2 3 AYLIK GEBELİK DÜZENLİ OLARAK VERİLEN KAN TESTLERİNDE BELLİ OLUR MU

silinecekhesap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
10
0
29
Merhabalar 17 Kasım'da şüpheli ilişki oldu üstüne 3 adet gördüm ama belki gebelik kanaması olursa diye emin olmak istiyorum ben düzenli olarak kontrollerim için kan testi veriyorum eğer ki olsaydı böyle 2 3 aylık gebelik verdiğim kontrol için olan normal kan testlerinde mutlaka belli olurdu değil mi ?

Olmazdı.

Yani herhangi bir hormon artışından belli olmaz mı kontrol için yapılıyor bunlar peki bir şey daha soracağım bu 3 adet de normaldir değil mi yani gebe olan birisi beklenen tarih civarlarında adet görmez değil mi birde ben ilişkiden 43 gün sonra test yaptım negatif idi sadece 5 dakika bekleyebildim fazla bekleyemedim testte hemen çıkardı sanırım hemen olsaydı öyle bir şey değil mi ilişkiden 80 gün felan geçti var mıdır gebelik felan ben gebelik istemiyorum

Gebelik için istenen kan farklı oluyor. Normal testlerde o istenmediği sürece belli olmaz

Gebe değilsiniz

Normal kan testinde belli olmaz. Beta hcg ye bakılması lazım ki hamile misiniz değil misiniz belli olsun

Gebe değilsiniz
Değil mi yani şimdi ben biraz kiloluyum karın felan çıkmaz belki 3 ay oldu ama 3 kez beklenen tarihlerde kanamam oldu 43 gün sonra test yapmıştım sadece 5 dakka bekledim sonucu görmek için sonra bakmadan attım negatif idi testtede 5 dakika içinde belli olur yazıyordu ondan bu şekilde yani belirti felanda yok inşallah yoktur Allah istemeyenlere vermesin onlardan alıp isteyen çiftlere versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…