- 22 Mayıs 2016
- 29
- 18
- 88
- 34
- Konu Sahibi pembeseviyorsamdemek
Sürekli çiş yapıyor gazda çıkarıyor onlarda sorun yokBelkide tam doymuyordur kaka birikmemiştir.çiş yoğunluğuna bakıyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli çiş yapıyor gazda çıkarıyor onlarda sorun yokBelkide tam doymuyordur kaka birikmemiştir.çiş yoğunluğuna bakıyor musunuz
Bir şey olmaz, zeytinyağı güvenle verebilirsiniz.Lavman yapsaydı doktor en azından rahatlardı biraz zeytinyağı içirmedim çok küçük olunca vermekten çekiniyorum açıkçası
Ya acemilik çok zormuş45 günlük bebeğim kabız oldu konusunu açmıştım gelir gelmez kk ya aklıma geldi
Anne sütünün değişimi ile birlikte bebeğin kakası da değişiyor maalesef sebep buymuş yani ilk bilinen sebep
Anne sütünün yağsız olması da sebep
Karnına tatlı badem yağı veya zeyntinyag ile masaj yapın ...
Tatlı badem yağını bazı doktorlar öneriyor bebeğe çay kaşığı ucu ile vermeyi siz yine de doktora danışın :))
Annemde öyle diyorEskiler et yapiyor der inşallah öyledir o zaman
ben 3. De öğrendim bu bilgileriYa acemilik çok zormuşNe yapacağını şaşırıyor insan çok sağolun tavsiyeleriniz için
![]()
Zeytinyağı veriyim yarın onuda deniycemBir şey olmaz, zeytinyağı güvenle verebilirsiniz.
Emzirme arasında 1 çay kaşığı verin, üzerine emzirin.
Yarına mutlaka etki eder, ilaçlardan çok daha zararsız hatta tamamen zararsızdır zeytinyağı.
İlk 6 ay anne sütü denme sebebi, bebeğin ihtiyacını karşıladığı için, başka besin su vb ile dolmasın, daha fazla süt alsın diye.
Zararından değil yani.
Su da zeytinyağı da verilebilir zaruri durumlarda.
Öyle deneme yanılma gidiyoruz işteben 3. De öğrendim bu bilgileri![]()
Benim komşum ebe idi 2. Doğumu o yaptırdı o anlatmıştı bunları ama uygulamaya hep o geçtiğinden beni pek etkilememistiÖyle deneme yanılma gidiyoruz işte![]()
Kesinlikle anında yapıyorSabun köy çok azıcık hemen yapar
Ya siz şanlıymışsınız bilen birinin olması yakınında insana güven verir Allahtan telefonlar var elimizin altındaBenim komşum ebe idi 2. Doğumu o yaptırdı o anlatmıştı bunları ama uygulamaya hep o geçtiğinden beni pek etkilememisti
3. De aynı şeyleri sorunca artık detayına kadar anlattı bana![]()
Zeytinyağı ile uyarıncada yapıyordu bı sefer hiçbiri tutmadıKesinlikle anında yapıyor
Evet çok yardimi dokundu sağolsun :)) hakkını ödeyemem :))Ya siz şanlıymışsınız bilen birinin olması yakınında insana güven verir Allahtan telefonlar var elimizin altında![]()
Ne güzelEvet çok yardimi dokundu sağolsun :)) hakkını ödeyemem :))
Sabunu bir deneyin. Kibrit çöpü gibi ince bir parça kesip itin. Yeğenimde aynı hiç bir şey olmazdı. Sabunla hemen anında yapardı. Etrafımda yapan da çok. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda düzelsin bebișiniz.Zeytinyağı ile uyarıncada yapıyordu bı sefer hiçbiri tutmadı![]()
Haklisiniz çok az koysaniz gerçekten ise yarar biz ablamın kızına yapmıştıkTeşekkür ederim çok uzun zaman olunca ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Amin İnşallah düzelir tavsiyeleriniz için teşekkür ederimSabunu bir deneyin. Kibrit çöpü gibi ince bir parça kesip itin. Yeğenimde aynı hiç bir şey olmazdı. Sabunla hemen anında yapardı. Etrafımda yapan da çok. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda düzelsin bebișiniz.
Kesinlikle sabun kullanma. Kabızlık için fitil ve ilaç da fayda etmediyse doktora tekrar gidin. Çocuk çok küçük. Lavman yapayım derken bir zarar vermeyin.Sabun köy çok azıcık hemen yapar
Yok kafama göre bişey yapmam söz konusu bebeğim çünkü cahil bir İnsan değilim sadece bebek konusunda çok deneyimsizim bugün doktora götürücem ilk götürdüğüm doktor ilgisizliği yüzünden bu durumdayım lavman aldım ama üzerinde bir ölçüsü olmadığı için kullanmadım onuda doktora yaptırıcam çünkü uzun zaman oldu çıkmadı tedirginlik yaşıyorum teşekkür ederimKesinlikle sabun kullanma. Kabızlık için fitil ve ilaç da fayda etmediyse doktora tekrar gidin. Çocuk çok küçük. Lavman yapayım derken bir zarar vermeyin.