Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

yaa kıslar ya 1ay olcak yada olmuştur herhalde, her akşam nar yiyorum,hurma yiyorum,buz masajı yapıyorum,nar özlü krem sürüyorum.evet gercekten dolgunluk var ama büyüsünler artıkkkk

Canım sabırlı ol, uzun bir süreç olabilir. Birde kaniat güzelinin dediği gibi her maddeyi uygulamaya çalış..sirkeyide yap, hem iç, göğsüne uygula. Umutsuz olma, dolgunluk olduysa gerisi gelir bence.

yaa kıslar ya 1ay olcak yada olmuştur herhalde, her akşam nar yiyorum,hurma yiyorum,buz masajı yapıyorum,nar özlü krem sürüyorum.evet gercekten dolgunluk var ama büyüsünler artıkkkk

ewet yaa gerçi ben hiç ölçmedim bir ayın dolmasını bekliyorum ama çok sabırsızlanıyorum hemen olsun istiyorum:smiley-cool:..sonuçlar iyi olacak inşallah biraz daha sabredelim..yerimseniben

şu jel torbasını nereden edinebiliriz acaba?

Zırrrr bence nar mevsimi olduğu için narıda kullan Kolla sıkılan portakal sıkacaklarıyla narın suyuda sıkılabiliyor,yemeye üşenenlere bir fikir

Evet ben onları aldım..özellikle elite markası çok iyi. Ama baktım 7.5 ytl oldu şişesi artık nar yiyorum :)) Narında meyve sıkacağında sıkılabildiğini görünce onda sıkıp içmeye başladım.

arkadaşlar marketlerde satılan %100 nar suları da işe yarar mı

niye yaramasın ki hiç nar tüketmemekten iyidir..

ya ben tam 18 gündür, günde iki kez olmakk üzere sporumu,buz masajını yapıorum her gün hiç aksatmadan hurma ve nar yiyorum şuanki gelişmeler çok güzelşunu merak ediyorum iki ayın sonunda gerçekten istediğim sonuçlara ulaşırsam, hurma ve nar yemeyi bıraktığımda yine eski haline dönmezler dimi:uhm:yoksa boşunamı uğraşıyorum demek istemiyorum ama korkuyoruuum:1no2:

canlarım jel torbası nasıl birşey tam ne oluyor ilk defa duydum da.. bir de jel torbası olarak mı isteyeceğiz eczacıdan

canıe yaktı walla benim yüzümü ben pamukla yuzume surdum, kızardı, ama dene belki iyi gelir...
sen deniyormusun burdaki tarifi???

yok canım denemiyorum şimdi başımdan başka bir uğraş var başka bişey için kullandığım bir bitki var sonra denerimde sirke yanakları kızartırsa sürecem zararıda olmasın yani

Canım sabırlı ol, uzun bir süreç olabilir. Birde kaniat güzelinin dediği gibi her maddeyi uygulamaya çalış..sirkeyide yap, hem iç, göğsüne uygula. Umutsuz olma, dolgunluk olduysa gerisi gelir bence.

canım yaa ben sirkede nefret ederim,bııııııııııııııyyyyy kokusuna bile dayanamıyorum
ama evet bu sefer umudumu yitirmek yok,insallah olucak insallaaaah:Saruboceq:

amaan hollandadamısın sen amsterdam da mı:roflol: bu arada çok teşekkür ederm canım benm gayet güzel anlattın valla..türkçen bozuk gibi değil ne kadar acaba jel torbası:1rolleyes:sağol bebişima.s.

elma sirkesini ve hurmayı bende duymuştum,10günden beri 2 hurma yemeye devam ediyorum bir de her duştan sonra mutlaka soğuk su ile göğüslerimi yıkarm bunun çook faydası var.ama buzla masaj yapmıyordum onuda denicem.

ben de uzun suredi ara vermistim yarin gene baslicam... yalniz bi butun nar yiyemiyorum anca yarisi :) yarisindan soora yoruluyorum olur mu dersiniz? var mi yarim yiyen? yoksa herkes 1 tane mi yiyo?

kızlar moral bozmak için sölemiyorum ama bende biçok şey denedim ilaçlar,doğal yollar..ama hiççç faydası olmadı.ve en sonunda ameliyat oldum.tekçözüm yolu bu.yorumları okudum bazılarında dirilik olduğu söleniyor,ama kalıcı birşey olduğunu sanmıyorum.bırakınca esiye döner.sonuçta buz masajıda yapılıyor.buz masajı bir dirilik verir tabi ama geçici olur bu bence.hemde bu çok küçük göğüslerde faydalı olacağına inanmıyorum..belki biraz sarkık göğüsleri toplamada yardımcı olabilir ama büyüteceğini sanmam.öle bişey olsa kimse ameliyat olmaz,bunları kullanırdı.bence boşuna uğraşmayın.

ddreamer ankarada yaşıosun sanırım hangi hastanede hangi doktora oldun??ne kdr maliyeti var?yada ben özelden msj atıım sana

teşekkürler canım benim 3 ytl lik alırım iş görsünde önemli değil pahalıya gerek yok .. burda varmı ki bu marka her eczanede acaba..

moral bozmak için söylemiyorum demişsin arkadaşım ama yeterince moral bozan şeyler yazmışsın..Tamam burada herkesin farklı düşünceleri var bu konuda ama sonuçta herkes bunu başarmak için çabalıyor böyle konuşarak nereye varmayı planlıyorsun..bırak o zaman biz de kendimiz yaşayarak öğrenelim oluyor mu olmuyor mu diye..saolsun kainat güzeli arkadaşımız kendisi yapıp güzel sonuçlara ulaştığı bir program yazdı ve herkesi umutlandırdı olur yada olmaz herkeste farklı sonuçlar olur muhakkak ama böyle bi ortamda bu şekilde konuşarak moral bozmaya hiç gerek yok bu olumsuz düşünceleri kendinize saklayın mümkünse biz umutluyuz ve başarıcaz inşallah..:Saruboceq:

neden sadece sen alındın merak ediyorum,düşünce paylaşmanın burda suç olduğunu bilmiyordum kusura bakma...ben kötü birşey sölemedim.çünkü zamanında bende böle şeyleri denedim ve hayal kırıklığına uğradım.aynı şeyleri yaşamak üzüyor çünkü insanı.paranızı ve umudunuz boşyere harcamayın die söyledim..neyin peşinde olabilirim onuda anlamadım.sonuçta burası sadece olumlu düşüncelere açık biryer değil,insanlar yaşadığı olumsuz düşünceleride paylaşmalıki insanlar bunuda bilsin değilmi.ok dene gör ozamann...

Tamam tabi fikrini söylemekte herkes gibi özgürsün ama bu kadar olumsuz,iç karartıcı bir şekilde olmamalı bu ben bunu söylüyorum..boşuna uğraşmayın da ne demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…