2-3 kişilik aileler bakabilir mi??

Bence kombi ve peteklerinize bir baktırın. Peteklerin içi hava dolmuş olabilir..

Eviniz dubleks ise bu civarda fatura normal ancak..
Dubleks değil evim baya büyük 3+1.
Birde altımızda 2 katlı dükkan var , usd katimizda ki aile de kislari olmuyor. O yüzden baya fazla geliyor.

Ev 2+1. 1 odayı depo gıbı kullanıyoruz
Dgaz kısın 200 yazın 30-40
Su 1.5-2 ayda bır 100-120 arası
Elektrık 80-100
Misafir gelince epey artıyor bu 2 kişilik faturalar.
Bu arada beyaz eşyalar a+++ %30 - %70.

Elektrik 70 duz hesap
Su her ay 4 metrekup harciyoruz ancak her ay su faturasi artiyor, cidden Ankara'da suya bir seyler oldu. En son 40a yakindi

Gaz kisin 300 ü geçer. Yazin 20den azdir herhalde, kartli o, fatura gelmiyor

Şehirden şehre su değişiyor, akdeniz bölgesindeyim ben su bu ay 30 tl gelmiş, tonu 3 tl. Ankarada 6 tona 50 tl falan ödüyorduk sanırım. Elektrik 150 civarı geliyor şimdilik, geceleri klima çalışıyor ve dondurucumuz ile termosifonumuz var. Doğalgaz ne yazık ki yok.

Üç kişilik aile bu arada, 2 yetişkin 1 bebek.

3 kisi ankara
Elektirik 100 ve üzeri
Su 60 ve üzeri
Evimiz merkezi sistem
Aylik aidat 200 tl içinde isinmamiz extra para vermiyoruz

Elektrik 70 duz hesap
Su her ay 4 metrekup harciyoruz ancak her ay su faturasi artiyor, cidden Ankara'da suya bir seyler oldu. En son 40a yakindi

Gaz kisin 300 ü geçer. Yazin 20den azdir herhalde, kartli o, fatura gelmiyor
Memleketten hortum çekicem o olacak. Memlekette halı yıkasak 50 gelmez burda Ankarada haftada 1 bulaşık makinası, haftada 2 çamaşır makinası çalıştırdığım halde hatta geçen aylardan birinde evde duş almadığım halde (spor salonu yüzme vs haftada 5 gün duş alıyodum dışarda) fatura gene 50’ye yakın geldi anlamıyorum.

3 kişiyiz istanbulda yaşıyoruz
Elektrik 50 - 60 arası
Su 35 - 40
Doğalgaz yazın 20 civarı kışın 200 civarı idi fakat taşındım şimdi merkezi sistemli evde oturuyorum bu kış nasıl olacak bakacağız.

Memleketten hortum çekicem o olacak. Memlekette halı yıkasak 50 gelmez burda Ankarada haftada 1 bulaşık makinası, haftada 2 çamaşır makinası çalıştırdığım halde hatta geçen aylardan birinde evde duş almadığım halde (spor salonu yüzme vs haftada 5 gün duş alıyodum dışarda) fatura gene 50’ye yakın geldi anlamıyorum.
bana hicbir ekstra is yapmadigim ay, 7 saat perde yikadigim aydan daha fazla geldi :KK53: gidip arastirsam sonuca varamayacagimi bildigim icin kendi kendime kafa yoruyordum. Tek benim tuhafima gitmiyormus en azindan yalniz olmadigima sevindim.

Istanbul
Elekrik 120 ve üstü
Su 80 ve ustu
Dogalgaz kisin 250 üstü
Yazın 40 20 . Bugun gelmiş 30 tl .
Bina da en yüksek fatura bana ait bazen komşulara kim bizden hat cekti diye 3 kisiyiz

Herhalde en az bizimki
Elektrik 30
Kışın elektirikli soba kullanıyoruz 70-80 doğalgaz kullanmıyoruz
Su 25

2 kişiyiz.

Doğalgaza kış boyunca toplam 800 lira ödedik
Yaz aylarında 15-20 gelir.
Elektrik 40-50 lira
Su 60-70 lira
Ankara' dayız 2 kişiyiz :)

Merhabalar :) aylık olarak ortalama elektrik su dogalgaz faturaniz kac tl oluyor hanımlar ?
bu çok değişken bişey. ben mesela çalışıyorken elektrik faturası çok yüksek gelmezdi şuan doğum iznindeyim ve bebeğim var 95 100 civarı geliyor,aynı şekilde su da daha yüksek geliyor.
yani tüm gün çalışıp yada okula giden dolayısıyla dışarıda olan aile ile çoğunlukla evde vakit geçiren ailenin fatura tutarları farklı olur bu kullanımla ilgili daha çok.

Back
X