• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yas kiz cocuk kiyafeti cok uygun

birde kıyafetlerin markası varsa yazar mısınız?

Lcw ve civilin urunleridir. Yalnız pembe kadife pantolon ve pembe eşofman altı 4-5 yaş icin. Son fotolarla birlikte kararınızı verin . Net fiyatı konuşuruz.yeni ekledigim ayakkabılarda pembe beyaz muya ortapediktir. 19-20 numara ilkadimdir. Üzerinde soyulma olduğunda para alamam. Isterseniz gönderirim. Eflatun panduf 21 no viccodur. Mavi terlik lcw 24 no. Siyah parmakarasi terlik gezer 26 no. Siyah panduf rahat taban 25 no. Pembe lastik terlik 26 no. Babette rahat taban 26 no 2-3 kez giyilmistir. Ama gülleri yapıştırma olduğu icin koptu. Babet 5 lira, terlik ve panduflar 2,5 lira. Bornoz takımı 7,5 lira eflatun etek bolero takım 5 liradan veririm. Turuncu sarı etek bolero takım kendi el elegim ve giydirmek hiç nasip olmadı . Görüşmek dilegiyle

$IMAG0805.jpg $IMAG0806.jpg $IMAG0808.jpg $IMAG0809.jpg $IMAG0810.jpg $IMAG0813.jpg $IMAG0814.jpg $IMAG0815.jpg

tamam kapıda ödemeli gönderir misiniz?malum çocuklarla bankaya gitmem zor oluyor.tamam derseniz özelden bilgilerimi yazayım.

canım kapıda ödemelide pttden kapıda ödemeli göndermek istediğinizi söylüyorsunuz ve ben ürünler bana ulaşınca ödeme yapıyorum ve sonra sizin adınıza geçiyor para ve uygun olduğunuz bir anda gidip ptt den alıyorsunuz paranızı.ben hiç böyle birşey göndermedim ama kapıda ödemeli çok alışveriş yaptım hiç sorun olmadı.

Back