2-3 ay sonra gebelik düşünüyorumm dıyorsanız buyrun gelinn

Canm bise sormak istiyorum sen rahminin ters.oldugunu anlayipta mi dr a muayrneye gittin yoksa dr dan mi ogrendin ben muayeneden korkuyorum hic gitmedm 1,5yillik evliyiz ama vajinismustum yeni kurtuldum .. İns herkese nasip eder rabbim

Canm bise sormak istiyorum sen rahminin ters.oldugunu anlayipta mi dr a muayrneye gittin yoksa dr dan mi ogrendin ben muayeneden korkuyorum hic gitmedm 1,5yillik evliyiz ama vajinismustum yeni kurtuldum .. İns herkese nasip eder rabbim

canım rahminin ters olduğunu senin anlaman imkansız :):) ben doktora gidip jinekolojik muayene oldum. o söyledi. ama belirtileri şunlar: cinsel ilişki sırasında özellikle erkeğin üstte olduğu pozisyonlarda afedersin ama açık yazmak zorundayım makata doğru bir ağrı oluyor. rahim ters oluduğu için. o nedenle biz o şekilde yapamıyoruz mesela :) ama tabi en iyi anlama yöntemi doktora gitmek canım hiç korkma kendi sağlığımız için zaten muayene 10 dk. felan sürüyor....

Offffff bebdede var o agrii (esim ustteyken cok afedersin penis sonuna kadar girince biyere baski yapio erkek hizlanmak istiyo biraz hizlanmaya baslayinca canimdan can cikio sanki acaba benimkide mi ters bi an obce muayene olmaliyin (26:

Offffff bebdede var o agrii (esim ustteyken cok afedersin penis sonuna kadar girince biyere baski yapio erkek hizlanmak istiyo biraz hizlanmaya baslayinca canimdan can cikio sanki acaba benimkide mi ters bi an obce muayene olmaliyin (26:

incim aynı baskı ve acı bende de oluyordu ben üstte yapamam dememe rağmen hep üstte alışmıştım ama dün alta geçmeyi denedim ve inan çok rahattı o baskı ve batma hissi olmadı.diyeceğim şu ki pozisyonunu değiştirsen canım yani yön doğru olmadığı zaman canım yanıyor bunu farkettım:26:buarada bu konuya yazdığım için kusura bakmayın

canım ters olabilir o zaman senin de..ya da psikolojikte olabilir tabiki bilemiyorum:):) en iyi doktordan öğrenebilirsin canım...ben diz dirsek yerde en acısız öyle oluyo...bir de ilişkiden sonra sırt üstü değil yüz üstü yatacaksın. karnının altına da yastık koy popon yukarda kalsın canım :):) :) bebek istiyosan böyle yap tabi rahmin tersse:):)

Canm regl geldi geleck bitsin hemen muayeneye gitcem ins.dularda unutmayalim birbirimizi..cok tskler cvp icin

bence de henüz endişe için çok erken kafanı rahat tut umutlu olmaya çalış.biz daha çalışmalara başlamadık bile ben daha kapalı kutuyum ne zaman olur Allah ne zaman ansip eder bize de görücez yaşım da ilerliyor ama sağlık problelerim var 2-3 ayım daha var korunmayı bırakmak için.

bir kere kürtaj geçirdim. 2 ay oldu. şimdi folik asite başladım. inş 1 ay sonra düşünüyoruz. bu arada vajinismus sorunumda hallolursa tabi

bir kere kürtaj geçirdim. 2 ay oldu. şimdi folik asite başladım. inş 1 ay sonra düşünüyoruz. bu arada vajinismus sorunumda hallolursa tabi

Nasil yani anlamadim.ne kadarlik evlisin vajiliykenmi hamile kaldi.ya bende bunu anlayamiyorunm nasil oluyo.kismen pen... Giriyomu canm yoksa disardan surtunme yoluyla mi bos...nasil hamile kaldinda kurtaj oldun

eveeeettt!!karar verıp artık doktora gıtmenın zamanı geldı dedım kendı kendıme ve dun ıtıbarıyle doktora gıttım!!boluda yasdıgımdan dolayı doktor secmede bayagı zorlandım ama yıne de tam emın degılım devlet hast.mi yoksa ozel hast mi dıyee!!!aslında maddı yonden dolayı degıl,ardaıgım sadece biraz ılgi,biraz kalite!!kendımde saglık personelıyımm!!neyse uzun ugraslar sonucu ozel bı hast dekı doktora gıtıtmm!!cok sakın sakın dınledı!!herhalde sabahtan berı hamıle gormekten sıkılmıs olacakkkıı :) ....2 yıldır evlıyım 2-3 ay sonra da bebek dusunuyoruz doktor bey dedım!ne yapmammız gereklıı,hangı testelrın yapılması gereklı oldugunu sordum!!!tabıı bı de gecen sene pko denınldıgını 3 ay yasmın nı kullandıktan sonra duzene gırdıgını sımdı bı sıkıntımın olmadıgını heycandan ve yuz kızarıklıgından bıraz gec de olsa anlatabıldım!!!doktor pkolu oldugum ıcın sımdı bı sıkıntı yoksa bı sorun cıkarmayacagını soyledı!!bı takım tetkık lerın ve testlerın yapılması gereklı dedı !!ben bugun herseye hazırlıklı geldım deıdm ne yapılması gereklıyse bugun yapılsın dedımm!!ve perdenın arkasına gectım!O kadar heycanlıydım kı pantalonumu cıkarıp ıc camaısrımı cıkarmadımm!sonradan kendıme geldımm!allahtan kımse gormedıı!!hemsıre geldı dızlerıme bır ortu!!once smear testı yapıldı!hıc bır sey hıssetmedım!cok hafıf bı ıcmde garıp bısey oldu!sonrada allttan ultrasona baktı!!o kadar uslu durmusm kı daha once cektırıdınmı dıye sordu!!evet daha önce bırkere daha cektırmıstım o zman hart dıye sokmuslardı 2 gun boyunca sankı yenı gelınmıs gıbı,sunnetlı gıbı gezdım ortalıklarda !!ama bunu sokusunu hıc hıssetemedım bıle !!veee bekledıgım surprız cıktı!sag yumurtalıkta kuçuk kucuk kıstler var yıne dedı!ama fızyolojıyı etkılemez adet oldugun ıcın dedı!!sonra bır suru kan tetkıklerı!hormon,hepatıt,normal rutın testler!!hepsının sonucu haftaya cuma cıkcak o zman gıdecgım!!folık asıt olarak folıbul verdı!hamıle kalana kadar ıccegımm!Bı de rahım agıznda yara varmıs onun ıcınde fıtıl verdı!!kılo almamya calıs dedı!!hazıran ayına kadar ıyı haberlerını beklıyoruz dedı!!bakalımmm hyırlısı dıyıp eve geldımm!!!vee ıbrahım saracoglunun su sogan kurunu okudum sıtesden!!onu yapmaya karar verdım!!!hem kıstlerım ıcın,hemde bebsımız hemen olması ıcnn! bugunluk benden bu karadr!!oglen yemegınde yapacagım ılk olark!!gercı evde kahverengı sogarndan varmı bılmıyorummm daa :))

cokk gecmiss olsun canm.en kisa zamanda bebegine kavusursun ins.raabbim hrpimize nasip etsin.muayene kolaymiydi o soktuklari alet kalin mi bende muayeneye gitmeliyim brbek istiyoruz ama muayeneden korkuyorum.ins test sonuclarim iyi cikar..

cokk gecmiss olsun canm.en kisa zamanda bebegine kavusursun ins.raabbim hrpimize nasip etsin.muayene kolaymiydi o soktuklari alet kalin mi bende muayeneye gitmeliyim brbek istiyoruz ama muayeneden korkuyorum.ins test sonuclarim iyi cikar..
yok canım ultrasonun ucu kalın bısey degıl!!1,5 parmak genıslıgınde gıbı bısey!!emın ol doktorun ıyıyse hıc acımayacaktır!!ben hıc hıssetmedımm

Meraba tatlim yazdiklarinizi okudum bisey sorcam doktor senin rahimagzi yaran icin sadece fitil mi verdi yani. Gebelik icin yaranin sorun olup olmucagina dair bisey demedi mi. Ben tam 3ay once dusuk yaptim ve ertesi ay baska bi doktora muayene oldugumda rahimagzi yaram oldugunu ogrendim ve doktorum fitil veya ilaclarin cok da etkili olmadigini tek ve kesin cozumun yaktirmak yada dondurmak oldugunu soyledi ve tam bi ay oncede dondurma islemi yaptirdim. Suan bende yeni bi gebelik icin onumuzdeki ayki kontrolu bekliyorum bi ay sonra muayene kontrol ettikten sonra bende gebelige hazirlanicam ayrica bende dusuk oncesinden beri folik asiti mi iciyorum hala suanda o cok onemli bebek icin

Slm canim muayeneden bukdr korkmana hic gerek yok inan rahat ol bu mecburi ve onemli bisey ustelik eninde sonunda muayene olcan kacisin yok :) o yuzden sen sureyi uzatip zmn kaybetme istersen he ;-) ilk de bende cok cekiniyodum bide utaniyodum doktorum erkek oldugu icin ama suan doktoruma okdr guveniyorumki hem rahatlamami sagliyo bu hemde onun doktor oldugunu utanmamam gerektigini farkindaym iice once iyi bi doktor bul kendine inan asil onemli olan o sonrasinda doktorun yardimci olur rahatlatir seni ztn doktora guvenmek cok onemli

yok canım sadece ılıskı sırasında kanama yada kahverengı bı akıntı oluyomu dedı bende yok hayır dedım!!o zman sorun yokk fıtıllle hallederız dedı!!eger akıntı yada kanama olsaydı dondurmamız gerketıgını soyledı sadece...

Evet haklisiniz kizlarr herseyden ote bebek calismalari icinn en basta muayene olmaliyimm.su regl bitsin direk muayeneye gitcemm sizlerde cesaretlendiriyorsnz saolunn rabbim yar ve yardimcimiz olsun..

Guzelim bende de o sikayetlerin hic biri yoktu bana da sormuslardi hatta akintin v.s varmi diye hicbiri yoktu ama iltihahli bi yara oldugunu soyledi hatta ultrason da bana da gosterdi gercekten iltihapli bi yaraydi ve dondurulmasi gerekiyodu. Ustelik ben bi baska doktora da gosterdim oda ayni seyi soledi. Sende biraz gecistirme olayi olabilor mi acaba. Bana sorarsan baska bi doktora daha git bence bi kaybin olmaz sonucta

guel bı konu olmuş arkadaşlar. bende düşünüyorum bırkaç ay sonra ama hapı içmeyı şimiden bırakacağım galıba. genç kızlığımdan berı sureklı adet duzensızlığım var o yuzden zaten hemen olmaz dıye duşunuyorum. adetımın 3 gununu beklıyorum doktoruma gıtmek için. o zaman alltan muayene olmaz dımı. ben çok korkuyorum da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…