• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2-3 ay sonra gebelik düşünüyorumm dıyorsanız buyrun gelinn

Kizlar benim son zamanlardaki adet gunlerim
5 agustos
4 eylul ve
7 ekim sizce duzenli mi hesapliyorum bazen 28bazende 32gunde adet oluyorm sizce bu sorun mu...duzensuz mi goruyorm bu ay bekliyorum suan kacinda olmaliyimm offff bi muayenede ben olmaliyim bu ay regl bitsn hemen gitcem ama aklim karisti ...

5 agustos
4 eylul ve
7 ekim sizce duzenli mi hesapliyorum bazen 28bazende 32gunde adet oluyorm sizce bu sorun mu...duzensuz mi goruyorm bu ay bekliyorum suan kacinda olmaliyimm offff bi muayenede ben olmaliyim bu ay regl bitsn hemen gitcem ama aklim karisti ...

bencede hemen gıt canım benım!!bence mensın o kadar gecıkmelı degıl!!o kadarcıkda olur yanıı!!:)hemen ıyısınden bı doktor bul!!:)) ben hala kararsızım gıttıgıım doktor konusunda!cuma gunu smear testı sonucu bellı olcak ve dıger testlerım de!bakalım cuma gunu gıtıgımde de tam anlamıyla guvenemezsem degıstırırım...

guel bı konu olmuş arkadaşlar. bende düşünüyorum bırkaç ay sonra ama hapı içmeyı şimiden bırakacağım galıba. genç kızlığımdan berı sureklı adet duzensızlığım var o yuzden zaten hemen olmaz dıye duşunuyorum. adetımın 3 gununu beklıyorum doktoruma gıtmek için. o zaman alltan muayene olmaz dımı. ben çok korkuyorum da:26:

canım benım doktoruna gercekten guven!ve daha once kı doktorunsa senı bılır zaten!hayatım boyunca ıkı kere alttan muayene oldum!ılkı daha once yazdıgım gıbı ıgrenctı,sunnetlı gıbıydım!çars gıtııgmde gercekten hıc bısey hıısetmedım!sadece ıyı bı doktor bulll,gerısını ona bırak...

5 agustos
4 eylul ve

28-35 arası adet görüyorsan düzenli canım.ben evlendikten sonra ilk yıl gitmedim korkudan ama sonraları gittim doktora ve her seferinde sordum düzenli dedi doktor o yüzden seninki de bana benziyor düzenli rahat ol ben 1 yıldır sürekli not ediyorum günlerimi hatta.

28-35 arası adet görüyorsan düzenli canım.ben evlendikten sonra ilk yıl gitmedim korkudan ama sonraları gittim doktora ve her seferinde sordum düzenli dedi doktor o yüzden seninki de bana benziyor düzenli rahat ol ben 1 yıldır sürekli not ediyorum günlerimi hatta.

Cok saol canimm icimi rahattlattiniz cok pimpirikliyim eee bide bebek.istiyorum oyle olunc hassaslasio insan tesekkurler..regl hala gelmedi bi gelsn gitsin hemen randevu alip dr a gitcem ins.

Cok saol canimm icimi rahattlattiniz cok pimpirikliyim eee bide bebek.istiyorum oyle olunc hassaslasio insan tesekkurler..regl hala gelmedi bi gelsn gitsin hemen randevu alip dr a gitcem ins.

benim rahim ağzımda yara varmış.2.gidişimde öğrendim doğum yapmadığım için öylece duruyor zaten şikayetim yok kanama gibi.doğumda yok olabilir de dedi olmazsa da doğumdan sonra bakarız duruma göre dedi ama ben diğer sağlık problemlerimden dolayı korunmayı bırakmadım henüz.bu arada ben de çok pimpirikli ve canım çok tatlı maalesef.seni çok iyi anlıyorum.güzel haberlerini bekliyoruz

kızlarrr dua edın ne olur!!yarın doktora gıdecegım!geçen hafta gııtıgımde testler yapılmısdı!!tahlıller fılan...yarın randdevu aldım!gıdıcem ınşşş...bıde hala adet olmadım!bı hafta gecıktı !!test yaptım 4 gun önce negatıf cıktı!!!hamıle degılım herhalde ama bılemıyorum!!kasıklarımdacok agrıyooo 2 gundurr..

kızlarrr dua edın ne olur!!yarın doktora gıdecegım!geçen hafta gııtıgımde testler yapılmısdı!!tahlıller fılan...yarın randdevu aldım!gıdıcem ınşşş...bıde hala adet olmadım!bı hafta gecıktı !!test yaptım 4 gun önce negatıf cıktı!!!hamıle degılım herhalde ama bılemıyorum!!kasıklarımdacok agrıyooo 2 gundurr..

Canimm dualarimseninle ins hamissindir.ben dun regl.oldum yani bu ayy da basarisiz:((( ins sen guzel haberlerle gelirsin.. Mutlaka durumunu bildir rabbim yar ve yardimcin olsun...hakkinda hayirlisini versin...

şimdi gördüm mesajını umarım iyi sonuçlar almışsındır hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz.

canlarım hamıle degılım tabıkııı!!ama ıns 2-3 ay sona allah nasıp ederse hamıle haberı alırız bırlıkte ınsss..carsbaya kadar olmazsan ılc adı verdı onu al kullan dedı!!!!!!!dıger testlerımde sıkıntı yokk hersey normall...:44:

canlarım hamıle degılım tabıkııı!!ama ıns 2-3 ay sona allah nasıp ederse hamıle haberı alırız bırlıkte ınsss..carsbaya kadar olmazsan ılc adı verdı onu al kullan dedı!!!!!!!dıger testlerımde sıkıntı yokk hersey normall...:44:

sevindim canım testlerinin normal olmasına.gebelik öncesi testler miydi yaptırdıkların

evet canım gebelık oncesı testler ıdı!!hepatıt aıds troıd dıger hormonlar ve smear testı yapıldı!!hıc bır sıkıntı yok sukur allaha
...

hamileyiimm allaha sukurrr!!!!mucize bu arlkadslarr!!

tebrikler canım inan çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ben de siteye 2 gün önce üye oldum 2,5 yıllık evliyim korundum hep bu zamana kadar bu ay bırakıcam korunmayı artık. istemediğimi düşünüyodum ama hem aile büyüklerinden gelen hadi artık baskısı hem de yakın arkadaşlarımın birer birer hamile kalmaya başlamasıyla bi istek kapladı içimi. inşallah çok beklemem hatta direk bu ay hamile kalırsam uçarım havalara:)

bana da yardım edin folik aside başlamak lazımmış burdan okumuştum eczaneye gittim aldım direk doktora falan danışmadan folbiol verdi kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. yumurtlama günü hakkında hiç bi fikrim yok ama hesaplayıcılarda 14 yada 15 çıkıyo. umarım hayırlısıyla ben de anne olurum ve benimle birlite isteyen herkes..

tebrikler canım inan çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ben de siteye 2 gün önce üye oldum 2,5 yıllık evliyim korundum hep bu zamana kadar bu ay bırakıcam korunmayı artık. istemediğimi düşünüyodum ama hem aile büyüklerinden gelen hadi artık baskısı hem de yakın arkadaşlarımın birer birer hamile kalmaya başlamasıyla bi istek kapladı içimi. inşallah çok beklemem hatta direk bu ay hamile kalırsam uçarım havalara:)

bana da yardım edin folik aside başlamak lazımmış burdan okumuştum eczaneye gittim aldım direk doktora falan danışmadan folbiol verdi kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. yumurtlama günü hakkında hiç bi fikrim yok ama hesaplayıcılarda 14 yada 15 çıkıyo. umarım hayırlısıyla ben de anne olurum ve benimle birlite isteyen herkes..[/QUOTE Öncelıkle bebgı sen buyutecegın ve karnında sen tasıyacagın ıcın ne zman kendını hazır hıssıedıyorsan o zman bu ıse kalkıs canım!mılletın demesıne bakma!cunku tam anlamıyla yasanması gereken bır duygu!bastan savıkmammsı gerekır bence..kıı ıstenmeyen gebelıkelrın de sonuclarını goruyoruz...ben 1.5 ay oncesınden doktora gıttım kontrolee!herhangı bır sıkıntı varmı dıyee..o zman vermıstı folbıol!bende ondan ıcıyorumm su anda..

Canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın ınş.çok sevindim bizlere de dua et.yaptığın özel bişey varmiydi :) kaç aydır deniyorsunuz bebek calismalarini :)))

allah razı olsunn arkadaslarr!sızlerede yasattırsın bu duyguuyu!forumda da belırttıgım gıbı bız ocak subat gıbı dusunuyrdukk ama surprız oldu!erken gelmek ıstedı mınık melegım...1.5 ay oncesınde kontrole gıttıgım doktor bende kucuk kıstın oldugunu,ama adetlerımın duzenlı oldugu ıcın pek onemlı olmadıgını soylemısdı!bende kıste guvenerek adetımın11 ve 14 gunleri ilk defa 2 kere korunmasız ılıskı yasadım.ve ne ılıskı bıtıkten sonra saatler boyunca yatmadımm!dırek kaltım banyayyo gıtıım!(yanı anlayacagınız rabbım verdı,cok sukur) ve 3 hafta da ıcımden bı ses BEN BURDAYIM,BENI HISSET DEDI!Allaha cok sukur onun farkına dıger annelerden bıraz erken hıssettım!!3 haftalıkken ogrendım melegımıı..hatta soyle bı anımı anlatayım sızlere testlerı eczaneden aldıgım aynı gun eve gıtmeden once aktara gıttım.kk ogrendıgım bebegın gelısımı ıcın annenın daha kolay hamıle kalabılmesı ve sperm sayısının artması ıcın ne var dedımm.(kı bu sorunların hıc bırısı yokken bunları aldımm)fazla fazla olsun dıyee!kadında arı sutu ve kecıboynuzu pekmezı ver dı bana!eve geldım testı yaptım pozıtıff..pekmeze ve arı sutune gerek kalmadııı!sonradan dr sordum senın ıcın de bebek ıcın de sakıncası yok dedı!faydası olur dedii..onları ıcıyorumm sımdı..folık asıtle bırlıktee

allah razı olsunn arkadaslarr!sızlerede yasattırsın bu duyguuyu!forumda da belırttıgım gıbı bız ocak subat gıbı dusunuyrdukk ama surprız oldu!erken gelmek ıstedı mınık melegım...1.5 ay oncesınde kontrole gıttıgım doktor bende kucuk kıstın oldugunu,ama adetlerımın duzenlı oldugu ıcın pek onemlı olmadıgını soylemısdı!bende kıste guvenerek adetımın11 ve 14 gunleri ilk defa 2 kere korunmasız ılıskı yasadım.ve ne ılıskı bıtıkten sonra saatler boyunca yatmadımm!dırek kaltım banyayyo gıtıım!(yanı anlayacagınız rabbım verdı,cok sukur) ve 3 hafta da ıcımden bı ses BEN BURDAYIM,BENI HISSET DEDI!Allaha cok sukur onun farkına dıger annelerden bıraz erken hıssettım!!3 haftalıkken ogrendım melegımıı..hatta soyle bı anımı anlatayım sızlere testlerı eczaneden aldıgım aynı gun eve gıtmeden once aktara gıttım.kk ogrendıgım bebegın gelısımı ıcın annenın daha kolay hamıle kalabılmesı ve sperm sayısının artması ıcın ne var dedımm.(kı bu sorunların hıc bırısı yokken bunları aldımm)fazla fazla olsun dıyee!kadında arı sutu ve kecıboynuzu pekmezı ver dı bana!eve geldım testı yaptım pozıtıff..pekmeze ve arı sutune gerek kalmadııı!sonradan dr sordum senın ıcın de bebek ıcın de sakıncası yok dedı!faydası olur dedii..onları ıcıyorumm sımdı..folık asıtle bırlıktee

Ay maşallah maşallah .... çok seviniyorum böyle ucunu bırakır bırakmaz mesleğine kavusanlara. .rabbim herkese öncelikle daha uzun süredir bekleyenlere çaba sarfedenlere sonra da bana nasip etsin..bilgiler icin teşekkür bende alayım keçiboynuzu arisutu :)) ınş. Benim yavrum da bekletmez beni rabbim alnima yazmıştır ınş.bende bu ay iki deneme yaptım 12 ve 16. Günleri ayağımıza kaldırdım bir saat :)) dualarinda unutma hamislerin duası kabul olur...

Back