2. Aşılama sürecim

Yaa kıyamam misafirmi çağırdın bu dönemde dinlenseydin ya , e de iftar hazırlıyorum canım ama ev halkına
Bu kez hiç dinlenemedim canım arkadaşlar arasında iftar döngüsü yaouyoruz. 4 aile toplam. 4 güne bir bana geliyo sıra. Yatak kaldırıyorum vs hep iş. Rüyamda bir yetim kız çocuğu vardı bizim evde. Bizim evde yaşamaya basliyodu. Onu kucağıma aliyodum sımsıkı sarılıp agliyodum. İsmim cemre diyodu. Annem de üvey evlat aldığımı görmüş rüyasında ve daha bilmiyo bile çocuk istediğimi. Yani anlayacağın canım galiba benim olmayacak eşim de beni çok üzdü sabah ona ağladım saatlerce hormonlardan sanırım. Kendisi kardeşine her ay 1000 TL harçlık gonderiyo ama ben yigenime 94 TL lik gözlük aldım diye sevmediğini bırakmadı.

Oh maşalalh bu hep böyle mi devam ediyor ramazan boyunca 4 te bir şeklinde, rüyalar çok bilinçaltı canım onları düşünme dua et Allaha, mesela benimde geçen seferki beliritlerle aynı şeylet var ve o zMn olmamıştı, bu sefrde olmayacak diye çok üzülüyorum , eşler bazı konularda kapatılsın ya çok değişik şeylere karışıyolsr, sen giç takms yüzüne gül gerisinde bildiğini yap kafan rahat eder, kendin diyosun her ay 1000 tl gönderiyor diye

Ya o kendi kardeşine gönderiyo parayı. Ama benim yigenime 94 TL lik gözlüğü çok gördü. Neyse aahaahaah. Canım belirtiler iğneden oluyo aslında. Neler var sende belirtiker

Ya o kendi kardeşine gönderiyo parayı. Ama benim yigenime 94 TL lik gözlüğü çok gördü. Neyse aahaahaah. Canım belirtiler iğneden oluyo aslında. Neler var sende belirtiker
Bazen sağda batma ve çok fszla bi beyaz yapışkan akıntı, sende ne var, geçende böyleydi canım sıkıldı ya

Bazen sağda batma ve çok fszla bi beyaz yapışkan akıntı, sende ne var, geçende böyleydi canım sıkıldı ya

Benim yine akıntı yok. Kasık ağrısı da yok diyebilirim çok az oluyo sol kasıkta çok nadir. Bel ağrısı çok var canım benim. Ve stres. Kullandığımız ilaçlar yapiyo bunu. İğnenin etkisi hepsi. Hamile olduğumuzu ancak 14. Gün öğreneceğiz

Bide ben ilaç kullanıyorum progesteron doktorum verdi, bence ondan da dolayı

Az evvel bi arkadaşımın doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile olduğunu öğrendim 2. Çocuğuna hamile, ya nasipp dedim modum bi düştü
Ayyy şaka gibi ya. Benim eltim de kızı iki aylıkken korunmasına rağmen hamile kalmıştı. Yani gerçekten anlamıyorum insanlar maşallah nasılda hamile kaliyo. Biz maddi manevi yıpranıyoruz. Bir de o kadar ilaçlar vs hormonlarimiz noluyo. Ama gerçekten imtihandayiz canım. Evlat dünyanın en güzel şeyi. Yokluğu da tabiki ağır imtihan. Rabbim beklettikce guzellestirir demek ki vardır bunda da bir hayır Allah'ım bize de nasip etsin. Yorgunluğumuzu bebek kokusuyla degistirsjn

Aminn çok yıpratıcı gerçekten, doktorun buda olmazsa artık tüp bebek demesi beni çok yıkmıştı zaten imtihandan başka bi şey değil rabbim hayırlara çevirisn inşallah, aminn amin aminn , güzel haberler verelim birbirmize haftaya inşallah bi ağlayasım geldi sorma

Canım bu son aşılaman mu uani senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…