- 20 Eylül 2007
- 53
- 1
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
aslı-x'in dışında formüle düzenli devam edebilen kaç kişi var? ve etkileri nelerdir?
ya bi de ben bişi sorcam, bi yandan mantıksız geliyo bi yandan mantıklı geliyo karar veremedim, buz masajıdır çaydır vs vs bunları antibiyotik gibi çok düzenli saatlerde yapmak daha mı faydalı olur yoksa saatlerin o kadar da önemi yok diyebilir miyiz?
canım buz masajı uygulandığı bölgedeki hücreleri uyandırıyo böylece uyuşuk hücrelerimiz noluyo lee diyerek harekete geçiyo :) o nedenle çok önemli bir madde aksatmamanı tavsiye ederim.
aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıyor. vücudumuza gerekli besinler kan yoluyla aktarılıyor.yani bir nevi tükettiğiniz hurma, nar, elma sirkesi kanla birlikte göğüslere ulaşmış oluyor.
donacazzz diye düşünmeyin. unutmayın herşey düşüncede başlar :)
yaptığınız her şeyi severek yapın. sevmeden hiç bir şey yapmayın. mesela elma sirkesini tiksinerek içmektense hiç içmeyin daha iyi.
neyse ufak ufak gelişmeler başlamış, sevindim. hepiniz fayda görmesi dileğiyle..
bn hergün akşam 10 dan 2 arası bunları yaptım ama hiç durmadan deil tabikide yani bu saatler arasında oldu ortalama ..gündüz hiç denemedim mesela ....ya şimdi kış ta geldi üşüyorum buz masajı yaparken ....bide adet düzensizliim için dr. reçeteli doğum kontrol hapına başladım daha 3 gün oldu bi fikriniz varmı etki edermi buda memişlerimeCADIARZUCADIARZU
neden kimse yok arkadaslar bugün buz masajımı yatım bide nar yedim ya nar yesek suyunu içmesek olurmu????
ya kızlar bşe sormak istiyorum bn 16 yaşındayım göğüslerim küçük, acaba bunların zararı olurmu biraz? hani gögüs, gelişimini tamamlamadıgından belki bi zararı olabilir biraz korkuyorum denemeye cvp verirsenz sevinirim
kızlar bişi sorucam bende şöle böyle bi aydır buz masajı uygulayıp bitki çayını içiyorum ramazanda pek uğraşamadım ama düzenli yapmaya başlayınca hemen ağrılarda başladı..özellikle göğsümün altı kısmına doğru ağrı oluyo daha çok vede uçları çok hassaslaştı dokundumu çok acıyo...gelişme gördüm diyen bayanlar sizlere soruyorum bendeki gibi ağrı oldumu sizdede...
bayramdı flndı bi düzenli yapamadım şunu..şimdide halamda kalıyorum tatil olsun diye bi hafta burdayım off ya yine aksayacak...neyse artık kışın evde oluruz zaten yaza inşallah hepimizinkiler hazır olur kızlar...hiç bişi olmasa iki beden büyütsek..iki beden bi büyüsünler yeter bana ya...çünkü kardeşiminkiler iki beden büyük benimkinden ve süpper duruyolar..
Evet bendekide alt taraflarda oldu. Göğüs uçlarımda çok sıkıntı olmadı. Buz torbasını uçlara değdirmeden uygulamaya çalıştım. Ama maalesef bende aksatmaya başladım yaakızlar bişi sorucam bende şöle böyle bi aydır buz masajı uygulayıp bitki çayını içiyorum ramazanda pek uğraşamadım ama düzenli yapmaya başlayınca hemen ağrılarda başladı..özellikle göğsümün altı kısmına doğru ağrı oluyo daha çok vede uçları çok hassaslaştı dokundumu çok acıyo...gelişme gördüm diyen bayanlar sizlere soruyorum bendeki gibi ağrı oldumu sizdede...
bayramdı flndı bi düzenli yapamadım şunu..şimdide halamda kalıyorum tatil olsun diye bi hafta burdayım off ya yine aksayacak...neyse artık kışın evde oluruz zaten yaza inşallah hepimizinkiler hazır olur kızlar...hiç bişi olmasa iki beden büyütsek..iki beden bi büyüsünler yeter bana ya...çünkü kardeşiminkiler iki beden büyük benimkinden ve süpper duruyolar..
merhabalar arkadaslar benim göğüslerim çok küçük ne yapmam lazım biraz büyümesini çok istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
yaaa kizlar ben de accaip sizlamalar olmaya basladi, gerci reglim de yaklasiyor ama, bu kadar olmazdi hic... yanlari falan resmen agriyo sizliyo, dokunamiyorum... nefes aldikca bile hissediliyo... fisfisfis CADIARZU :1hug:
İyiye işaret gibi.CADIARZU:teytey: Neler yapmıştın sen özge? yaşın kaç?