- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.471
1 bardaklik daha yer vardir bence:))11 bardakla günü tamamladım arkadaslar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 bardaklik daha yer vardir bence:))11 bardakla günü tamamladım arkadaslar.
Var da gece tuvaleti beni korkutuyor, kötü sonuclar doğabiliyor, ürolojik bölgede rahatsizlik var da fazla tutamıyor zorlamak istemedim :)1 bardaklik daha yer vardir bence:))
O da iyi canim, dert etme, yazin icilir 3 litre de simdilerde buna da şükür bence2200lt ben 3 ü bulamıyorum nerde acaba . Maks 2.5 oluyor
Eh yeter o zaman 11de muazzamVar da gece tuvaleti beni korkutuyor, kötü sonuclar doğabiliyor, ürolojik bölgede rahatsizlik var da fazla tutamıyor zorlamak istemedim :)
Daha ne olsun,onceden kac icerdik sanki2200lt ben 3 ü bulamıyorum nerde acaba . Maks 2.5 oluyor
Çay kahve izin verse belki çıkarım da onlarsız da olmuyorDaha ne olsun,onceden kac icerdik sanki
Aynen fazlası idrarla atıldığı için sorun olmuyor benim günlük çay kahve 4 lt buluyor hiç şişlik yok çok zor o olay yaa işkence gibi zaman geçmiyor beklerken13 +duble bardak maden suyu karisimi ictim,canli bidon gibi olurum sanmistim,olmadim
Mutemadiyen tahliye edildigi icin herhalde:)
Oglan wcye gitmis,Allahim cikmak bilmiyor,hic boyle kapida beklememistim
1 2 bardak daha icerim belki,gece yatarken ornegin
Bugünde hedef tamam 3lt içelim güzelleşelim
Kapiyi kiracaktimAynen fazlası idrarla atıldığı için sorun olmuyor benim günlük çay kahve 4 lt buluyor hiç şişlik yok çok zor o olay yaa işkence gibi zaman geçmiyor beklerken
Iyidir iyiii1.5 litre icebildim bugun yatana kadar en fazla 2 olur
İkiye tamamlayamadım bile yatmadan da bir bardak içersem olucak gibi5. Gün 2 litre içtim.
Bugün verimsiz oldu.
İçtikçe içesi gelmiyor mu insanın ay13 Ooon uuuuç heeeyt beeeaaa
Bugun resmen siniyorum kendimi,iciliyormus kiizlaaar icccciiiiiiin
Ben sürahi yaptım kendime on bardak dolduruyorum sonra bitince 5 bardak daha 3 lt oluyor, gün içinde bitiriyorum. bardakla saymak zor gercekten karışıyorBugün kaç bardak içtiğimi sayamadım iyi mi bi kaç defa yarım litrelik bardakla içtim bi o kadar da normal bardakla içtim