Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

güzel bir soru sormuşsun aslında. saaatten ziyade yani dakik olmaktansa zamanlama önemli. sporu ve masajı saat kaç olursa olsun, sabah uyandığınızda ve gece yatmadan önce yapmanız çok önemli.

şimdi hakikaten hak verdim sizlere he şakkıdı ay arkadaslar kuzucuklarım buz masajında azıcık dondular ama sabah tan beri cok dolgunlarhihoyyyt:teytey:cokk güseller devam devam duramak yok donsakta durmucazzzz

Arkadaşlar ben ısırgan otu çayını içiyordum,elma şirkeli suyumuda zaten içiyordum,buradaki arkadaşın tavsiyesi ile nar,masaj ve buradaki gösterilen egzersize başladım...on günür fark o kadar belli ki,hayretler içinde kaldım,ben kesinlikle pes etmemenizi ve inanmanızı tavsiye ederim...istedikten sonra Allahın izniyle olur....bu arada ben 25 yaşındayım...a.s.

canım doğum kontrol hapı göğüslere etki ediyor evet..
bende korunma amaçlı kullanıyorum 8 ay oldu ama şunu söyliyim ilk 3 ay göğüslerim sürekli şiş ve dokunulmayacak derecede acıyordu 5. ay normal düzene girdi vücut alıştı ve o şişlik acı hepsi geçti eski haline döndü...
yani doğum kontrol hapını göğüslerini büyütmek için kullanıyorsan yapma derim çünkü yan etkileri var..
en basiti sinir yapıyor...
ama adeti düzenlemesi gerçekten çok iyi...
günü şaşmıyor yani hihoyyyt

arkadaşlar ben 10 aydır diane35 kullanıyorum ama bu konuda hiç bir etkisi olmadı malesef

zararı değilde memişlerinin gelişmesinde çok faydalı olur ..çok avantajlısın hemen förmüle başla derim yavaş yavaş büyür diye bekleme çok az büyürler ama bunların faydasını görürsün istediğin gibi olurlar ...şuan senin yerinde olmak isterdim gerçi çok büyük değilim ama büyüdükçe göğüslerinin normal boyutta olmasını istiyo insan, en azından varlıklarını bilmek istiyo ...yerimsenibenyerimseniben

ay negüzel cnm ....bnde 2 gün ara verdim sadece nar çayı içtim ama onunda bi etkisi olmaz heralde memişelrimin şekillrei bozuldu heralde hala dolgun ve ağırlar ama eski şekline döndüler yaaaa ..senağlamasenağlama bu akşamdan kaldığım yerden devam ipin ucunu bırakmaya gelmiyo:mymeka::mymeka: ve bnm bugün tam 1 ay oldu

kızlar bişi sorucam bende şöle böyle bi aydır buz masajı uygulayıp bitki çayını içiyorum ramazanda pek uğraşamadım ama düzenli yapmaya başlayınca hemen ağrılarda başladı..özellikle göğsümün altı kısmına doğru ağrı oluyo daha çok vede uçları çok hassaslaştı dokundumu çok acıyo...gelişme gördüm diyen bayanlar sizlere soruyorum bendeki gibi ağrı oldumu sizdede...

bayramdı flndı bi düzenli yapamadım şunu..şimdide halamda kalıyorum tatil olsun diye bi hafta burdayım off ya yine aksayacak...neyse artık kışın evde oluruz zaten yaza inşallah hepimizinkiler hazır olur kızlar...hiç bişi olmasa iki beden büyütsek..iki beden bi büyüsünler yeter bana ya...çünkü kardeşiminkiler iki beden büyük benimkinden ve süpper duruyolar..

(BUARA BN ASLI-X KIZLAR...) dün ayptım ama ondan önce 2 gün yapamadım havalarda soğuduya artık nedense uğraşasım gelmiyo 12 saat te çalıştığım için eve gelince halimde olmuyo senağlamasenağlama 1 ay tastamam uyguladım ...keşke bu formül yaz ayına denk gelseydi ozamn sürekli buz masajı yapardım (çünkü çok etkili).....

bnde de öle ağrılar olmadı nedense....ama biara çok zedelendiler masajda heralde uçlarına dokunamıyodum...ama öle sızı falan olmadı...

merhabalar arkadaslar benim göğüslerim çok küçük ne yapmam lazım biraz büyümesini çok istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

Evet bendekide alt taraflarda oldu. Göğüs uçlarımda çok sıkıntı olmadı. Buz torbasını uçlara değdirmeden uygulamaya çalıştım. Ama maalesef bende aksatmaya başladım yaa 5 gündür ısırgan çayı va nar suyu içiyorum..ara ara yine ağrım oluyor. Ama kainat güzelinin dediği gibi buzu yapmak şart bencede..ordaki artan kan dolaşımı ile doku iyice beslenir ve içtiğimiz nar suyu, hurma vs. daha fayda sağlar.

yaaa kizlar ben de accaip sizlamalar olmaya basladi, gerci reglim de yaklasiyor ama, bu kadar olmazdi hic... yanlari falan resmen agriyo sizliyo, dokunamiyorum... nefes aldikca bile hissediliyo... fisfisfis CADIARZU :1hug:

yaaa kizlar ben de accaip sizlamalar olmaya basladi, gerci reglim de yaklasiyor ama, bu kadar olmazdi hic... yanlari falan resmen agriyo sizliyo, dokunamiyorum... nefes aldikca bile hissediliyo... fisfisfis CADIARZU :1hug:

İyiye işaret gibi.CADIARZU:teytey: Neler yapmıştın sen özge? yaşın kaç?

İyiye işaret gibi.CADIARZU:teytey: Neler yapmıştın sen özge? yaşın kaç?

canımmm yaa umarim ooledir, kafamçokkarıştı ciddi agriyo cunku

cok tesekkur ederim, cok ii moral oldu oyle demen, korkmaya basladim bi an...

yasim 30 canim, 2 haftadir aklima geldikce, ortalama her gun, ama unuttugum gunler de oldu, nar ve hurma yiyorum, gunde 1 nar, 10 kadar hurma... elma sirkesini 1 hafta yaptim ama maalesef sabahlari cok zorlandim, geceleri de unuttum sırnaşık şey

ama onun disinda sunu soyleyebilirim kizlar, ben daha once bira mayasi, ari sutu kullanarak 1 beden buyutmustum ama o zaman dolgunluk olmustu fakat agri hic olmamisti neredeyse, yalniz bence bu nar ve hurma o kadar etkili ki, gencken bile bu kadar agrimamistir, yani genc dedigim, ergenlikte... sırnaşık şey

ayrica anormal bir buyume yok belki ama resmen sekil degistirmeye basladilar yerimseniben ama iste bu kadar agriyince korktum da :çok üzgünüm: resmen sutyeni cekip atmak istiyorum o denli fisfisfis

ay çok güzelmiş cnm bu haberler ....hadi bakalım ağrılardan sonra ne olucak işşallah büyücek ...:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…