2.5 cm rahim agzi uzunlugu

Babyrose07

Düşünme boşver
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
573
497
103
Doktorum gectigimiz haftada rahim agzi uzunlugumun 2.5 santim oldugunu soyledi. Bu ikinci hamileligim. Ilkinde herhangi bir sıkıntım veya daha once gebelikle ilgili bir rahatsizligim olmadi. Progestan verdi ne olur ne olmaz diyerek. Rahim agzi uzunlugu 2.5 cm olupta doguma kadar sıkıntı yasayan ya da yasaman var mi. Cok mu risklidir

Doktorum gectigimiz haftada rahim agzi uzunlugumun 2.5 santim oldugunu soyledi. Bu ikinci hamileligim. Ilkinde herhangi bir sıkıntım veya daha once gebelikle ilgili bir rahatsizligim olmadi. Progestan verdi ne olur ne olmaz diyerek. Rahim agzi uzunlugu 2.5 cm olupta doguma kadar sıkıntı yasayan ya da yasaman var mi. Cok mu risklidir
cok bıldıgım bı konu deıl ama cevaplanmamıs bıldıgım tek seyı yazmak ıstedım . 35 mm normal 25mm risk bıraz var onlem alın demek ..15 mm iyice rısklı dıye soyluyo doktorlar. 32 haftadan once dogum yapmaya sebeb olcak bı sıkıntı bu rısk mevzusu.. allah saglıklı bısekılde dogurmayı nasıp etsın ınsallah :KK46: :KK65:

Tesekkur ederim yorumun icin. 1-2 hafta sonra devlet hastenesinde radyolojiye gittim baktirmak icin, doktorum bir de orada baksinlar demisti. 25mm olculen ozelde bakilmisti. Devlette bakan uzman 34mm dedi. Normal bi sıkıntı yok dedi. O gunden sonrada bisey demedi doktorum

Tesekkur ederim yorumun icin. 1-2 hafta sonra devlet hastenesinde radyolojiye gittim baktirmak icin, doktorum bir de orada baksinlar demisti. 25mm olculen ozelde bakilmisti. Devlette bakan uzman 34mm dedi. Normal bi sıkıntı yok dedi. O gunden sonrada bisey demedi doktorum
devlet hastanesı de o kadar abartı hata yapmaz gıbıme geldı. bılemedım detaylı ultrasonla bakılıyor sanırım . ay ınsallah devlettekı dogrudur. :super: bısı olmaz allahın ıznıyle ^^

Back
X