2 arada bir derede :((

Bir de şu var tabi.
Siz harika bir ciftsiniz de bir tek bu mu sorun oldu aranızda. Yani hemen ayrıldığıniza göre.

En başndan hata yapmışsnz. Daha öncedn sevglnize annem istemiyo değilde okulun bitse askerliğini yapsan işe girsn sonra tanışırsnz demeliydn bi süre belki diretirdi ama sonra vazgeçer beklerdi. O bir hata şimdide annenize hazır değilmş demenz hata olmş hasta desydnz yada iş yerinde çok yoğn musait zamanı bekliyorz deseydnz tatile gidene kadar oyalardınz. Ama olan olmuş sıkmayın canınızı hayırlısı olur inşllh

erkek arkadasmda dun aynısını dedı risk yonetımın cok guzeldı gercekten herseyı cok guzel yaptın dımı dedı Ablam benı uayrmıstı soyleme dıye ama ben orda laf arasında nasıl olduysa agzımdan cıktı sankı ıstemsızce cktı yanı cat dıye ınanın anlamıyorum su an nasl oldu Ayrıldm dedm sadece ama tabıkı bıtmedı onun araması vs olacaktır

7 yıl kızıyla çıkan insanla tanışmak istemeyen annende bir garipmiş çocuk haklı

Benim annemde eşimle tanışmamışti. Ne sıfatla tanışacam. Kızımın sevgilisi ile.mi demişti. Bazı insanlar gelenekçi. Olabiliyorlar. Bende o zaman sinirlenmistim ama kafaları değiştirmek mümkün olmuyor. İş ne.zaman ciddiye bindi o.zaman tanıştı.
Sanirim konu sahibinin annesi de gelenekçi eski usul düşünüyor.

annesi dedi diye değil kendi söylediği tarihte gelmedi diye inada bindirmiş konu sahibi de..
analı kızlı kin gütmüşler çocuğa..

Hayır ben kin gutmuyorum ınanın asla kinci bi ınsan degılımdır . ben onu soyledıkten sora hatta cktm erkek arkadasımnla gorustm eve geldım kı annem babama anlatmıs baya snrlenmıs hatta benı erkek arkadasmn yanında aradı cok canm skldı bu duruma vs dıye

Bahane gibi geldi bana, her zaman her konuda ailenizi dinler misiniz ?

Ah keşke her iki tarafada herşeyi söylemeseydiniz ama olan olmuş orta yolu bulamazmısınız bi çırpıda 7 yılı nasıl silip engellediniz yahu

hep derler ya aıleyı dnlemek lazım vs annemın lafıyla hareket ettım hanı annem yok kıızm ıstemıyorum derse ben ıstyrm dıyemem ki (( Hanı anneme bu saygısızlıgı yaptıgı ıcın
Bence annene bir saygısızlık yapmamış.
Ya da sevgilinin yaptığı saygısızlıksa annenin zamanında yaptığı da hem sana hem sevgiline saygısızlık.
Çünkü siz yetişkin insanlar olarak bir ilişki yaşıyorsunuz ve sevgilinizi annenizle tanıştırmak gibi medeni bir istekte bulunuyorsunuz.
Ama anneniz reddediyor.
Ne anlamı var ki bunun?
Gerçekten böyle dominant insanlara sinir oluyorum ben.

7 yıl kızıyla çıkan insanla tanışmak istemeyen annende bir garipmiş çocuk haklı
Evet insan hiç mi merak etmez kızım kiminle birlikte diye?
Çok şaşırdım ben gerçekten acayip.

Bence saçma işte, kızın sonuçta erkek arkadaşını tanıması daha uygun olur kimdir değildir diye fikir sahibi olursun eşimle hemen tanışmıştı annem güven oluyor daha çok

Bahane gibi geldi bana, her zaman her konuda ailenizi dinler misiniz ?

Aileme ters dusecek bı hareket vs hıc yapmadgm ıcın aramzda hıc boyle bı sorun olmamıstı Inanın ayrılmak ıcın aılemı devreye sokmazdım bahane dedgnz ıcın soyledım

Aynen bide 7 ay değil 7 yıl yahu bana çok garip geldi

Ayrılmaları en hayırlısı olmuş o zaman. Aileyi dinlemek iyidir hoştur ama her konuda da ailenin arkasına sığınılmaz.

Katılıyorum tabıkı her konuda aıle dınlenılmez ama ıste ne bılım Hanı erkek arkadasm smd arasa boyle boyle kendını ıfade etse annem ne dıcek onu da blmıyrm Bana senın mutlulugun daha önemlı kmsenın senı uzmesını ıstemeyz dıyorlar her aıle gibi tabi

Evet ilerde daha da inatlaşabilir
Gereksiz olmus bence sonucta ailenizin birseylerin yoluna girmesi için beklemesi cok normal ama siz yine de tartısmayın bence bu konu için güzellikle çözmeye calısın kac sene gecmısınız var

Ben ciddiye bınmeden tanısmam dedı hep ablamda da oyle yaptı .. belkı dogru belkı yanlıs evet Benım cocugum olsa ben tanısırdım tabı anne olarak

Ah keşke her iki tarafada herşeyi söylemeseydiniz ama olan olmuş orta yolu bulamazmısınız bi çırpıda 7 yılı nasıl silip engellediniz yahu

bi çırpıda degıl ben engelledm ama heryerden de bakıyorum arada .. İşte normal ayrılık olsa 2 gun sora barıs vs smdı aılem ısın ıcınde olunca bıraz cekınme var o yuzden

annem ben bundan sora ona karsı hep onyargılı olacam ve unutmayacam dedı .. Hıslerıme guvenıosan yuzde 80 bu ısın sonu ıyı olmaz dedı

erkek arkadaşının annenlerle inadına görüşmediğine emin misin.??????

sordum oyle soyledı ve 1 2 kez sordm aslında bu soru da benım kafamı karstryor ama tanısınca evlenecek halımız yoktu hemen gelecek bı kahve ıcıp kalkacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…