• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay oldu doğum yapalı hala aşırı terliyorum

bshayirlisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
7
1
1
26
Ben sezeryan doğum yaptım 2 buçuk aylık olacak bebeğim ama geceleri terlemekten perisan oldum artık tribe giriyorum neden bu kadar terliyorum diye gece bebegimi emzirmek için uyandığımda yatağa kadar sırılsıklam oluyor emzirip hemen üstümü degistiriyorum hasta olcam artık diye korkuyorum bu normal mi neyin nesidir yaşayan varmıdır

Ben de 6.5 ay önce sezaryen doğum yaptım. Doğurduğum günden beri gece terliyorum. Tüm kış ter içinde geçirdim geceleri neden bilmiyorum.

Ben sezeryan doğum yaptım 2 buçuk aylık olacak bebeğim ama geceleri terlemekten perisan oldum artık tribe giriyorum neden bu kadar terliyorum diye gece bebegimi emzirmek için uyandığımda yatağa kadar sırılsıklam oluyor emzirip hemen üstümü degistiriyorum hasta olcam artık diye korkuyorum bu normal mi neyin nesidir yaşayan varmıdır
Bende ayni durumdayım daha yeniyim anesteziyi üstümden atıyorum diye düşünüyordum biraz zamanla geçecek diye düşünüyordum, geçmiyor mu 😢 çok iğrenç bir şey her gece sırılsıklam uyanıyorum bende hasta olacağım diye korkuyorum, hayatımda terlemek nedir bilmezdim.

Bende ayni durumdayım daha yeniyim anesteziyi üstümden atıyorum diye düşünüyordum biraz zamanla geçecek diye düşünüyordum, geçmiyor mu 😢 çok iğrenç bir şey her gece sırılsıklam uyanıyorum bende hasta olacağım diye korkuyorum, hayatımda terlemek nedir bilmezdim.
Valla bende hasta olmaktak korkuyorum terlemekten sinirlerim yipranri geriliyorum sürekli geçecek diye bekliyorum ama tık yok bu nedir anlamadım

O durum bir kaç sene öyle devam edecek hormonlar düzene girince eskiye yakın hale gelirsiniz. Min 2 senesi var ama

Lohusa teri mi desem bilmiyorum inanın ben de öyle terledim. Özellikle ense,boyun kısmı sırılsıklam. Emzirirken kalori yakıyorsunuz aslında. Hem zayıflamaya yardımcı :D hormonların da etkisi. Merak etmeyin geçiyor.

Ben de sezaryenden sonra bir süre boyleydim bayağı sürdü. Sonra çocuk 1 yaşına gelmeden kendiliğinden geçti

Lohusa teri mi desem bilmiyorum inanın ben de öyle terledim. Özellikle ense,boyun kısmı sırılsıklam. Emzirirken kalori yakıyorsunuz aslında. Hem zayıflamaya yardımcı :D hormonların da etkisi. Merak etmeyin geçiyor.
Valla pek bir kiloda veremedim inşallah kısa sürede geçer teşekkür ederim

Back
X