E
ebrutzcn
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
bence saçmalık mümkün deil yani varmı böle bi olay ha ha ha göğüsler büyümez öle boşuna eziyet etmeyin canım
bence saçmalık mümkün deil yani varmı böle bi olay ha ha ha göğüsler büyümez öle boşuna eziyet etmeyin canım
insanlari alaya alman hic hos bisey degil madem sacma buluyorsun sende yapmazsin veya okumazsin olur biter.insanlarin verdigi emege lutfen biraz saygi
kızlar bu sabah ayna karşısında soyunurken gözlerime inanamadım...göğüslerim tam istediğim şekle girmiş yusyuvarlak olmuş ve dolgun ayrıca ağırlaşmışşşşş...yani gözle görülür bi fark vardı ...çok hoşuma gitti bu durum ve iyice ümitlendim sanırım bu şekilde devam edersem 2 ay sonra istediğim göğüslere kavuşucam....buarada 25 gündür bunu uyguluyorum ....en son 2 gün bayram telaşı ara vermiştim bugün devem edicem ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1rolleyes:
kızlar bu sabah ayna karşısında soyunurken gözlerime inanamadım...göğüslerim tam istediğim şekle girmiş yusyuvarlak olmuş ve dolgun ayrıca ağırlaşmışşşşş...yani gözle görülür bi fark vardı ...çok hoşuma gitti bu durum ve iyice ümitlendim sanırım bu şekilde devam edersem 2 ay sonra istediğim göğüslere kavuşucam....buarada 25 gündür bunu uyguluyorum ....en son 2 gün bayram telaşı ara vermiştim bugün devem edicem ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1rolleyes:
canlarım, yeni forum manifestosuna gore, kotu bir yoruma yapilan yorumlar da istenmiyor... yaniliyorsam duzeltin ama, moderatorler konu disi, yorum, resim, naber nasilsin gibi sorular, kotu bir elestiriye yapilan karsi yorumlarla konunun disina cikilmasini da yasakliyor... a.s. sizlere de soyleyeyim dedim, haklisiniz ama boyle de kurallar var iste :1hug:
aaa bnden başka ufakta olsa kimse bi fark göremedimi memişlerinde tek fark bendemi var:sm_cool::sm_cool: hersabah nar çayımı içtim şimdiye sadece 1 gün içemedim ..12 saat çalıştığım için akşam herzamn aynı saatlerde 1 tane nar yiyorum ,ortalama 10 adet hurma yiyorum 1 bardak suyun içene yaklaşık 2 çorba kaşığı elme sirkesi ekleyip içiyorum en sonda torbaya buz koyup 10-15 dk masaj yapıyorum ve bu süper gelio balon gibi oluyolar ....hergün bunları uyguluyorum öncelikle memişlerimi çok seviyorum büyüceklerine inanıyorum .....sadece göğüs kas hareketlerini yapamıyorum oda çok yoruyo kollarımı sıkamıyorum :1no2::1no2: