2-3 kişilik aileler bakabilir mi??

Valla canim hic bilmiyorum elimi cebime koyan ben degilim ama elektrik 1000 tl geliyor su 50-70 arasi sanirim dogalgaz 300 dü galiba. Elektrigin sebepleri var ama ... baska zaman söylerim sana.:))

40-45 su
40-45 doğalgaz kışın 250 falan
45 tv
100 elektrik
75 internet
100 iki cep telefonu
3 kişiyiz balıklarımız kedimiz balkonda sebzelerimiz var:halay:

2 kşiyiz.
Elektrik 70
Su 50-60
Doğal gaz 200-300 arası (evde şortla geziyoruz kışın)

Elektrik faturası düşmesinde a+++ ürünler inanın çok fark ediyor tecrübeyle sabit :)

Doğalgazı 700 TL gelen arkadaş kombide sorun olabilir mi bu yakmaya evin fırın gibi olması lazım ya da kombi eskiyse çok sarfiyat yapıyor

su 100
elektrik 80
doğalgaz 30
(merkezi sistem olduğu için sadece sıcak su)

toplam 210

Arkadaşım elektriği 100 ün altında tutmayı nasıl başarıyorsunuz noolur bana da söyleyin...biri 6 yaş birisi 15 aylık iki üyeyle toplam 3 kişi sayılırız elektrikte geçen ay 160 ı görduk....hadi elektrikli temosifon kullanıyoruz (doğalgaz yeni geliyor karadenizin bu taraflarına ) 60 ona düş yine 100

Arkadaşım elektriği 100 ün altında tutmayı nasıl başarıyorsunuz noolur bana da söyleyin...biri 6 yaş birisi 15 aylık iki üyeyle toplam 3 kişi sayılırız elektrikte geçen ay 160 ı görduk....hadi elektrikli temosifon kullanıyoruz (doğalgaz yeni geliyor karadenizin bu taraflarına ) 60 ona düş yine 100

Baskasini bilmemde ben evde cok yemek yapmiyorum firin vs elektirikli mutfak aletleri surekli calismiyor. Dolayisiyla devamli bulasik makinasi da calismiyor ve su, elektirik harcamiyor.
Ha disarda yemeye az mi para gidiyor dersen en azindan yorulmuyorum. :) devamli yemek yapsam faturalari ne kadar etkilerdi onu da bilmiyorum gerci.

Bu kriter sanırım Şehirler arası değişkenlik gösteriyordur;
Ben Ankara'dayım, 3 kişilik bir aileyiz.
Su faturamız: 90
Elektrik faturamız: 100
Üstünü gördüm ama altına henüz rastlamadım, Eskiden elektrik pahalıydı şimdi suya bişeyler oldu.
Ankaradayım Allah kahretsin şu su faturalarını sanki zemzem mübarek.

Normalde yazları 3-4 geldiğini bilirim:) yemek yaparım ama öyle çeşit çeşit çok değil duş da bol alınır balkon yıkama falan var ama yazları böyle gelir

İstanbul dayız biz .
Elektrik min 75 bu yıl
Su 70
Doğalgaz yazın 30-40 olarak değişiyor kışın 250 300 ama her yeri açmıyorum.
İnternet aylıl 66:)
3 kişilik aile
Kışın 6 kişiyidk rakamlar 2 katıydı :)

Back
X