Canim benimdua ettim sana insallah rabbim kabul eder bende Ocak basında 2. Aşılamamı yaptiricam insallah yüzümüz güler bu sefer
Amin insallah sizlerde benim dualarimdasınız.Rabbim insallah bu sefer nasip eder yuzunuzu guldurur sizin ve hepimizin
Amiiiin insallahCanım Allah razı olsun çok tesekkur ederimRabbim seni,beni ve bizim gibi tum hayirlı haber bekleyenleri müjdesine kavuştursun insallahh..İnsallah ocak ayinda sende bebişinin hayırli haberlerini alırsın
Allahım inşallah nasip eder bende ikinci aşılamada hamile kaldım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın.Merhaba kızlar,
Yarın 2. Aşılamam yapılacak.Mesajımı gören herkesten bir ricam var benim için dua edermisiniz?...
Rabbim duayı kimin ağzından nasıl kabul eder bilemiyorum ama belki benim niyetime dualarinızla siz sebep olursunuz.Rabbim benim gibi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaahh...
"Bir kişi , başka bir kişi için dua ettiğinde melekler hep bir ağızdan dua eden kişininde duaları kabul olsun diye dua edermiş.."
Amin canim insallahh.Rabbim sanada hayirla kucagina almayi nasip etsinAllahım inşallah nasip eder bende ikinci aşılamada hamile kaldım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın.
Aminn cümlemize inşallah.Amin canim insallahh.Rabbim sanada hayirla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım hamile kaldın mıMerhaba kızlar,
Yarın 2. Aşılamam yapılacak.Mesajımı gören herkesten bir ricam var benim için dua edermisiniz?...
Rabbim duayı kimin ağzından nasıl kabul eder bilemiyorum ama belki benim niyetime dualarinızla siz sebep olursunuz.Rabbim benim gibi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaahh...
"Bir kişi , başka bir kişi için dua ettiğinde melekler hep bir ağızdan dua eden kişininde duaları kabul olsun diye dua edermiş.."
Evet canım 10 gun sonra tam 2 aylik olacağız inşallahAmin canım hamile kaldın mı
rabbim sana bagislasin darisi bana ve isteyen herkese insallahEvet canım 10 gun sonra tam 2 aylik olacağız inşallah
Amin canim insallahhhrabbim sana bagislasin darisi bana ve isteyen herkese insallah
merhaba belirti oldu mu hiç acaba? ilk aşılama ve ikinci aşılama arasında belirti farkı var mıyfdıAllahım inşallah nasip eder bende ikinci aşılamada hamile kaldım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın.
hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah. belirtiler hissettiniz mi acaba ne zaman başladıEvet canım 10 gun sonra tam 2 aylik olacağız inşallah
İlkinde hiç ağrım ve bulantım olmamıştı. İkincisinde ağrı da oldu bulantım hala devam ediyor.merhaba belirti oldu mu hiç acaba? ilk aşılama ve ikinci aşılama arasında belirti farkı var mıyfdı
Amin canim inşallah.Açıkcası 2. Asılamada asılama yapilirken biraz agrim ve kanamam olmustu ama ilki tutmadigi icin cok umutlu degildim.Test tarihime bir hafta kala adet olucak gibi ağrim oldu hemde çokk fazla.Vücudumda degisim vardi.Kasıklarimdan yukari dogru birer yeşil damar çikmisti ki daha once yoktu.onun dısinda hiç bir belirtim olmadi.Aksine adet olucagimı düşunmüştüm.hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah. belirtiler hissettiniz mi acaba ne zaman başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?