Bizde Geldik Sonunda

canım çok güzel anlatmışsın,bizlere moral verdin,cesaretim arttı...:1hug:
Allah analı babalı büyütsün,bebeğinizle çok güzel günler geçirin inşallaha.s.
maşallah kızımıza:nazar:

hayırlı olsun allah benim gibi isteyenler bi evlat seninki gibide kolay doğum versin inş....a.s.

Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyümek nasip eder inş.bebeğine.darısı bizim başımıza

allah analı babalı büyütsün
hayırlı evlat olsun inşallahhh amin

iyi dilekleriniz için teşekkürler bacılar allah razxı olsun rabbim herkesin evladını bagışlaın yokluklarını göstermesin inşaallah amin

saranur canım uzun zamandır siteye de girmiyordun
seni çok merak ettim
bebeğin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü imanlı bir evlat olur inşallah

canım yaa;hamile olduğunu söylediğin günü hatırladım..çok duygulandım çok..
Rabbim kızın ve ailenle huzur dolu bir ömür geçirmeni nasip etsin.hayırlı uğurlu olsun inşallah:nazar:

hoşgeldin aramıza seni çok merakrtmiştim iyi olmanıza çok sevindim.
ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜMESİNİ NASİPEYLER İNŞALLAH.

tebrik ederim..size bagislansin insl.o kücük melek..

allah analı babalı büyütsün canım uzun ömürler versin bebeğine ve size :nazar:

canım hayırlı olsun Allah analı babalı hayırlı bir ömür yaşamayı nasip eder inşallah bebişinle sana

sara nurcuumm hosgeldın tekrardann.. baya mrk ettık senı son zamanlar kayboldun gıttın bacımm.. neysekkı cıtınn meydanaa hemde melegınlee
allah uzun omurler versın bende normal dogum yaptım harıka bırsye bence..
senınde dogumun guzel gecmesıne cok sevındım öpuyorm cnm

çok Sevindim Allah Bebeğinize Ve Size Uzun ömürler Versin
Inşalla Bende O Günleri Görürüm

merhaba senin adına çok sevindim. bebeğini öp benim için:)

bebişlerimizin resmi başlığındaki konuya bebeğinin resmini eklersen çok sevinirim.

allah uzun ömürler versin canım. vatanına, milletine, ailesine, dinine, ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiyle...

annesi benim yerime de kokulu kokulu öp canım

çok merak ettim seni.arkadaşlara sordum hep çünkü uzun zaman sesin çıkmadı.neyse hayırlı olsun bebeğin.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

canlarım biliyorum merak ettiğinizi netim yuzunden giremedim inanın bende sizi çok merak ettim hep tugbişim tel açınca sizleri sordum oda saolsun okudu allahıma şükürler olsun kızım artık kollarımda şimdi kızlar başka paylaşımlar da bulunacagız ne güzel alalhımızın izniyle oh be artık geldim kk ya sizlerede kavuştum beni merake ttiğiniz için teşekkürler hepinize bu benim açıkcası kalbimi okşadı sevildiğimi görmek güzel :1hug:

saranur canımmmm valla çok sevindim ikinizinde iyi olmanıza, Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel ömürler yazsın bebişine, canım benim ya ne güzel valla, darısı bize

X