- Konu Sahibi aloneteacher
-
Harika kriz yönetimi.
Siz annenizi tanımıyor musunuz da şak diye gerçeği söylüyorsunuz?
Anneniz kinci biri olmasa da bu durumu aradaki insan olarak yumuşatmanız gerekirdi.
7 yıllık sevgiliden de böyle jet hızıyla ayrılınıyor mu şaşırdım kaldım ben.
7 yıl kızıyla çıkan insanla tanışmak istemeyen annende bir garipmiş çocuk haklı
annesi dedi diye değil kendi söylediği tarihte gelmedi diye inada bindirmiş konu sahibi de..
analı kızlı kin gütmüşler çocuğa..
Bahane gibi geldi bana, her zaman her konuda ailenizi dinler misiniz ?evet bunu okuldan ogretmen arkadasm da dedı bugun .. ama hep derler ya aıleyı dnlemek lazım vs annemın lafıyla hareket ettım hanı annem yok kıızm ıstemıyorum derse ben ıstyrm dıyemem ki(( Hanı anneme bu saygısızlıgı yaptıgı ıcın
Ayrılmaları en hayırlısı olmuş o zaman. Aileyi dinlemek iyidir hoştur ama her konuda da ailenin arkasına sığınılmaz.annesi dedi diye değil kendi söylediği tarihte gelmedi diye inada bindirmiş konu sahibi de..
analı kızlı kin gütmüşler çocuğa..
Bence annene bir saygısızlık yapmamış.hep derler ya aıleyı dnlemek lazım vs annemın lafıyla hareket ettım hanı annem yok kıızm ıstemıyorum derse ben ıstyrm dıyemem ki(( Hanı anneme bu saygısızlıgı yaptıgı ıcın
Evet insan hiç mi merak etmez kızım kiminle birlikte diye?7 yıl kızıyla çıkan insanla tanışmak istemeyen annende bir garipmiş çocuk haklı
Bence saçma işte, kızın sonuçta erkek arkadaşını tanıması daha uygun olur kimdir değildir diye fikir sahibi olursunBenim annemde eşimle tanışmamışti. Ne sıfatla tanışacam. Kızımın sevgilisi ile.mi demişti. Bazı insanlar gelenekçi. Olabiliyorlar. Bende o zaman sinirlenmistim ama kafaları değiştirmek mümkün olmuyor. İş ne.zaman ciddiye bindi o.zaman tanıştı.
Sanirim konu sahibinin annesi de gelenekçi eski usul düşünüyor.
Bahane gibi geldi bana, her zaman her konuda ailenizi dinler misiniz ?
Aynen bide 7 ay değil 7 yıl yahuBence annene bir saygısızlık yapmamış.
Ya da sevgilinin yaptığı saygısızlıksa annenin zamanında yaptığı da hem sana hem sevgiline saygısızlık.
Çünkü siz yetişkin insanlar olarak bir ilişki yaşıyorsunuz ve sevgilinizi annenizle tanıştırmak gibi medeni bir istekte bulunuyorsunuz.
Ama anneniz reddediyor.
Ne anlamı var ki bunun?
Gerçekten böyle dominant insanlara sinir oluyorum ben.
Evet insan hiç mi merak etmez kızım kiminle birlikte diye?
Çok şaşırdım ben gerçekten acayip.
Ayrılmaları en hayırlısı olmuş o zaman. Aileyi dinlemek iyidir hoştur ama her konuda da ailenin arkasına sığınılmaz.
Evet ilerde daha da inatlaşabilirevet cok haklısınız anneme bahane bulurdum bulmasına zaten tatıle gıttıler . Ama ne bılım agzımdan ckmıs oldu erkek arkadasımun dedgı zamanda tanıssaydk bu sefer benım dedgm zamanda oldu vs dıye dusunecektı hanı bu ınadı ılerıde sorun olur muydu bılemıyorum ılerıde bu sekılde yapar mıydı kafam cok karısık
Bence annene bir saygısızlık yapmamış.
Ya da sevgilinin yaptığı saygısızlıksa annenin zamanında yaptığı da hem sana hem sevgiline saygısızlık.
Çünkü siz yetişkin insanlar olarak bir ilişki yaşıyorsunuz ve sevgilinizi annenizle tanıştırmak gibi medeni bir istekte bulunuyorsunuz.
Ama anneniz reddediyor.
Ne anlamı var ki bunun?
Gerçekten böyle dominant insanlara sinir oluyorum ben.
Evet insan hiç mi merak etmez kızım kiminle birlikte diye?
Çok şaşırdım ben gerçekten acayip.
Ah keşke her iki tarafada herşeyi söylemeseydiniz ama olan olmuş orta yolu bulamazmısınız bi çırpıda 7 yılı nasıl silip engellediniz yahu
Evet ilerde daha da inatlaşabilir
Gereksiz olmus bence sonucta ailenizin birseylerin yoluna girmesi için beklemesi cok normal ama siz yine de tartısmayın bence bu konu için güzellikle çözmeye calısın kac sene gecmısınız var
Bide şunu koyup durmayın nolurAileme ters dusecek bı hareket vs hıc yapmadgm ıcın aramzda hıc boyle bı sorun olmamıstıInanın ayrılmak ıcın aılemı devreye sokmazdım bahane dedgnz ıcın soyledım
erkek arkadaşının annenlerle inadına görüşmediğine emin misin.??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?