2. Aşılama sürecim

Yaaaa canım benim ♥️♥️♥️♥️ bu süreçten beraber geçiyoruz derdimizi anlatiyoruz heyecanımızı anlatıyoruz. Bu kez olucak ♥️
Amin inşallah canımm♥️♥️ ben dayanamadım bu kez ailemden anneme söyledim 🙈 birazda olsa daha iyi hissettim destek oldu, sende bu konuyu annene açabilirsin canım rahatlatıyor🥹

Amin inşallah canımm♥️♥️ ben dayanamadım bu kez ailemden anneme söyledim 🙈 birazda olsa daha iyi hissettim destek oldu, sende bu konuyu annene açabilirsin canım rahatlatıyor🥹
Yok canım ben acamam. Evham yapar uğraşamam. Benim derdim bana yetiyo 🥺

Benimki daha rahat o konularda, kendisi evlendiği ilk gece hamile kaldı şaşırıyor oda benşm duruma ama pek sormuyor ondan rahatızz 😂
Ahagagag çevremdeki herkes çok rahat hamile kaldı benim de. Bir arkadaşım ilk ay bir arkadaşım ikinci ay hamile kaldı. Ben de 1,5 yıldır bekle de bekle ahahah. Herkesin imtihanı farklı işte. Benim annem çok evhamlı biri bizim oralarda çocuk çok önemli. O yüzden sınavlardan dolayı düşünmuyorum diyip bırakıyorum

Ahagagag çevremdeki herkes çok rahat hamile kaldı benim de. Bir arkadaşım ilk ay bir arkadaşım ikinci ay hamile kaldı. Ben de 1,5 yıldır bekle de bekle ahahah. Herkesin imtihanı farklı işte. Benim annem çok evhamlı biri bizim oralarda çocuk çok önemli. O yüzden sınavlardan dolayı düşünmuyorum diyip bırakıyorum
Bu da bizim İmtihanımız demek canım , Allaha sığınmaktan dua etmekten çabalakmatan başks çaremiz yok, Rabbim çabalarımızı bize hayırlı kılsın🌸

Merhaba kızlar benim bugün aşılamanın 10. Günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi midir yaşayan var mı ?
Biraz daha beklemelsin canım çünkü çatlama ignesinin etkisi 12. Güne kadar devam ediyor idrar testinde yanıltıyor

X