Test yaptınmı canım ne düşünüyorsunHayirli olsun canim bende 2.aşılamamın 12.günündeyim. İnsallah guzel sonuclar aliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınmı canım ne düşünüyorsunHayirli olsun canim bende 2.aşılamamın 12.günündeyim. İnsallah guzel sonuclar aliriz.
Yaaaa canım benim bu süreçten beraber geçiyoruz derdimizi anlatiyoruz heyecanımızı anlatıyoruz. Bu kez olucakBeni biliyosun zatenn aşılama 3. Gün inşallah bu kez poztif sonuçları alacağız
Son bir iki gunum kaldi bakalim yarin sabah regl olmazsam test yapacagim.Ben ilk aşılamada tüm belirtileri yaşadım ama negatifti canım
Amin inşallah canımm ben dayanamadım bu kez ailemden anneme söyledim birazda olsa daha iyi hissettim destek oldu, sende bu konuyu annene açabilirsin canım rahatlatıyorYaaaa canım benim bu süreçten beraber geçiyoruz derdimizi anlatiyoruz heyecanımızı anlatıyoruz. Bu kez olucak
Yok canım ben acamam. Evham yapar uğraşamam. Benim derdim bana yetiyoAmin inşallah canımm ben dayanamadım bu kez ailemden anneme söyledim birazda olsa daha iyi hissettim destek oldu, sende bu konuyu annene açabilirsin canım rahatlatıyor
Tamam canım inşaallah pozitif sonuçlar alirsinSon bir iki gunum kaldi bakalim yarin sabah regl olmazsam test yapacagim.
Benimki daha rahat o konularda, kendisi evlendiği ilk gece hamile kaldı şaşırıyor oda benşm duruma ama pek sormuyor ondan rahatızzYok canım ben acamam. Evham yapar uğraşamam. Benim derdim bana yetiyo
Amin canim hepimizin pozitif olsun.Tamam canım inşaallah pozitif sonuçlar alirsin
Ahagagag çevremdeki herkes çok rahat hamile kaldı benim de. Bir arkadaşım ilk ay bir arkadaşım ikinci ay hamile kaldı. Ben de 1,5 yıldır bekle de bekle ahahah. Herkesin imtihanı farklı işte. Benim annem çok evhamlı biri bizim oralarda çocuk çok önemli. O yüzden sınavlardan dolayı düşünmuyorum diyip bırakıyorumBenimki daha rahat o konularda, kendisi evlendiği ilk gece hamile kaldı şaşırıyor oda benşm duruma ama pek sormuyor ondan rahatızz
Bu da bizim İmtihanımız demek canım , Allaha sığınmaktan dua etmekten çabalakmatan başks çaremiz yok, Rabbim çabalarımızı bize hayırlı kılsınAhagagag çevremdeki herkes çok rahat hamile kaldı benim de. Bir arkadaşım ilk ay bir arkadaşım ikinci ay hamile kaldı. Ben de 1,5 yıldır bekle de bekle ahahah. Herkesin imtihanı farklı işte. Benim annem çok evhamlı biri bizim oralarda çocuk çok önemli. O yüzden sınavlardan dolayı düşünmuyorum diyip bırakıyorum
Amin canım benimBu da bizim İmtihanımız demek canım , Allaha sığınmaktan dua etmekten çabalakmatan başks çaremiz yok, Rabbim çabalarımızı bize hayırlı kılsın
Evet ben 1. Yaptım şubatta tutmadı salı günü 2. DeneyeceğimSenin de mi aşılamaydi canım
Bu kez olucakEvet ben 1. Yaptım şubatta tutmadı salı günü 2. Deneyeceğim
Biraz daha beklemelsin canım çünkü çatlama ignesinin etkisi 12. Güne kadar devam ediyor idrar testinde yanıltıyorMerhaba kızlar benim bugün aşılamanın 10. Günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi midir yaşayan var mı ?
Asilamanin 10. Çatlatma iğnesinin 12. Günü muydu canım ?Merhaba kızlar benim bugün aşılamanın 10. Günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi midir yaşayan var mı ?
Yaa ilk defa bunu diyen biri oldu teşekkür ederim inşallah Allah hepimize de nasip etsinBu kez olucak
İnşaallah canım içimden bir his bu kez her şey güzel olucak diyoYaa ilk defa bunu diyen biri oldu teşekkür ederim inşallah Allah hepimize de nasip etsin
Evet canımAsilamanin 10. Çatlatma iğnesinin 12. Günü muydu canım ?
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olması gerekiyor. Hamilesin yüksek ihtimalle bana da o çift çizgiyi görmek nasip olur mu bilmem. 2 gün sonra tekrarla ama yüksek ihtimalle hamilesinEvet canım
İnşallahİnşaallah canım içimden bir his bu kez her şey güzel olucak diyo