- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
- 98
- Konu Sahibi durumLeyla25
Merhabalar ,Oğlum 2.5 yaşında son ıkı aydır çok sorun yaşıyorum şöyleki evdeyken bile her an benimle olmak istiyo vc de yada duş alırken bile gözünün önünde olsamda anne anne diye peşimde ilk zaman zor değildi ama artık iyice zorlaşmaya başladı korona yüzünden oldu diye düşünüyorum ama bilemiyorum geçici süreçtir umarım evde babası olsada herseyi benimle yapmak istiyo yemek yedi diyelim eller yıkancak kıyamet koparıyo anne yıkasın uyku vakti anne gelsin namaz kılıyorum en basitinden geliyo başıma Anne bitti mi anne bitti mi on dk hava almaya markete çıkardım arada artık onada gidemez oldum ben yokken kıyamet koparıyo eve geldiğimde kan ter içinde kalmış ağlıyo ve hiç durmayan bir çocuktan bahsediyorum eşimde sinirli yapıya sahip tmm idare ediyo ama ben gibi dayanmıyor ve hiç söz dinlemiyor ilk çocuğumda böyle seyler yaşamadım cinsiyet farkı mı artık bilemiyorum laftan sözden de anlamıyor yapma demek yerine dikkatini dağıtmaya çalışıyorum oda faydasız herşeyi ağlama mızıldanma halinde sarılıp kucağıma alıyorum anlatıyorum yok durmuyo eşim seni kullanıyor bu yüzden böyle davranıyor diyor o zamanda ne kadar üzülsem de bir süre ağlasın yorulur diyip üstüne gitmeyim diyorum ama yok o kendini atıyor yerlere istediğin elde edene kadar mecbur kalıyorum ama yok çözüm yok artık çok yoruldum memuruz dolayısıyla çevrede aile yakınımızda yok birine emanet edip az rahat edeyim diyebileceğim önerisi olan varmı ? Bu Yaşlarda cocugu olup davranışları hakkında yorum yapacak olan varsa sevinirim...