2 -3 aylik hamile olabilir miyim?

Korunmayi biraktik ama aman aman da hemen olsun diye takip etmiyorum. Bu aralar atamalarim olacak ders calistim korunmadik ama cokta iyi değerlendiremedik onemli günleri. Ne gibi bir amacim olablr burda bileklerimi yorayim konu açıp. Bana ne kazanci olablr.face konunun.inan hic bilmiyirum söyleyinde aydinlanayim.hesabi acali 1 hafta oldu. Konu acmayi bile 1 hafta once denedim ogrendim.bilgi verirseniz sevinecegim
bir buçuk ay kısa bir süre 6 haftalık hamile de olabilirsiniz pazartesi direkt doktora görünün bence 🤷🏼‍♀️

Adeti kanamayla karıştırmıştır diyorum rahim içi epitel dokusu atılırsa bebek hayatta kalamaz zaten :d
Yok be canim 4 ay dolu dolu oldu kadin. Normal duzeninde 28de bir 5 gun suren bir kanama. 😂
Dedigin mantiken dogru olan ama iste bazilarinda oluyor boyle 😊

Yok be canim 4 ay dolu dolu oldu kadin. Normal duzeninde 28de bir 5 gun suren bir kanama. 😂
Dedigin mantiken dogru olan ama iste bazilarinda oluyor boyle 😊

Fizyolojik olarak mümkün değil, içerisi 5 günlük regl kanıyla ve epitel hücreleriyle atılırsa bebek bir yere tutunamaz, gözünüzle gördünüz mü kızlar kanamalarını da :confused:
Bence boşuna ümit veriyorsunuz konu sahibine ama neyse

Fizyolojik olarak mümkün değil, içerisi 5 günlük regl kanıyla ve epitel hücreleriyle atılırsa bebek bir yere tutunamaz, gözünüzle gördünüz mü kızlar kanamalarını da :confused:
Bence boşuna ümit veriyorsunuz konu sahibine ama neyse
Valla umit vermek icin demedim yahu 😊 Sen hurafe dedigin icin ben yazmak istedim. Kanamadir tabiki adet olmuyordur. Ama adet gibi dolu dolu olunca o adet oluyorum sanmisti.
Kiz gozumle gormesem de yalan neden soylesin kadin. 😄 Iki alt katimda oturan samimi arkadasim yani. Afedersin birbirimizin mictigini biliriz yani 😂

Valla umit vermek icin demedim yahu 😊 Sen hurafe dedigin icin ben yazmak istedim. Kanamadir tabiki adet olmuyordur. Ama adet gibi dolu dolu olunca o adet oluyorum sanmisti.
Kiz gozumle gormesem de yalan neden soylesin kadin. 😄 Iki alt katimda oturan samimi arkadasim yani. Afedersin birbirimizin mictigini biliriz yani 😂

Yalan değildir canım karıştırıyordur diye dedim, uzun sürerse bir de mümkün, boşa üzülmesin diye dedim de konu gerçek mi onu tartışıyorlardı arada bilemedim :D

Yalan değildir canım karıştırıyordur diye dedim, uzun sürerse bir de mümkün, boşa üzülmesin diye dedim de konu gerçek mi onu tartışıyorlardı arada bilemedim :KK70:
Yeni uyelik olunca herkes bir durup dusunuyor. Malum okullar tatil oldu 😂

Olabiliyor öyle şuan bi tanıdığım başka bi rahatsızlığından dolayı doktora gidiyo ve 5 aylık hamile olduğunu öğreniyo.Çok şaşırdı çünkü adetleri düzenli olarak oluyormuş

Olabiliyor öyle şuan bi tanıdığım başka bi rahatsızlığından dolayı doktora gidiyo ve 5 aylık hamile olduğunu öğreniyo.Çok şaşırdı çünkü adetleri düzenli olarak oluyormuş
Insah ya.neden 2 3 aylik olablr mi dedim biliyor musunuz.2 3 ay once tam adet olmadan bir gun oncesi gece yataktan kendimi zor lavaboya attim.istifra etmekten icim disima cikti.ben o ay hamile kalcam sanirim dedim.ama dger gun adet oldum.baska grip vs gibi birseyimde yoktu. O istfra neden oldu bilmiyorum.daha oncesi adet doneminde hic istifra etmedim

Merhaba kizlar. Biz 4 5 aydir bebek düşünüyoruz. Ama olmadi test falandi hic yapmadim adet oldum diye. Ama git gide gobegim büyüyor. Kilom ayni. Bunu anlamış degilim .herhangi bir hamilelik belirtim yok.ama sorum şu ki acaba bazi bayanlar gibi hamile oldugum halde adet goruyor olabilir miyim. Boyle bir hamilelik yasayan var mi ? Yada cevresinde boyle bir hamilelik yasayan ?
Karnınız şiştiyse kesin hamilesiniz :KK57:
Test yapın canım, buradan anlaşılması imkansız

Hamilelikte "regl gibi regl" olmaz.
Bunlar hurafe.
Bir kere içerinin topyekün şarıl şurul dışarı atıldığı ortamda embriyo nasıl yaşayacak???
Olsa olsa kanama olur.
Onu da ayırt ederdiniz çünkü farklı olur.
Benim bir düşüğüm var. Şimdide hamileyim. İkiside kanamalı başladı. Fakat haklısınız adet kanaması şeklinde değil. Azar azar Ve özür dileyerek söylüyorum lekelenme tarzı. Üstüne görme deniyormuş buna sanırım. Ancak şey ben sizin söylediğiniz tarzda hem kanaması olupta hemde hamilelik yaşayanı duydum ya. Üstelik 9 ay sürenler bile oluyormuş.

Karnınız şiştiyse
Karnınız şiştiyse kesin hamilesiniz :KK57:
Test yapın canım, buradan anlaşılması imkansız
Normalde zayıf tipim var gobegim hep duzdur. Cok garibime gitmeye basladi gobegim.insallh vardr hayırlısıyla. Anneminde torun hasreti gecer bari basimin etini yiyor yasi. Geciyor diye diye.ben hep once kariyer olsun deyip erteledik.ama artik zmani geldi ins allah kismet eder bana ve tum isteyenlere

Benim bir düşüğüm var. Şimdide hamileyim. İkiside kanamalı başladı. Fakat haklısınız adet kanaması şeklinde değil. Azar azar Ve özür dileyerek söylüyorum lekelenme tarzı. Üstüne görme deniyormuş buna sanırım. Ancak şey ben sizin söylediğiniz tarzda hem kanaması olupta hemde hamilelik yaşayanı duydum ya. Üstelik 9 ay sürenler bile oluyormuş.
Hayatta beni hep istisnalar bulmuştur zaten.her iste nekadar istisna varsa buluyor. Bundada bulmus Olablr. Genellemek doğru mu bilmem ama

Bebeginizi ins saglicakla kucaginiza alirsiniz🤗

Ben toplam üç test yaptım hamileliğimin ikisinde de. Ve üçünde de gösterdi sonuç. Yani doğru çıkıyor testlerde bence. Test yapın o yüzden zor da bi şey değil üstelik. İnşallah Allah gönlünüze göre versin Rabbim.

Back
X