Test yapmadim evde yok diye suanBu tarz şeyler yaşanabiliyor evet ama bir test yapsanız iyi olur.
Buradan bilmek pek mümkün değil.
Hamilelikte adet olan nadir de olsa kişiler biliyorum.Hamilelikte "regl gibi regl" olmaz.
Bunlar hurafe.
Bir kere içerinin topyekün şarıl şurul dışarı atıldığı ortamda embriyo nasıl yaşayacak???
Olsa olsa kanama olur.
Onu da ayırt ederdiniz çünkü farklı olur.
Hamilelikte adet olan nadir de olsa kişiler biliyorum.
Hurafe demeyelim bence .
Olsa olsa istisna olur
Konuya gelince dr a görünmeyi hiç düşünmediniz mi konu sahibi?
Sacma bir soru oldu evet farkındayım ama aklimda hic boyle bisey yoktu bu aksam kuzenime gobegim cikti falan deyince o aklima soktu.internettende arastrdim.nadirde olsa oyle olan varmış. Belkide diyorum benimde basima geldi.normalde cok evhamliyim.belkide rabbim yardimci oldu bilmeden en riskli gunleri atlattim.keske olsa oyle birseyfake kokan hareketler
Dusunmedim bu aksam boyle bir his dustu içime. Kuzenim deyince arastrdim.pztsi gdecem keske olsaHamilelikte adet olan nadir de olsa kişiler biliyorum.
Hurafe demeyelim bence .
Olsa olsa istisna olur
Konuya gelince dr a görünmeyi hiç düşünmediniz mi konu sahibi?
Benim annem 9 ay adet görüyordu ama bu 5 cocugundada böyle olduHamilelikte "regl gibi regl" olmaz.
Bunlar hurafe.
Bir kere içerinin topyekün şarıl şurul dışarı atıldığı ortamda embriyo nasıl yaşayacak???
Olsa olsa kanama olur.
Test neden almıyorsun ?
Yarin kapali olur sanirim eczane pztsi ya gidip kan verecem yada test alacamTest yapın.
Benim ilk hamileligim.olacak allah kismet ederse.peki annenizde bulanti kusma yada baska belirtiler oluyormuymus acaba .aklinizda kaldimi anlattıysaBenim annem 9 ay adet görüyordu ama bu 5 cocugundada böyle oldu
9 ay bişey yemezdi annem sadece yatardı cok kötü geçirirdi hamileliğini mesela bi hamileleiğinde sadece domates Yeşil soğan ekmek yediğini bilirim 9 ay boyuncaBenim ilk hamileligim.olacak allah kismet ederse.peki annenizde bulanti kusma yada baska belirtiler oluyormuymus acaba .aklinizda kaldimi anlattıysa
Bizzat komsumda oldu kizHamilelikte "regl gibi regl" olmaz.
Bunlar hurafe.
Olsa olsa kanama olur.
Korunmayi biraktik ama aman aman da hemen olsun diye takip etmiyorum. Bu aralar atamalarim olacak ders calistim korunmadik ama cokta iyi değerlendiremedik onemli günleri. Ne gibi bir amacim olablr burda bileklerimi yorayim konu açıp. Bana ne kazanci olablr.face konunun.inan hic bilmiyirum söyleyinde aydinlanayim.hesabi acali 1 hafta oldu. Konu acmayi bile 1 hafta once denedim ogrendim.bilgi verirseniz sevinecegimbirkaç aydır çocuk isteyen insan bu kadar umursamaz olmaz. bildiğiniz fake. aylardır çocuk istiyorum her değişikliğimi hamileliğe yoruyorum. yok kuzenim göbeğin çıktı dedi falan zaten olsa olsa 1.5 ay diyorsunuz hadi olsun en iyi ihtimalle 10 haftalık. o zaten göbek yapmaz. bunları bilmeniz gerekirdi
Tskederim bilgi icin bende pztsi baktrcam ins9 ay bişey yemezdi annem sadece yatardı cok kötü geçirirdi hamileliğini mesela bi hamileleiğinde sadece domates Yeşil soğan ekmek yediğini bilirim 9 ay boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?