- Konu Sahibi cilekli_seker
-
bu lahana çorbasında ne hikmet var bilmem ama gözümün önünde bunula çatır çatır kilo veren bi sürü insan gördüm.Kuzenim bununla çok kilo verdi hemde çok kısa sürede ağbimde öyle.Bir komşum ve diğer kuzenimde yapmak istedi ama yapamadılar kustular.Herkesin harcı değil kusan çok oluyor bu çorbadan.Ağbimde hiç seviyordu koklamadan içiyordu işte :).Ama kuzenimde ağbimde sonra kilo aldılar yine :)))
bu lahana çorbasında ne hikmet var bilmem ama gözümün önünde bunula çatır çatır kilo veren bi sürü insan gördüm.Kuzenim bununla çok kilo verdi hemde çok kısa sürede ağbimde öyle.Bir komşum ve diğer kuzenimde yapmak istedi ama yapamadılar kustular.Herkesin harcı değil kusan çok oluyor bu çorbadan.Ağbimde hiç seviyordu koklamadan içiyordu işte :).Ama kuzenimde ağbimde sonra kilo aldılar yine :)))
bnde denedm ama tadı cok kotu yaa
Canım sonucunu bitince yazarsan sevinirim :) Bende 5 günde 5 kg diyetini yaptım 2 hafta bugün son günüm eğer sen iyi sonuçlar alırsan bende başlayabilirim :)
Kızlar yalnız guatr hastası olanlar lahana çorbası diyetini yapmamalı.
canım ben guatır hastasıyım , 3 yıldır da tiroit hapı kullanıyorum. duydum ben de. bir araştırayım bakalımlahana mı zararlı acaba bize, biliyor musun?
Evet canım bende de guatr var.Lahana zararlıymış hatta guatr oluşumuna sebep oluyormuş.Arkadaşımın annesinde de guatr vardı.Sanırım geçmişti.Ama zayıflamak için lahana çorbası diyeti yapmış guatrı tekrar ortaya çıkmış
araştıracağım bu diyetten vaz geçmek istemiyorum,umarım sorun olmaz.sen kaç kilosun.hedefin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?