- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Vermedim işin tuafi almadimda 64 kiloda sabit kilomKac kilo verdin bir ayda de bakem
O zaman bir yanlışın var hadi onu bulalım.Vermedim işin tuafi almadimda 64 kiloda sabit kilom
Bünye bünye canım
O zayıf oradan kaybediyorum ekmeği kestim almıyorum ama vermiyorum da canımO zaman bir yanlışın var hadi onu bulalım.
Hareketlilik oranin ne alemde?
Burda da baya bi millet coştu bundan demekŞampiyon BEŞİKTAŞŞŞ
2 litre yaptım bugünMinnosprenses
Niloyatospikk
@dut agaci
@Catlak-kurabiye
Ihtiyaci olan herkesi etiketleyin kizlar
Burasi coşsun.
Haydi be pehlivan
Güreş başlıyor.
Harika2 litre yaptım bugün
Yapcak birşey yok kuzuAma ben cimbomluyum
Takımını temsil et pazartesi seni kesin bu zayıflama kampına alıyorum.Yapcak birşey yok kuzusiz çok oldunuz birazda biz olalım
Aa burada mı tabii gelirim dün girdim diyete ben deHarika
Pazartesi bizimle zayiflamaya var mısın gelicen mi?
Biraz 72. 71. 70 sayfalara göz at bakalımAa burada mı tabii gelirim dün girdim diyete ben de
Ekmeği azalttım ben tam buğdaylı ekmek yiyorum şekerli gıdalardan uzak durucam ama çay ve Neccafemdeki şekeri kısmıyorum öyle seviyorum çünkü tuz da aşırı tüketen biri değilimOlabilir aslında.
Ya en önemlisi.
Su zararlı 3 beyazdan uzak duralım da gerisi kolay gelir.
Ekmek + şeker + tuz ( azaltılmali)
Takımını temsil et pazartesi seni kesin bu zayıflama kampına alıyorum.
Ben de takımımı temsil edicem.
Hodri meydan
Tabiki olurEkmeği azalttım ben tam buğdaylı ekmek yiyorum şekerli gıdalardan uzak durucam ama çay ve Neccafemdeki şekeri kısmıyorum öyle seviyorum çünkü tuz da aşırı tüketen biri değilimyediklerimi yazmayım ben çok zor oluyor canım ya vakit alıyor topiktekileri de okuyunca spor ve suyu paylaşayım diyete sadık kaldım mı onu da söyleyim olur mu
Olmaz kiloyla olacak
Timam besıktasOlmaz kiloyla olacak