Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

bence saçmalık mümkün deil yani varmı böle bi olay ha ha ha göğüsler büyümez öle boşuna eziyet etmeyin canım

ciddi dercede sonuç alanlar var onlara ne diyeceksin.Herkes bişe yazıyo anlamadım gitti neden olmasın ki hem ben inanıyorum kilo alınca uğraşınca tabiki büyürÇok üzgünüm çoook

Bayanlar duyduk duymadık demeyin E vitamini östrojen alan kişilerde östrojenin etkisini artırıyormuş reçetesinde yazıyordu ve daha bir sürü faydası var, kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben sadece ısırgan içiyordum....ama üç gündür,masaj,nar ve sporada başladım, hakikaten sancılanmaya başladı ve daha bir dikler....bu arada sizlere tavsiyem narların kabuklarını atmayınız, onları kaynar suyun içine atıp çayını demleyip içiniz....nar çayı olarak daha doğallar... a.s.

insanlari alaya alman hic hos bisey degil madem sacma buluyorsun sende yapmazsin veya okumazsin olur biter.insanlarin verdigi emege lutfen biraz saygi

canlarım, yeni forum manifestosuna gore, kotu bir yoruma yapilan yorumlar da istenmiyor... yaniliyorsam duzeltin ama, moderatorler konu disi, yorum, resim, naber nasilsin gibi sorular, kotu bir elestiriye yapilan karsi yorumlarla konunun disina cikilmasini da yasakliyor... a.s. sizlere de soyleyeyim dedim, haklisiniz ama boyle de kurallar var iste :1hug:

kızlar bu sabah ayna karşısında soyunurken gözlerime inanamadım...göğüslerim tam istediğim şekle girmiş yusyuvarlak olmuş ve dolgun ayrıca ağırlaşmışşşşş...yani gözle görülür bi fark vardı ...çok hoşuma gitti bu durum ve iyice ümitlendim sanırım bu şekilde devam edersem 2 ay sonra istediğim göğüslere kavuşucam....buarada 25 gündür bunu uyguluyorum ....en son 2 gün bayram telaşı ara vermiştim bugün devem edicem ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1rolleyes:

canım coooook sevindimmm hihoyyyt darisi basimizaaa kaydirigubbakcemile5 sen neler yaptin canim, kainat guzelinin dediklerini mi birebir uyguladin canım? Şeniz

yani ne bileyim gunde kac hurma yedin, elma sirkesini ac karnina mi ictin? masaj yaptin mi? ayy heyecan yaptim yaa

zırrrr canım yaa :1hug: ....banada başlarda öyle geliyordu,bu kitaplar beni çoook sıkıyordu...ama iki aydır tam daldım nlp ye....kişişel gelişim kitapları okumaya ...derken birden kendimi nlp kursunda buldum...şimdi birde kursa gidiyorum :roflol: ...pişmanmıyım,hayır tam tersine çokk memnunum...:1closedeyes:

bu arada bende kainat güzeli arkadaşımıza çook tşk ediyorum,başlayalı bir hafta olacak,ısırgan otu çayıyla bir ayda elde ettiğim bu egzersiz,çay ve masaj yoluyla bir haftada elde ettim...bu arada daha öncede belirttiğim gibi nar kabuklarını atmayın,onlarıda kaynatıp çay olarak içebilirsiniz... a.s.

bu son haberler çok mutluluk verici inşallah bizde birgün aynaya bakarken gözlerimize inanamayız...benim küçüm bitti tekrar alıcam ve pes etmiyceemm.....

cok sevindim ya neler yaptin anlatsana canim

mrb kızlar oturup konunun hepsini okudum böle gzl haberler duydukça çok mutlu oluorum en kısa zmnda bnde başlıcam dha önce 3 kutu allbres kullanmştım hiç bi işe yaramadı umudum kalmamıştı hiç ama yenidem umutlandım

ne mutlu sana kaydirigubbakcemile2 darısı hepimizin başına valla :1rolleyes:

haklısın kurallar boşuna konmadı zaten cevap veren arkadaşa sözüm yok ama en güzel cevap yok saymaktır hatırlattığın iyi oldu

aaa bnden başka ufakta olsa kimse bi fark göremedimi memişlerinde tek fark bendemi var:sm_cool::sm_cool: hersabah nar çayımı içtim şimdiye sadece 1 gün içemedim ..12 saat çalıştığım için akşam herzamn aynı saatlerde 1 tane nar yiyorum ,ortalama 10 adet hurma yiyorum 1 bardak suyun içene yaklaşık 2 çorba kaşığı elme sirkesi ekleyip içiyorum en sonda torbaya buz koyup 10-15 dk masaj yapıyorum ve bu süper gelio balon gibi oluyolar ....hergün bunları uyguluyorum öncelikle memişlerimi çok seviyorum büyüceklerine inanıyorum .....sadece göğüs kas hareketlerini yapamıyorum oda çok yoruyo kollarımı sıkamıyorum :1no2::1no2:

:):)

birde bişey sormak istiyorum yaşın kaç?? yaşında bi etkisi var mı ?

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…