Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................................................

arkadasım küç ne demekkkkkkk

....................................................................................

iyiymiş kızz..
saol valla şekerim
ruh halim düzeir düzelmez bende bir beden büyüsün istiyorum fazlasıda geleck için zarar bence. nede olsa çocuk doğurduğunda büyüyecekler

anladım senağlama
son zamanalrda pek uğraşamadım bazı şeylerden ya küç falan bi türlü deneyemedim
ama büyük sutyen ve masaja hep devam :smiley-cool:

tamda dediğin gibi valla çekiniyom kaydirigubbakcemile3
senin bahanelerde iyimiş ama bayıldım öyle yapıyım bende :sm_cool:

selam kızlar bayramınız kutlu olsun
lütfen bir konuda anlaşalım yaşı 20den büyük olanların ümidini kırmayalım. göğüs gelişmesi 13-14 yaşlarda başlar tamam ok. bir dönem gelişme olmaz buna da ok. ama gelişme bitmiştir gibi yanlış bir düşünceye inandırmayın kendinizi. özellikle kadınların vücudu 24 -25 de doğru dürüst şekil alıyor. ben üni.ye başladığımdaki (19 yaş) fotolar ve mezun olduktan sonra ki fotolara baktığımda (23 yaş)bile farkı görüyorum. ve yüksek lisans eğitimi sırasında da vücut şeklim tamamen oturdu. yani çıtır lolita hal kalmadı :) tamam ama fıstık gibi bi hatun geldi onun yerine :)
kısaca demem o ki bir kadının östrojen hormonları özellikle 25 den 35 e kadar çok aktif bir dönemde. o nedenle ister güzellikte ister seksapellikte olsun bir kadın ortalama 33 yaşlarında en dişi dönemini yaşıyor. yaşınız 40 falan değilse -ki öyle olsa bile çabalar boşa gitmez en azından şekillenir- kendinizi artık ben atıyorum 32 yaşımdayım gelişme olmaz gibi koşullandırmayın. aksini iddia edin..
gelişme gören arkadaşlar adına sevindim. hepinizin de göreceğine eminim.. sevgiler..

sporla masajın çok etkili olduğunu duymuştum. aklıma geldikçe masaj yapıyorum ama çoğu zaman unutuyorum.
bir video izlemiştim, masajla 3 5 dakikada kadının göğüsleri büyüyodu.

göğüsler uyarılınca büyür zaten. cinsel bir durum yani. bu kalıcı bir etki değil.

ya bu rezene çayı fln bunları poşet çay olarak içsek yine faydasını görürmüyüz kızlar fisfisfis

buna en ii cevabi asli-x ve kainat guzelimiz cevap verecektir hihoyyyt hadi arkadaslar hadiii kaydirigubbakcemile5

bn hergün akşam 10 dan 2 arası bunları yaptım ama hiç durmadan deil tabikide yani bu saatler arasında oldu ortalama ..gündüz hiç denemedim mesela ....ya şimdi kış ta geldi üşüyorum buz masajı yaparken ....bide adet düzensizliim için dr. reçeteli doğum kontrol hapına başladım daha 3 gün oldu bi fikriniz varmı etki edermi buda memişlerimeCADIARZUCADIARZU

evet kızlar kim düzenli olmasada çoğunlukla uyguladı...bnm ayın 8 inde 1 ay olucak şimdiye kadar 1 gün nar çayımı içmedim ,1 veya 2 gün nar yememişimdir ,sanırım 3 gün falanda buz masajı yapmadım ,hurmayı normalde 2 adetti ama bn 10 dan aşağı yemedim sanırım 1-2günde hurma yemedim ,sirkeli suyuda 1-2 kere anca içmedim...... bnm bu şekilde oldu:1rolleyes::1rolleyes:

ara vermeyi düşünmüyorum çünkü malzemeleri stokladım yani 1 ay yeticek kadar var (nar hariç).....ama ara vermiş olsam şekli şemali bozulurmu dolgunluğu gidermi ..işallah geçi deildir bu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım olmaz olmaz bozma moralini hihoyyyt

gunde kac nar yedin canimcim? ortalama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…