2 -3 aylik hamile olabilir miyim?

2 3 ayda göbek cikmazki.yani test yap ama banada sacma geldi biraz
Ne bilim ilk hamilelgim olacak yakinimdada hamile olan hc kimse yok gozlemleyemedim.okadar bilgim yok gerçekten.ama bir mucize olsa keske yasim 30 olacak cok yakinda. Olmaz diye cok korkuyorum.bazen diyorum keske bukadar ertelemesydik

2 3 ayda göbek cikmazki.yani test yap ama banada sacma geldi biraz
Şükür düşüncemi yazan olmuş valla konu sahibesi 3 ayda göbeği çıkanı görmedim ben normalde de yapılı bi insanım ama göbeğim 7. Ayda çıktı düşünün inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

Ya ne bileyim olur mu olur drler ya benimkide bir umut diyeyim.amin insallh sizlerinde gonlunuzden gecen olsun.

Ya ne bileyim olur mu olur drler ya benimkide bir umut diyeyim.amin insallh sizlerinde gonlunuzden gecen olsun.
Aminnn Şükür bir evlat sahibi oldum ikinciyi de gönlüme göre 4 sene sonra olursam oğlum 1 yaşında şu an 5 yaşına gelince ideal zamanlama olur diye düşünüyorum

Aminnn Şükür bir evlat sahibi oldum ikinciyi de gönlüme göre 4 sene sonra olursam oğlum 1 yaşında şu an 5 yaşına gelince ideal zamanlama olur diye düşünüyorum
Inşallah olur tam ideal yas araligi.bende oyle olsun isterdim ama arka arkaya olacak benimkiler allah kismet ederse. Annem menapoza 35 yasinda girdi. Bende oyle olursam diye korkuyorum.yas 30 a dayandi.olursa eger hemen arka arkada dusunuyorm insallah

Allah gönlünüze göre versin inşallah ben hamdolsun erken anne oldum he zorluğunu çekmedim mi inanılmaz çektim alışma sürem adapte olma sürem zordu ama aşırı da bekletmek istemiyorum benim çocuğum çok huysuz ikinci de öyle olursa anca birinci kendi düzenini kurunca olabilir diye istiyorum yaşım Ekim ayında 24 olcak nasipse

Yaaa kirmayalim birbirimizi sacmada olsa aklima takildi iste . Isterseniz yorum yapmaya bilirdiniz. Sizlerin cevresinde olan var mi acaba diye sorayim dedim
keske bende bazen sizin gibi a
Masallh . Sizinde insallh istedginiz an olur .allah hayirli evlatlar nasip etsin

Bacım böyle hamile kalman senin için mucize benim için cinnet olur.
Neden diye soracak olursan 9 aydır kulağımın arkasına bile yerleştirdim de bana mısın demedi.
Üstelik regli olduğunu söylüyorsun.
29 yaşına kadar olduğun regliyi tanımayacak kadar cahil kalmadığını umuyorum.
Insan beyniyle dalga geçmeyin ümmeti muhammet aşkına.
Eğer fake bir konuysa hiç hoş değil çünkü şu son zamanlarda bu konularda hassasiyetim zirvelerde heran kan çıkabilir.

Cok ozur dilerim sizin gibi kendimi gelistrememisim.cahilligimden dolayi ozur dilerim. En azindan insanlari kirmayacak kadar kendimi geliştirdim. Size zarari olmayan bir konu acmisim. Sormusum bu ne sinir. Uzuldum gerçekten

Cok ozur dilerim sizin gibi kendimi gelistrememisim.cahilligimden dolayi ozur dilerim. En azindan insanlari kirmayacak kadar kendimi geliştirdim. Size zarari olmayan bir konu acmisim. Sormusum bu ne sinir. Uzuldum gerçekten
Aslında bu serzenisim kişisel değildi.
Aşağılayıcı bir cümle de kullandığımı düşünmüyorum. Sadece cahil kalmadığını umuyorum dedim.

Ne bilim ilk hamilelgim olacak yakinimdada hamile olan hc kimse yok gozlemleyemedim.okadar bilgim yok gerçekten.ama bir mucize olsa keske yasim 30 olacak cok yakinda. Olmaz diye cok korkuyorum.bazen diyorum keske bukadar ertelemesydik
30 cocuk sahibi olmak icin gec bi yas deil korkma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…