• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Minnakk29

Dualarımı evlatla müjdelendir Allahımm🙏🙏
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
62
35
38
33
Merhaba kızlar,
Yarın 2. Aşılamam yapılacak.Mesajımı gören herkesten bir ricam var benim için dua edermisiniz?...
Rabbim duayı kimin ağzından nasıl kabul eder bilemiyorum ama belki benim niyetime dualarinızla siz sebep olursunuz.Rabbim benim gibi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaahh...
"Bir kişi , başka bir kişi için dua ettiğinde melekler hep bir ağızdan dua eden kişininde duaları kabul olsun diye dua edermiş.."

Canim benim 😔 dua ettim sana insallah rabbim kabul eder bende Ocak basında 2. Aşılamamı yaptiricam insallah yüzümüz güler bu sefer 🙏🏼

Canim benim 😔 dua ettim sana insallah rabbim kabul eder bende Ocak basında 2. Aşılamamı yaptiricam insallah yüzümüz güler bu sefer 🙏🏼

Canım Allah razı olsun çok tesekkur ederim🙏 Rabbim seni,beni ve bizim gibi tum hayirlı haber bekleyenleri müjdesine kavuştursun insallahh..İnsallah ocak ayinda sende bebişinin hayırli haberlerini alırsın🙏

Merhaba kızlar,
Yarın 2. Aşılamam yapılacak.Mesajımı gören herkesten bir ricam var benim için dua edermisiniz?...
Rabbim duayı kimin ağzından nasıl kabul eder bilemiyorum ama belki benim niyetime dualarinızla siz sebep olursunuz.Rabbim benim gibi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaahh...
"Bir kişi , başka bir kişi için dua ettiğinde melekler hep bir ağızdan dua eden kişininde duaları kabul olsun diye dua edermiş.."
Allahım inşallah nasip eder bende ikinci aşılamada hamile kaldım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın.

Merhaba kızlar,
Amin canım hamile kaldın mı

hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah. belirtiler hissettiniz mi acaba ne zaman başladı
Amin canim inşallah.Açıkcası 2. Asılamada asılama yapilirken biraz agrim ve kanamam olmustu ama ilki tutmadigi icin cok umutlu degildim.Test tarihime bir hafta kala adet olucak gibi ağrim oldu hemde çokk fazla.Vücudumda degisim vardi.Kasıklarimdan yukari dogru birer yeşil damar çikmisti ki daha once yoktu.onun dısinda hiç bir belirtim olmadi.Aksine adet olucagimı düşunmüştüm.

Merhaba kizlar
Ben 3 senedir bu sayfayi takip ediyorum ve sonunda katilmaya karar verdim ben 4 ay klomen kullandim ve 4 marta ikinci aşılamam yapildi suan 10 gün ve 3 4 gündür cok ağrım var kasiklarim belim cok ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi ltf benimle bilgilerinizi paylasin benim gibi ağrı yaşayıp positif test olanlar varmi test yapsam erken mi olur acikcasi ne yapicami ne düşünecegimi şaşırdım artik allahim kimsenin kucağını boş birakmasin cok cok cok zor bunu yaşayan bilir sabaha kadar içimi doksem bitmez :(

Back