2. ay Boğmaca, Çocuk Felci, Difteri, Hib, Pnömokok, Rota, Tetanoz, Tü

reca ederun kuşummzemuszemus

anam bizim yapılmş ben boşuna kendimi üzüyomm yaptırmadım diye şaka gibiyim valla dora bana kafayı sıyırttı kaydirigubbakcemile3

delükaydirigubbakcemile3

gülicim bende rota hariç diğer aşıların hepsini bugün yaptırdım kızıma, o çok olan aşı 5li karmaymış...

Ayy canım Allah yardımcınız olsun. aşı yapıldıktan sonra 3-4 gün çok huzursuzdu oğlum. Uykuda sayıklıyo inliyo, ateşi çıktı. Neyseki eski haline döndü. opuyorumnanaktan

Ayy canım Allah yardımcınız olsun. aşı yapıldıktan sonra 3-4 gün çok huzursuzdu oğlum. Uykuda sayıklıyo inliyo, ateşi çıktı. Neyseki eski haline döndü. opuyorumnanaktan

sağol bebeimmopuyorumnanaktan
inş. bizimki o kadar sürmez yaa öleden sonra bikaç kez sayıkladı uykusunda inş. devamı gelmez...
sen ağrı kesici ateş düşürücü vermedin mi? dr paradox fitil verdi bize ateş olursa vercem ama ben...

inşallah ela eylül kuzusu sorunsuz sıkıntısız bi gece geçirir annesii ....

İnşallah o kadarla kalır canım. Bize 38.5 u geçerse diye calpol şurup vermişti. Ben ateşi 38 e çıkınca verdim gece tam yatarkendi. Aniden yükselir falan diye cesaret edemedim. Zaten en çok rotavirüs rahatsız etti yavruşu, bağırsakları gurul guruldu

ayy o zaman rotayı iyiki bugün yaptırmadım diğer aşılar yettikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…