- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.857
- 598
- 34
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Evet kisin çok geliyor malesef 750 80p geldiği de oldu :)kışın nekadar çok ödüyorsunuz öyle ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kisin çok geliyor malesef 750 80p geldiği de oldu :)kışın nekadar çok ödüyorsunuz öyle ,
Dubleks değil evim baya büyük 3+1.Bence kombi ve peteklerinize bir baktırın. Peteklerin içi hava dolmuş olabilir..
Eviniz dubleks ise bu civarda fatura normal ancak..
Evet suya bir sey oldu. Her ay sabit 4 metrekup harciyorum her ay daha fazla fatura geliyorAnkaradayım Allah kahretsin şu su faturalarını sanki zemzem mübarek.
Memleketten hortum çekicem o olacak. Memlekette halı yıkasak 50 gelmez burda Ankarada haftada 1 bulaşık makinası, haftada 2 çamaşır makinası çalıştırdığım halde hatta geçen aylardan birinde evde duş almadığım halde (spor salonu yüzme vs haftada 5 gün duş alıyodum dışarda) fatura gene 50’ye yakın geldi anlamıyorum.Elektrik 70 duz hesap
Su her ay 4 metrekup harciyoruz ancak her ay su faturasi artiyor, cidden Ankara'da suya bir seyler oldu. En son 40a yakindi
Gaz kisin 300 ü geçer. Yazin 20den azdir herhalde, kartli o, fatura gelmiyor
bana hicbir ekstra is yapmadigim ay, 7 saat perde yikadigim aydan daha fazla geldiMemleketten hortum çekicem o olacak. Memlekette halı yıkasak 50 gelmez burda Ankarada haftada 1 bulaşık makinası, haftada 2 çamaşır makinası çalıştırdığım halde hatta geçen aylardan birinde evde duş almadığım halde (spor salonu yüzme vs haftada 5 gün duş alıyodum dışarda) fatura gene 50’ye yakın geldi anlamıyorum.
Elektrik 80 tl civariMerhabalar :) aylık olarak ortalama elektrik su dogalgaz faturaniz kac tl oluyor hanımlar ?
bu çok değişken bişey. ben mesela çalışıyorken elektrik faturası çok yüksek gelmezdi şuan doğum iznindeyim ve bebeğim var 95 100 civarı geliyor,aynı şekilde su da daha yüksek geliyor.Merhabalar :) aylık olarak ortalama elektrik su dogalgaz faturaniz kac tl oluyor hanımlar ?