• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yas kiz cocuk kiyafeti cok uygun

dnkelifim

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
26
0
16
İstanbul
Eki Görüntüle 860852 Eki Görüntüle 860854 $IMAG0794.jpg $IMAG0795.jpg $IMAG0797.jpg $IMAG0798.jpg $IMAG0799.jpg $IMAG0802.jpg $IMAG0801.jpg $IMAG0800.jpg $IMAG0803.jpg Kıyafetlerde yırtık,leke yoktur. Elbiseler 5 lira ,pantolonlar 3 lira, tisortler 2 lira , esofman alti 2 lira , mont 10 lira ,.panco
o 1,5 1,5 lira. Toplu alımda indirim yaparım. Kargo benden...

bedenlleri hepsi aynı mı ben toplu alabilirim.kıyafetlerde yıpranma.tülerme,leke v.s yoksa .

Bu kıyafetler 2-3 yaş icin çoğunlukla, tulum hariç. Kızınız 70 cm ise giydirebilirsiniz bu kış. Kızınız omuz,bilek arasını olcmeniz gerek. Tmm derseniz cumartesi kargo ederim.

yeni eklediğiniz montun fiyatı ve bedeni nedir?
astranot ile ilgili diğer arkadaştan haber gelmedimi ben beklemedeyim almıycaksa almak istiyorum.

benim yazdığım mesajlara olumlu yada olumsuz hiçbirşey yazmadınız öenmsemediniz sanırım neyse size iyi satışlar

merhaba,sarı süeter,pembe penye tulum ve yeçil panço dışındakilerin hepsini ne kadar diyorsunuz.?birde elinizde iyi durumda ayakkabılar varsa onlarada bakmak isterim.özellikle ilk adım ayakkabısı arıyorum.

benim yazdığım mesajlara olumlu yada olumsuz hiçbirşey yazmadınız öenmsemediniz sanırım neyse size iyi satışlar

rica ederim lovely ben ortak cevap yazdım. Ama fatihh isimli arkadaş ilk yazmış . Benim icin herkes onemli. Kizimi okuldan getirdim, yaramaz bide oğlum var vakit ayiramadim. Kusura bakmayın lutfen. Yazdıklarım bütün sorulara hitabendi.

kırmızı elbisenin üzerine tıklayınca kurdelasında leke var gibi görünüyor .fotodan mı acaba?

kırmızı elbisenin üzerine tıklayınca kurdelasında leke var gibi görünüyor .fotodan mı acaba?
.

Evet haklısınız, koliden bant parçası yapışmış çıkarttım. Isterseniz fotoğrafını gonderebilirim. Ama o tunik tisortlerdede mor-yesil ve lacivert-grilide dikiste kumaş biraz kayık bende aldıktan sonra farketmistim. Bilginiz olsun. Ama tayt üzerine falan çok hoş duruyorlar. Hepsi mağaza malidir.

birkaç fotolarını daha çeker misiniz ona göre karar vereyim.çıkmayacak türde bir şeyse kırmızı elbise kalsın.

Back