Evet oyle oluyor yarın gunduzlerı keserek konusarak unutturmaya calıscam bakalım yavas yavas olucak ama ınsalah işe yarıcak gec kaldım bıraktırma denemekle 6 aydan sonra emmeye basladı oncesınde mama agırlıklı veriyordum Bnde gec basladı zaten az daha emsın derken boyle olduSizinki baya uyanık ozaman bide cok gec kalmışsın sanki baya akli eriyor ben 21 aylıkken bıraktırdm ama sabırlı olun vazgeçmeyin bir kere vermezseniz devam ettirin yoksa oda naslsa verecek diye surekli ister
24 aydan sonra suyun kalitesi olmuyor zaten bisey almıyor sadece emme ihtiyacını gidermiş olmus bebe ama olsun sizde oğlunuza fazlasıyla doymuşsunuz emzirmeye hayrlisiyla bırakır insallah onemli olan sizin kararlı olmanız benim kizim 1 hafta ağladı ama kesinlikle vermedim elbet birakirEvet oyle oluyor yarın gunduzlerı keserek konusarak unutturmaya calıscam bakalım yavas yavas olucak ama ınsalah işe yarıcak gec kaldım bıraktırma denemekle 6 aydan sonra emmeye basladı oncesınde mama agırlıklı veriyordum Bnde gec basladı zaten az daha emsın derken boyle oldu
Arkadaşımda 18 aylıkken bıraktı çünkü yemesi iyi değildi,emmeyi bırakınca iştahı biraz daha arttı.Tabikide anne sütü faydalı ama ben çok uzun süre emzirme taraftarı değilim sonra bebeklerde bayağı alışkanlık oluyor bu da anneyi yıpratıyorSelam arkadaslar bu saatte yazıyorum cunku uyan kalk tekrar uyu aylardır bolunuyor uykum 2.5 yasında oğlumun düzensiz gece uykusu mafettı beni memeden kesemedım daha dogru su bıkere denedim salca sürmüştüm tiksinir gibi oldu zaten 1 gun dayanabildim cocuk gun psikolojisi bozuldu bı anda saldırganşastı sureklı meme meme diye ağlıyor salçalı gene gordukçe zaten sureklı kalkıyor emmeye gece saat bası bir gun sonra tekrar verdim cunku mafoldum gece doyursam bile gene emmeye kalkıyor nasıl ne yapıcam hıc bilmiyorum. Artık cok düşkün memeye iştahı oyle boyle cok iştahlı herseyı yiyen bir coxuk degil bir ara corba yediyse sıkılır artık Baska bısy denerim cesıt cesıt yaparım hangisi begenırse artık emdıgı ıcın mı boyle bilmiyorum yarın alah izin verirse sabır tası denıcem alahım kolaylık versin ınsalah bıraktırabılırkm yoksa gece uyku duzensızlıgı cok zor bayanlar Sizler neelr yaptınız fıkır verin bana bu saat oldu kac kere kalktık emmeye sımdıde ayagımda sallyoyorum gece boyle uyanır sureklı sabaha karsı bı uykuya dalar oglene kadar uyur tabi gunduz uykusu yok degıatıremedım duzenk uykusunu alamayınca cok huzursuz oluyor sureklı ağlıyor
KAdemeli bir şekilde ve de ikna ederek bıraktırmıştım. Salçayla bir travma yaşatmışınız, üstüne bıraktırmaya niyetlenip sonra başa dönmüşsünüz. Ben olsam bende en sevdiğim güvendiğim şeyi kaybedeceğim korkusuyla uyumazdım.Selam arkadaslar bu saatte yazıyorum cunku uyan kalk tekrar uyu aylardır bolunuyor uykum 2.5 yasında oğlumun düzensiz gece uykusu mafettı beni memeden kesemedım daha dogru su bıkere denedim salca sürmüştüm tiksinir gibi oldu zaten 1 gun dayanabildim cocuk gun psikolojisi bozuldu bı anda saldırganşastı sureklı meme meme diye ağlıyor salçalı gene gordukçe zaten sureklı kalkıyor emmeye gece saat bası bir gun sonra tekrar verdim cunku mafoldum gece doyursam bile gene emmeye kalkıyor nasıl ne yapıcam hıc bilmiyorum. Artık cok düşkün memeye iştahı oyle boyle cok iştahlı herseyı yiyen bir coxuk degil bir ara corba yediyse sıkılır artık Baska bısy denerim cesıt cesıt yaparım hangisi begenırse artık emdıgı ıcın mı boyle bilmiyorum yarın alah izin verirse sabır tası denıcem alahım kolaylık versin ınsalah bıraktırabılırkm yoksa gece uyku duzensızlıgı cok zor bayanlar Sizler neelr yaptınız fıkır verin bana bu saat oldu kac kere kalktık emmeye sımdıde ayagımda sallyoyorum gece boyle uyanır sureklı sabaha karsı bı uykuya dalar oglene kadar uyur tabi gunduz uykusu yok degıatıremedım duzenk uykusunu alamayınca cok huzursuz oluyor sureklı ağlıyor
Benim de oğlum 27 aylık sizin sirke yöntemini denicem gerçekten ise yaradı dimi sirke ile memede karşılaştıkça huysuzluk oldu mu gecede mi sirke sürdünüzBenim oğlumda öyleydi gece sürekli uyanir meme isterdi gündüz olmadık yerde dışarda isterdi artık bıraktırmam gerekiyordu iki yasina gelince sirke sürerek bıraktırdım mesela emmek isteyince hemen sürüyordum ilkin tadını fark etti hosuna gitmedi sonra her istediğinde ayni şekilde surdum bu sefer kokusundan uzaklaştı memeden oglumda bıraktıysa her çocuk bırakır dedim bence sirke sürmeyi denemelisiniz.
Oğlum baya bagimliydi bende ona zarar vermeyecek fakat memeden soğutacak şeyi ariyordum annemin onerisiyle yaptım iyki yapmışım çok ise yaradı mucize oldu benim icin bırakması.gecede uyandığında surerdim burda kararlılıkla sürdürebilmek önemli.gece uyandığında meme arardı bende yanimda ufak bir bos sprey kutusuna koyduğum sirkeyi hemen meme ucuna iki sıkardım cok kolay oluyordu o şekilde eğer Boş sprey kutusundan alamazsanız ufak kavanoza koyup hemencecik elinizle sürebilirsiniz.ben bu yöntemi kararlılıkla her istediğinde yaptım geçe gündüz aksatmadan yapın birkaç gune memeden soğuyacağini görürsunuz umarim :) böylelikle memeyi bıraktığında gece uyanmalari azalacak veya bitecek hem çocuğunuz hemde siz uykunuzu almış bur şekilde uyanmış olacaksinizBenim de oğlum 27 aylık sizin sirke yöntemini denicem gerçekten ise yaradı dimi sirke ile memede karşılaştıkça huysuzluk oldu mu gecede mi sirke sürdünüz
Ne güzel anlatmışsın arkadaşım Allah razı olsun benim da aklımda hep sirke var umarım bizde de ise yarar artik o kadar yoruldum ki anlatamamOğlum baya bagimliydi bende ona zarar vermeyecek fakat memeden soğutacak şeyi ariyordum annemin onerisiyle yaptım iyki yapmışım çok ise yaradı mucize oldu benim icin bırakması.gecede uyandığında surerdim burda kararlılıkla sürdürebilmek önemli.gece uyandığında meme arardı bende yanimda ufak bir bos sprey kutusuna koyduğum sirkeyi hemen meme ucuna iki sıkardım cok kolay oluyordu o şekilde eğer Boş sprey kutusundan alamazsanız ufak kavanoza koyup hemencecik elinizle sürebilirsiniz.ben bu yöntemi kararlılıkla her istediğinde yaptım geçe gündüz aksatmadan yapın birkaç gune memeden soğuyacağini görürsunuz umarim :) böylelikle memeyi bıraktığında gece uyanmalari azalacak veya bitecek hem çocuğunuz hemde siz uykunuzu almış bur şekilde uyanmış olacaksiniz
Rica ederim arkadasım sizi cok iyi anlıyorum bende o zorlu süreçten geçtim ve hep bunun çaresini aradım sirke direk çözüm oldu ilkin tadını aldığında tiksindi sonradan kokusundan dolayı memeye yanaşmadı ilk biraz mızmızlanma oldu ama cok zor olmadı salcadan vs en etkilisi sirke.bu şekilde bıraktırırsaniz yazin merak ettim umarım memeden kesmek isteyenler bu yöntem etkili olur diye düşünüyorum.Ne güzel anlatmışsın arkadaşım Allah razı olsun benim da aklımda hep sirke var umarım bizde de ise yarar artik o kadar yoruldum ki anlatamam
Tdk madalyanızı elden mi alırsınz, yoksa kargo mu yapılsın?geceleri gögüsünü degilde meme versen?
İştahla memenin ne alakası var zaten 1,5 yaştan sonra bebekler karın doyurmak için değil, duygusal tatmin için memeye devam ederler.2.5 yasina kadar emip istahi yerinde bir cocuk hic duymadim. su icmesiyle farki yok ki 2.5 yasindaki cocuga verilen sutun. onun artik besin ihtiyaclarini normal besinlerden almasi gerek ki gelisimi guzel ve saglikli olsun. aci biber sirke vs surulmesini tawsiye etmiyorlar. 2.5 yasinda konustugunizda sizi anlar. konusun once. beraber paylasimlarinizi arttirin. oyun, disarida aktivite vs.
Bence tiksindirme yöntemini denemeyin. Meme bu zamana kadar onun hayattaki en büyük dayanağı oldu, yeri geldi en iyi arkadaşı oldu. Her derdinde ona koştu. Bu derece tutkun olduğu ona hep iyi gelen bir şeye karşı bir anda güvenini yitirmemeli. Bu onda travma yaratabilir.Selam arkadaslar bu saatte yazıyorum cunku uyan kalk tekrar uyu aylardır bolunuyor uykum 2.5 yasında oğlumun düzensiz gece uykusu mafettı beni memeden kesemedım daha dogru su bıkere denedim salca sürmüştüm tiksinir gibi oldu zaten 1 gun dayanabildim cocuk gun psikolojisi bozuldu bı anda saldırganşastı sureklı meme meme diye ağlıyor salçalı gene gordukçe zaten sureklı kalkıyor emmeye gece saat bası bir gun sonra tekrar verdim cunku mafoldum gece doyursam bile gene emmeye kalkıyor nasıl ne yapıcam hıc bilmiyorum. Artık cok düşkün memeye iştahı oyle boyle cok iştahlı herseyı yiyen bir coxuk degil bir ara corba yediyse sıkılır artık Baska bısy denerim cesıt cesıt yaparım hangisi begenırse artık emdıgı ıcın mı boyle bilmiyorum yarın alah izin verirse sabır tası denıcem alahım kolaylık versin ınsalah bıraktırabılırkm yoksa gece uyku duzensızlıgı cok zor bayanlar Sizler neelr yaptınız fıkır verin bana bu saat oldu kac kere kalktık emmeye sımdıde ayagımda sallyoyorum gece boyle uyanır sureklı sabaha karsı bı uykuya dalar oglene kadar uyur tabi gunduz uykusu yok degıatıremedım duzenk uykusunu alamayınca cok huzursuz oluyor sureklı ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?