Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

zaten ben 55 kiloyum ne kadar büyük olabilirlerki demi boşu boşuna göğüslerimin günahını aldımışım:roflol: büyümüyorlar diye cok kızmıştım:mymeka: hata bende demekkki yemiyorumki yemek

Zırr canım bence bu konuda sadece göğüs egzersizi yaparak kas dokunu o bölgede arttırman oraya yağ toplanmasını beklemenden daha gerçekçi olur. Çünkü yağ depolanması maalesef bünyeye bağlı, o konuda canını sıkma..kilo almaya çalış sadece..eninde sonunda orayada yağ gelecektir. Ben hurma nedeniyle özelliklede çok şekerli olan medine hurması nedeniyle kilo almaya başladım..sende sabah akşam özellikle hemen yatmadan önce bol bol ye..emin ol kilo alırsın.

Bu arada en son yazan arkadaşımız gibi bu sabah ölçtümmoralim bozuldu yaa..akşam ölçümlerim daha iyi çıkıyordu..benim nazarımda değer..galiba nazarımdan küçüldüler:roflol: Sadece sabah 1 cm büyüme var göründü..ama dün akşam nerdeyse 2.5 cm büyüme var gibiydi. Ben mi beceremiyorum şu ölçme işini nebenneyaptımki Ama kızlar ortaya yakın göğüs bölgesinde bariz bir dolgunlaşma var ona çok seviniyorum eskiden sönüktüler. O yüzden bırakmadan devam edicem. Ayrıca ağrılarında zaman zaman olması benim umudumun devamını sağlıyor.

Ayrıca da sigara içiyorum sadece buz masajı yapıyorum akşamları :,(
O yüzden bende şimdilik olumlu bi gelişme yok ama inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum

aslında bu topiğe ilk baktığımda amannn olurmu canım bu kadar kolay olsa kimse silikon derdine düşmezdi dedim kendimce ve biryandan içgüdülerim sende dene diyordu sessiz takipteydim yani aslında çok küçük değil benimkiler ama bekarken çok iyiydi yuvarlak ve dolgun yani şimdi iki çocuk emzirdikten sonra gevşeme vardı inanın kıslar sirke hariç deneyim dedim valla süperr aslında emin olamadım yok canım olurda bu kadar çabuk olmaz dedim biraz bekleyim yazmak için dedim ama inanın hala aynı ben çok memnun kaldım tavsiye eden arkadaşa sonsuz teşekkürlerr...

bende pek değişme yok.Kiloluyum zaten eee bide kilo alırsam göğüslerim büyüsün diye duba gibi olurum tanıyamazlar benii

kızlar ölçülere takımayın bence..bendede zaman zaman oluyo bi ölçüm bi ölçümü tutmuyo adet dönemleri dışında dahi..bence önemli olan dolgunluk...düşünsenize büyük ama sarkık yandan bakınca dümdüz gibi duran göğüsmü daha hoş durur yoksa..öle çokda büyük olmayıp dimdik dolgun göğüsmü daha iyi durur..mesela ben artık büyümesini istemiyorum 87-88 cm göğüs altıda 76 cm fena değil diye düşünüyorum siz ne dersiniz..o yüzden büyümesinden çok dolgunlaşmasını istiyorum..

ya bide kızlar henüz bi gelişme yok bende ama özellikle göğüs altından çevrelerine doğru zaman zaman hayli ağrıyo..ben bünyeyle alakı diye pes etmiycem ama..çünkü sitede bi arkadaş vardı şu an ortada yok ama bu tarz şeylere başladıktan 4 ay sonra birden büyüdü demişti vede çok memnun olduğunu söylemişti durumdan..benim gibi hala gelişme görmemiş olan varsa pes etmesin..daha yeni bi ay oldu bana başlayalı..

saolasın canım valla sizlerle moral buluyorum.. gelişmeleri yazınca kendimde olmuş kadar seviniyorum... inşallah herkesin ki istediği gibi olur ...kaydirigubbakcemile5

Haklsın jülietçim.Bencede ölçüleri sık yapmamalı, motivasyonumuzu etkilemesin. Benimde seninle durumum aynı sayılır. Göğüs altı 74 cm, meme başı hizasından ölçümüm 84 dü şimdi kesin 85. Yani çok da küçük göğüslü değilim ama çocuklardan sonra pörsümüş duruşu ile canımı sıkıyordu..birde arası ayrık oluşunu küçüklüğe veriyordum, o yüzden büyüsün istiyordum. Bu yöntem baariz dolgunlaştırdı ve eskisindne çok iyi şimdi.. o yüzden devam edicem.
Birde gerçekten bünye etkisi ve bu tür bitkisel ürünlerin yavaş etki ediş süreçli olmasıda sabırlı olmamızı gerektiriyor. Bak şimdi bend eyazarken sol tarafım ağrımaya başladı:teytey:

evet canım göğüs takıntım olduğunu bilen yakın arkadaşlarıımda diyo abarttığın kadar küçük değil diyolar..ama işte benim omuzlar fln geniş gövdem iri duruyo onun üstünde o göğüsler küçük duruyolar yoksa niye dert edeyim senağlamasen benim göğüsleri tut 45 kilo bi bayanın vücuduna koy süpper dururlar..:teytey: çok şey değil şöle biraz dolgunlaşıp vücuduma oranla iyi dursalar tamam yaa.s..burdaki arkadaşlar yine incecikte küçük göğüsleri..ama ben balık etliyim ben napayım..:bbo:
ya bide bişi dikkatimi çekti..genelde bol rahat sütyen taktığımda göğüslerim daha çok ağrıyo sıkı oturan sütyenler taktığımda bişi hissetmiyorum..sizede oluyomu..yoksa banamı öyle geliyo acaba..amann kafam karıştı..:1no2:

Seni anlıyorum, benimde omuzlar geniş. Üst beden büyük olunca daha küçük duruyorlar. İnşallah istediğin gibi olur göğüslerin. Sıkı sütyen belkide dolaşıma engel oluyordur, dokulara bizim aldığımız göğüs büyütücü gıdalar daha az geçiyordur, ondan ağrımıyordur..olabilir yani. Ben sıkı giymediğim için (büyüsünler diye) karşılaştırmadımdı. Bence sende sıkı giyme bir müddet. Hemen sarkmazlar korkma. Hem büyüdükçe diri büyürlersırnaşık şey

kızlar ben 3,5 ay önce doğum yaptım hamilelik ve ilk dönemlerde göğüslerim çokta olmasa 1 beden büyümüştü ama sütlerim azaldı iyice ve benim göğüsler oldu minnacık nar çok yemeye gayret ediyorum ılık su ve sirke zayıflatmaz inş. zaten kilomda git gide düşüyor 45 e düştüm gene minyonumda kendim inş. işe yararda büyütürüm

uzun suredir foruma ugrayamadim, aslinda yazilanlari okuyorum ama eskisi kadar dikkatli degil, cunku bu aralar isler yuzunden duzenli bisiler yapamadim... var olan gelisme geriye donmedi, ama oyle inanilmaz bisi de olmadi... zaten duzenli yapmadan ne olsun ki

kızlar daha önce yazdıgım 3 cm.lik büyüme 1 aydır değişmedi
bende şaştım kaldım:1shok:

bi kaç hafta sonra adet dönemim.adetten sonra tekrar takip etcem o ay da
ölçüm küçülmezse süper olcak:teytey:

hurmaya devamsositososito

Oges sen sadece hurmami yiyon gi? bu kadar buyume neyin nesi yaw heveslendim agzim sulandi ayiptir solemesi naniknanikkafamçokkarıştı

:roflol:

evet canım sadece hurma yiyorum.
narı yiyemedim ya ne biliyim zaten sevmezdim
günde en az 5 tane hurma kesin yiyorum.
bende benimkileri görünce ağzımın suyu akıyosırnaşık şey
benim ölçüm tam 75ti. ne eksik ne fazla..
şu an 78'im..

bayramdan beri yiyorum hurmaları tam 1 ay oldu dediğim gibi.
bi de dolgunluk dirilik var..ölçüm tekrar 75 dahi olsa böyle dolgun kalsalar da razıyım
bakalım nolcak kızlar inş. küçülmezler

ama bi de şu var bu konuyu açan arkadaş geliyormu topiğe bilmiyorum ama
şunu merak ediyorum
(onun gibi başka sonuç alanlarda paylaşırsa sevinirim)hurma sayesinde
göğüslerimizin büyümesi kalıcı mı?
yemeyi bırakınca eski haline döner mi acep?:uhm:

Oges çok güzel bir gelişme 3 cm.:1shok: Çatlama olmadı değil mi ciltte?
Bende umarım sönmezler diye düşünüyorum, yoksa sarkarlar diye korkuyor insan.

Özgecim sende çok güzel gidiyordun..cm bazında gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…