E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
ayın 18 inde 19 uma girecemyerimsenibenyerimseniben
ama seninki normal 20-21e kadar büyür
sen hiç ümitlenme normalde büyümes senin.bak şimçik şöle bişe var.dielim bi kızın 12 yaşında başladı büyümeye 14 ünde durdu senin gibi.artık büyümesi çok zor.ama deminciki arkadaşımız vardı hani seninle yaşıt 80 beden onun durmamışsa büyümesi daha dewam eder 17-18 yaşına kadar.
aslı kardeşimizde de belliki küçük göğüslü büyümesi de durmuştur vaktiyle ama yaşı 21 den küçük olduğu için bu yöntemler ablalarından daha çok işe yarar onda.ama hiçbişe yapmassa normal şartlarda büyümes göğüsleri.annatabildimmi canım.
benimde 11 yaşında çıkmaya başlamıştı 12 yaşında sütyen taktım 75 beden birascık büyük geldi.1-2 kes taktım zaten.sonra 13-14 yaşına kadar tam o sütyen kadar 75 beden oldu bidaha da büyümedi.sen bide 70 beden takmışsın o kadarcık kalır allah korusun.o yüzden önlemlerini al.büyük sütyen masaj küç dewam.
sen hiç ümitlenme normalde büyümes senin.bak şimçik şöle bişe var.dielim bi kızın 12 yaşında başladı büyümeye 14 ünde durdu senin gibi.artık büyümesi çok zor.ama deminciki arkadaşımız vardı hani seninle yaşıt 80 beden onun durmamışsa büyümesi daha dewam eder 17-18 yaşına kadar.
aslı kardeşimizde de belliki küçük göğüslü büyümesi de durmuştur vaktiyle ama yaşı 21 den küçük olduğu için bu yöntemler ablalarından daha çok işe yarar onda.ama hiçbişe yapmassa normal şartlarda büyümes göğüsleri.annatabildimmi canım.
benimde 11 yaşında çıkmaya başlamıştı 12 yaşında sütyen taktım 75 beden birascık büyük geldi.1-2 kes taktım zaten.sonra 13-14 yaşına kadar tam o sütyen kadar 75 beden oldu bidaha da büyümedi.sen bide 70 beden takmışsın o kadarcık kalır allah korusun.o yüzden önlemlerini al.büyük sütyen masaj küç dewam.
valla ilk defa senden duyuyorum asuhahahhahahaha
sen de şu küçü bitürlü alamadın gitti.annenden mi çekinion yoksa.eğer öleyse annecim gözlere iyi geliomuş, zeka açıomuş sınıftaki bütün kıslar yiyo falan de.uydur bişeler.yalanmı bittiben valla diom gözlere iyi geliomuş ondan yiyom. :))))))))))))))
valla ilk defa senden duyuyorum asuhahahhahahaha
sporla masajın çok etkili olduğunu duymuştum. aklıma geldikçe masaj yapıyorum ama çoğu zaman unutuyorum.
bir video izlemiştim, masajla 3 5 dakikada kadının göğüsleri büyüyodu.
aslı-x'in dışında formüle düzenli devam edebilen kaç kişi var? ve etkileri nelerdir?
ya bi de ben bişi sorcam, bi yandan mantıksız geliyo bi yandan mantıklı geliyo karar veremedim, buz masajıdır çaydır vs vs bunları antibiyotik gibi çok düzenli saatlerde yapmak daha mı faydalı olur yoksa saatlerin o kadar da önemi yok diyebilir miyiz?
ara vermeyi düşünmüyorum çünkü malzemeleri stokladım yani 1 ay yeticek kadar var (nar hariç).....ama ara vermiş olsam şekli şemali bozulurmu dolgunluğu gidermi ..işallah geçi deildir bu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: