-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
gözle görülmek ne demek çevresi 75 ten 85-90 a fln çıkmıştır o derece yani
ilk fırsatta yeniden sıkıştırcam kızı
Zırr canım bence bu konuda sadece göğüs egzersizi yaparak kas dokunu o bölgede arttırman oraya yağ toplanmasını beklemenden daha gerçekçi olur. Çünkü yağ depolanması maalesef bünyeye bağlı, o konuda canını sıkma..kilo almaya çalış sadece..eninde sonunda orayada yağ gelecektir. Ben hurma nedeniyle özelliklede çok şekerli olan medine hurması nedeniyle kilo almaya başladım..sende sabah akşam özellikle hemen yatmadan önce bol bol ye..emin ol kilo alırsın.
Bu arada en son yazan arkadaşımız gibi bu sabah ölçtümmoralim bozuldu yaa..akşam ölçümlerim daha iyi çıkıyordu..benim nazarımda değer..galiba nazarımdan küçüldüler:roflol: Sadece sabah 1 cm büyüme var göründü..ama dün akşam nerdeyse 2.5 cm büyüme var gibiydi. Ben mi beceremiyorum şu ölçme işini nebenneyaptımki Ama kızlar ortaya yakın göğüs bölgesinde bariz bir dolgunlaşma var ona çok seviniyorum eskiden sönüktüler. O yüzden bırakmadan devam edicem. Ayrıca ağrılarında zaman zaman olması benim umudumun devamını sağlıyor.[/
ay evet miraclecimm bendede aynısı oldu,eskiden elimi göğsümün ortasına koyduğum zaman dümdüz olurdu şimdi dolgunluk var ve bendede sızılar oluyo,oluyomu bu sefer neee :teytey:
insallah insallahhh:Saruboceq:
saolasın canım valla sizlerle moral buluyorum.. gelişmeleri yazınca kendimde olmuş kadar seviniyorum... inşallah herkesin ki istediği gibi olur ...kaydirigubbakcemile5ya böyle düşünme. ben de aynı kilodayım, bronşit oldum 45ten 44e düştüm ama göğüsler hala aynı duruyo adet dönemindeki gibi hatta. normalde ilk göğüsten giderdi.bu konuda kendime öğrettiğim en yararlı şey olumlu düşünmek. yeri gelince herkes söylüyo bunu bize de kendimizin tecrübe etmesi bi başka.
kızlar ölçülere takımayın bence..bendede zaman zaman oluyo bi ölçüm bi ölçümü tutmuyo adet dönemleri dışında dahi..bence önemli olan dolgunluk...düşünsenize büyük ama sarkık yandan bakınca dümdüz gibi duran göğüsmü daha hoş durur yoksa..öle çokda büyük olmayıp dimdik dolgun göğüsmü daha iyi durur..mesela ben artık büyümesini istemiyorum 87-88 cm göğüs altıda 76 cm fena değil diye düşünüyorum siz ne dersiniz..o yüzden büyümesinden çok dolgunlaşmasını istiyorum..
ya bide kızlar henüz bi gelişme yok bende ama özellikle göğüs altından çevrelerine doğru zaman zaman hayli ağrıyo..ben bünyeyle alakı diye pes etmiycem ama..çünkü sitede bi arkadaş vardı şu an ortada yok ama bu tarz şeylere başladıktan 4 ay sonra birden büyüdü demişti vede çok memnun olduğunu söylemişti durumdan..benim gibi hala gelişme görmemiş olan varsa pes etmesin..daha yeni bi ay oldu bana başlayalı..
evet canım göğüs takıntım olduğunu bilen yakın arkadaşlarıımda diyo abarttığın kadar küçük değil diyolar..ama işte benim omuzlar fln geniş gövdem iri duruyo onun üstünde o göğüsler küçük duruyolar yoksa niye dert edeyim senağlamasen benim göğüsleri tut 45 kilo bi bayanın vücuduna koy süpper dururlar..:teytey: çok şey değil şöle biraz dolgunlaşıp vücuduma oranla iyi dursalar tamam yaa.s..burdaki arkadaşlar yine incecikte küçük göğüsleri..ama ben balık etliyim ben napayım..:bbo:
ya bide bişi dikkatimi çekti..genelde bol rahat sütyen taktığımda göğüslerim daha çok ağrıyo sıkı oturan sütyenler taktığımda bişi hissetmiyorum..sizede oluyomu..yoksa banamı öyle geliyo acaba..amann kafam karıştı..:1no2:
Oges sen sadece hurmami yiyon gi? bu kadar buyume neyin nesi yawheveslendim agzim sulandi ayiptir solemesi naniknanikkafamçokkarıştı