Bizde Geldik Sonunda

Canım Allah bağışlasın güzel yavrunu
Sağlıklı uzun ömürler geçirmeniz dileğiyle...

Tekrar tekrar hayırlı ugurlu olsun canım..
bebegin cok sevimli ufacık mis gibi bebek kokuyodur şimdi oo Şeniz
benim için bol bol kokla dünyanın en güzel kokusunu...
Maşallah saçlı da dogmuş minik prenses
Birlikte huzurlu mutlu saglıklı keyifli günler dilerim...
:teselli:

allah sizi ayırmasın saracımmm hepbirlikte mutlu olmanız dileğiyle

kız doğurdun sonunda beklıyodum valla ne zaman mujde vercen diye saglıkla cnm bnm resmını beklıyoruz kızının cnm bnm ya. cok sevındım

çok hayırlı olsun canım.cok mutlu oldum kolay gectigine.inşallah tüm müslüman aleminin de kolay olur dogumları.ama ben bebişinin resmini göremedim.çok merak ettim:KK43:

canım allahım analı babalı büyütsün bebişini.. bilirim sancılarıı... ama allahım yardıme dio iştee ama bak şimdii şirinen yanında ve hiç bişiyi hatırlamassın pek.. artık darısı bizlere:) inşallah..

amin inşaallah canım benim çok saol gönlünüz dert görmesin kızlar güzel dilekleriniz için allah razı olsun

canım ben izmir de yeşilyurt devlet hastanesinde yaptım açıkcası memnun kaldım ama bazı şeyleri hariç dogumda dr lardan dolayı bir sorun yaşamadım ama bazı şeyler hoşuma gitmedi açıkcası .....tabikide sorabilirsin ayrıca her soruyuallahım tamamına erdirsin inşaallah amin

canim benim gözün aydin allah anali babali büyütsün.........

Canım hayırlı olsun :)Allah uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı bir ömür versin :) :1hug:

allah analı babalı büyütsün canımmm rabbim olmayanlarada versinn

allah razı olsun canım benim dileirm tez vakitte rabbim sana ve isteyen herkese versin amin

gözün aydın canım sonunda kavuştun meleğine rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin amiin canım bebeğim olmuyor dediğin günlerden ecrinli günlere rabbime şükür ne kadar yüce rabbim ol deyince oluyor darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma hayırlısıyla
allah analı babalı büyütsün canım amin

canım arkadaşım hoşgeldin çok merak ettim seni doğumundan bi süre öncesinden girmiyodum kk ya bende son zamanlarda giremediğimden görüşemedik canım çok şükür allah analı babalı büyütsün yavrunu sana bağışlasın

saol gizemim canım benim alah razı olsun ama hiç uyumuyor ya:KK43:(

belenaycım sen benim canımsın dilerim rabbim tez vakitte sanada versin amin inşaallah amin

canım tebrik ederim. Allah analı babalı ve en önemlisi sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hoşgeldin ECRİN bebek a.s. :nazar: :nazar:

X