marketlerde satılan %100 nar suları da işe yarar mı
canıe yaktı walla benim yüzümü ben pamukla yuzume surdum, kızardı, ama dene belki iyi gelir...
sen deniyormusun burdaki tarifi???
Canım sabırlı ol, uzun bir süreç olabilir. Birde kaniat güzelinin dediği gibi her maddeyi uygulamaya çalış..sirkeyide yap, hem iç, göğsüne uygula. Umutsuz olma, dolgunluk olduysa gerisi gelir bence.
amaan hollandadamısın sen amsterdam da mı:roflol: bu arada çok teşekkür ederm canım benm gayet güzel anlattın valla..türkçen bozuk gibi değil ne kadar acaba jel torbası:1rolleyes:sağol bebişima.s.kizlar jel torbasinin turkcesini buldum cok sukur kafamçokkarıştı
EZCANELERDE ISMI SOGUK-SICAK KOMPRES DIYE GECIYOR.
bunu hem isitabiliyorsun hemde buzluga koyabiliyorsunuz...
yani gogus masaji icin bunu buzluga koyun donmuyorda... gogusunuzu cok guzel bi sekilde kapliyor... boylelikle masaj daha iyi oluyor...
anlata bildimmi kizlar? :sm_confused: ya hollandada yasadigim icin turkcem fazla iyi degil ama idare ediverin gayriiiiiiii
ben de uzun suredi ara vermistim yarin gene baslicam... yalniz bi butun nar yiyemiyorum anca yarisi :) yarisindan soora yoruluyorumolur mu dersiniz? var mi yarim yiyen? yoksa herkes 1 tane mi yiyo?
kızlar moral bozmak için sölemiyorum ama bende biçok şey denedim ilaçlar,doğal yollar..ama hiççç faydası olmadı.ve en sonunda ameliyat oldum.tekçözüm yolu bu.yorumları okudum bazılarında dirilik olduğu söleniyor,ama kalıcı birşey olduğunu sanmıyorum.bırakınca esiye döner.sonuçta buz masajıda yapılıyor.buz masajı bir dirilik verir tabi ama geçici olur bu bence.hemde bu çok küçük göğüslerde faydalı olacağına inanmıyorum..belki biraz sarkık göğüsleri toplamada yardımcı olabilir ama büyüteceğini sanmam.öle bişey olsa kimse ameliyat olmaz,bunları kullanırdı.bence boşuna uğraşmayın.
neden sadece sen alındın merak ediyorum,düşünce paylaşmanın burda suç olduğunu bilmiyordum kusura bakma...ben kötü birşey sölemedim.çünkü zamanında bende böle şeyleri denedim ve hayal kırıklığına uğradım.aynı şeyleri yaşamak üzüyor çünkü insanı.paranızı ve umudunuz boşyere harcamayın die söyledim..neyin peşinde olabilirim onuda anlamadım.sonuçta burası sadece olumlu düşüncelere açık biryer değil,insanlar yaşadığı olumsuz düşünceleride paylaşmalıki insanlar bunuda bilsin değilmi.moral bozmak için söylemiyorum demişsin arkadaşım ama yeterince moral bozan şeyler yazmışsın..Tamam burada herkesin farklı düşünceleri var bu konuda ama sonuçta herkes bunu başarmak için çabalıyor böyle konuşarak nereye varmayı planlıyorsun..bırak o zaman biz de kendimiz yaşayarak öğrenelim oluyor mu olmuyor mu diye..saolsun kainat güzeli arkadaşımız kendisi yapıp güzel sonuçlara ulaştığı bir program yazdı ve herkesi umutlandırdı olur yada olmaz herkeste farklı sonuçlar olur muhakkak ama böyle bi ortamda bu şekilde konuşarak moral bozmaya hiç gerek yok bu olumsuz düşünceleri kendinize saklayın mümkünse biz umutluyuz ve başarıcaz inşallah..:Saruboceq:
neden sadece sen alındın merak ediyorum,düşünce paylaşmanın burda suç olduğunu bilmiyordum kusura bakma...ben kötü birşey sölemedim.çünkü zamanında bende böle şeyleri denedim ve hayal kırıklığına uğradım.aynı şeyleri yaşamak üzüyor çünkü insanı.paranızı ve umudunuz boşyere harcamayın die söyledim..neyin peşinde olabilirim onuda anlamadım.sonuçta burası sadece olumlu düşüncelere açık biryer değil,insanlar yaşadığı olumsuz düşünceleride paylaşmalıki insanlar bunuda bilsin değilmi.ok dene gör ozamann...