canim uc gun zirkanir alisir diyorlar bende baslicam ins kizima ama yarim saatte bir tuvalet e goturmeye calis
mavibebegim diye bir blog var orda cok guzel anlatmis bir bak bence
Bencee daha erken.Cocugu de kendini de germe.Ben 3 yasinda basladim ve hicbi sorun yasamadim.İnsanlarin biyolojik saati vardir.Birkac gun boyunca tuvaletini yaptigi saati yazdim.Diger gunler de o saatten 30 dk ve oncesi tuvalete tuttum.Gece uyumadan da yaptirdim.Hicbi sorun olmadi..Anneye de cocuga da strese gerek yok.Gunah cocuk da zorlaniyo
klozet varsa klozet aparatı deneyın
bızde tam 3 yasında ogrendık oncekı denemeler hep basarısız ıdı
Bana da hep gec kaldin diyolardi.cok da tin..Cocuklari boyle boyle huzursuz efiyoruz.Ablam senin gibi yapmisti kiziyla cik sancili bi surec gecirdiler.Ben oglumun huzurunu hic bozmadim.Bez parasi sorun degilse biraz daha bekle derimBende yoruldum kac gundur oglumada yazık ister istemez sinirlenip kiziyorum o yuzden ertelicem sanirim biraz daha...
altına tabure koysanBugun aldim klozet aparati oturttum bekledim basinda yapmadi inmek istedi sonra sortunu giydirdim bi baksam yapmis altina...
Sen sabirli ol hemen alismaz kac senedir bezli cocuk kolay mi geride donme bezi tamamen cikar at hic takma bir daha zamanla alisir merak etme ben hala ugrasiyorum 22 aylik basladik 25 aylik olduKac kez konustum oglum boyle buraya yapcaksın diye ama anlamıyor.. Lazımlıga oturup bekliyoruz 10 dakka falan yapmıyor sonra kaldırıyorum bi kac dakka sonra altına yapıyor.. Gercekten cok zormuss kac gundur stres oldum.. Acaba sonrami cikarsam diyorum kendi kendime.. Ama kış gelcek ozmn hiç cıkaramam..
benimde oğlum 2,5 yaşında ikizlerden kız olanı 3 günde alıştı şükür ama 2 haftadır oğlum bezdirdi bni oturup yapıyo hemen kalkıyo sonra yine yapıyor 1 ddk içinde 3 kez işiyor kalkıncada yere yapıyor bnde taktım bezini arada çıkarıyom takıyom saçmaldık resmen off çalışınca çok zor ya.Dünde bezini çıkarıp kendi gitti artık kendi uğraşıcak dedim bıraktım kendi haline o kadar anlattıysamda oyuna dalınca salıveriyor.Bizimki altı çıplakken gene gidip oturuyor ama çamaşır giyince ona yapıyor napıcam bi fikir bana da?İyi geceler arkadaslar. 2 bucuk yasında oglum var 3,4 gündür lazımlıga oturtup alıstırmaya calısıyorum ama cok zormuss offf.. Lazımlıga yapmıyor kaldırınca altına yapıyor kac defa boyle oldu gunde 4,5 kez... Bir türlü lazımlıga yaptıramadım . Nasıl cıkarıcam bezden bi fikir verin lütfen.. Sagolun simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?