Selam arkadaslar bu saatte yazıyorum cunku uyan kalk tekrar uyu aylardır bolunuyor uykum 2.5 yasında oğlumun düzensiz gece uykusu mafettı beni memeden kesemedım daha dogru su bıkere denedim salca sürmüştüm tiksinir gibi oldu zaten 1 gun dayanabildim cocuk gun psikolojisi bozuldu bı anda saldırganşastı sureklı meme meme diye ağlıyor salçalı gene gordukçe zaten sureklı kalkıyor emmeye gece saat bası bir gun sonra tekrar verdim cunku mafoldum gece doyursam bile gene emmeye kalkıyor nasıl ne yapıcam hıc bilmiyorum. Artık cok düşkün memeye iştahı oyle boyle cok iştahlı herseyı yiyen bir coxuk degil bir ara corba yediyse sıkılır artık Baska bısy denerim cesıt cesıt yaparım hangisi begenırse artık emdıgı ıcın mı boyle bilmiyorum yarın alah izin verirse sabır tası denıcem alahım kolaylık versin ınsalah bıraktırabılırkm yoksa gece uyku duzensızlıgı cok zor bayanlar Sizler neelr yaptınız fıkır verin bana bu saat oldu kac kere kalktık emmeye sımdıde ayagımda sallyoyorum gece boyle uyanır sureklı sabaha karsı bı uykuya dalar oglene kadar uyur tabi gunduz uykusu yok degıatıremedım duzenk uykusunu alamayınca cok huzursuz oluyor sureklı ağlıyor