2,5 litre su

Onemli olan karbonhidrat ve seker alimini azaltmak kizlar.
Klasik ev kadini rolunu sadece evdekilere oynamak.
Yani hamur borek yagli yemekler makarnalar tatlilar kekler...
Bunlar yasak.
Kola, hazir meyve sulari hatta meyveli sodalar bile tuketilmemeli..
Sade maden suyu en guzeli.
Yulaf bu konuda destekciniz olsun,
Sabahlari yulafi sut veya yogurtla karistirip icine bir iki hurma veya bir iki dilim muz ile tuketebilirsiniz veya sade bal ile bir cay kasigi olacak sekilde..
Sebze salata zateb serbest. Icine haslanmis tavuk, haslanmis et, izgara balik... veya nohut mercimek haslanmis hali ile atabilirsinjz.
Bol su icmek cok onemli konu basligi ile uyumlu sekilde..
Porsiyon azaltmalisiniz.. uc kasik pilavin zarari olmaz mesela.. gibi gibi.. ama dolu bir tabak asla tuletmeyin.
Kisacasi bildiğiniz ogrendiginiz aliskanliginiz olan herseyi unutup yeni bir sayfa acmazsaniz kilo vermek fit olmak bir ruya olarak kalacak.

Ben abur cubur hastasiydim.
Keyif adamiydim yani..
Yemekte bile aci sevdigimden aci istahimi acar yedikce yerdim.
2 dilim kepek ekmeginin bile 167 kalori oldugu su donemde beyaz ekmegin yarisindan fazlasini yemek hele tazeyse kacinilmazdi ve kilolari siz dusunun..
Resmen zevkine tatli yiyen insandim aksamlari..
Hatta uyur yerdim ben. Uyur gezer gibi.
Uykumdan kalkip bilincsizce abur cubur asirir yerdim hatirlamazdim sabah kalkip yatagin kenarinda coplerini kirintilarini gorene dek..
Isin ozu beyni ikna etmek motive olmak.
Insan hayatinda olan bir cok sey olmadan da yasayabilir.
Yasamak icin yemeyi düstur edinmek lazim yemek icin yasamamaliyiz.
Uyuşturucu gibi bir sey benim kitabimda sagliksiz yemek yemek.. o an zevk verir. Uzun vadede zarari buyuk olur

Nolacak peki detaylar ne kuzu

Çok ezmeyecekseniz ben @Pembe Lotus acmeydan okuyorum bu arada

Ben zaten icindeyim bacim
Egzersiz kalori sayimi ile bol su

Saglikli beslenme kısmına dahil olurum

Ne yediğimiz yazilmasin sadece kötü seyler yemedigimiz bildirilcekse varım ama her öğün yemek yazmak istemiyorum girmeye niyetimde var

"Yağmur yağsın ama islanmayaayim " dış doktorumun çekim yapın ama acimasjn deyince ki yorumu geldi aklıma

Ya uyuz oluyorum Fasilye yedim nohut yedim ebbek yedim onu yedim bunu yedim yazmak istemiyorum ama dikkat ederim mesela kesnlkle Ramazanda çok iyi dikkat ettim bayramda cozuttun

Götürsün götürsün diyetsiz son gün diye bütün evi yidim

Topli cvp yazıyorum.

Ne yediğimiz yazilmayacak.
Ne yenilmesi gerekeni zaten ben diyorum ona göre siz yemeğinizi yapar yersiniz. (Et, yoğurt, sebze, balık, tavuk, meyve, 1 tatli kaşığı pekmez ve bir tatlı kaşığı bal)

Hamur tatlı börek ekmek seker yok. Abur cubur eve bile sokulmayacak. Cikolata ya da tatlı bir hafta sonunda eğer ki 1 kilo verilmişse çok minik parça ödül olarak yenilebilir.
Zayiflayamayana ödül yok.
Maksat esneklik.
Seker sadece çay ve kahvede azaltılarak içilebilir.

Bol dans edebilir spor yapabilirsiniz.
Bol yeşillik salata yiyebilirsiniz.
Kuru yemislerden ceviz ( 3 adete kadar fazlası yok)

Aksam saat 8 den sonra sadece su içebilirsiniz.
Meyve ve kuruyemis bile yemek yok gündüz yiyin onları.

Utanarak söylüyorum bugün ben de ekmek arası bir şeyler yedim. Sonra ekmeğe el salladım

Not: kimse kimseyi ezemez dalga geçemez şakalaşabilir ama dozunda ayarlanmali.
Maksat hoş sohbet ve gülümseyen yüzlere sahip olmak.
Kendimizle barışık ve fit olmak.

Ba
Bacım bende tartı yok bacıma gittikçe tartılırım ben ama mezurayla ölçümm yaoarım

Yarın mı başlıyoruz. Benim bugün tartı günümdü, kaçamak yapacağım

Arkadaşlar sevdiğiniz davet etmek istediğiniz arkadaşlarınızi davet edebilirsiniz

Bende yarın diyet var diye bir pideye salça sürdüm yedim canım nasıl istedi siz bilir misiniz salça ekmeğin tadını

Duydum ki 10 kilo fazlan varmış.
Chocolita
Ee gel o zaman yarın büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…