- Konu Sahibi fs_delimavi
-
sağol canım benım!!hayırlı olur ınsaalah senın ıcın de bu ay!!guzel bır duygu gercekten!!bebej ıstemeyı ıstemek!! benım buraya konuyu acmamın sebebı aslında benım gıbı hamıle kalmayı dusunenlere daha once bu yollardan gecen arkadaslarımızın yardımcı olması!!mesela sen folık asıt kullandın mı!!ben ne zman kullanıcam!!baska neler yapmam gereklı bılmıyorum!!bıde tam olarak hangı gunler de hamıle kalmamın yuzdesı daha cok??kafamda o kadar cok soru varkı!!ne olur yardım edın bızeee...... :26: :2:
meraba öncelikle bir kadın doğum doktoruna görünmenizi ve hiçbir şikayetiniz yoksa dahi muayene olmanızı öneririm bir de kadın doğum uzmanına isteğinizden bahsederseniz gerekli tahlilleri yaptıracaktır. hiç bir tahlil yapılmasına gerek yok derse doktorunuzu değiştirin ve daha ilgili bir doktora danışın.. hangi günler diye bir şey yok herkesin yumurtlama günleri farklı olabilir ama ortak kabul edilen adetinizin ilk gününden itibaren sayarsanız 14. gündür deneme günleri 12-14-16. günler olmalıdır. derler ama yine söylüyorum sizin adet döngünüze göre değişiklik gösterebilir bu günler..
SLM arkadaslar!!
5-6 senedır takıp edıyorum bu sıteyı!!yaklasık 2 senedır de kadın dogum uzerıne ılgılı konuları yakınen takıp edıyorum!ıkıncı yılımızı 1 agustosta kutladık!aılenın ve cevrenın baskısıyla da artık karar verdık bebebgımızın olmasına!artık bebeklere baska gozle bakıyorum sankı!!cok sevıyorum cocukları.neler yapmam gerekıyoo,nelerı yapmamam gerekıyoo bılemeıyorum!!burda bınlerce kısı var yardım edebılecegınızı dusunuyorum!bu donemden gecen arkadslarım tavsıyelerınız beklıyorum!benımle bırlıkte bu yola cıkmayı dusunen arkadslarımdan da destek beklıyorum!!bırlıkte bebegimızı kucagımıza alalım!!
Arkadaşım doğru yoldasın.... inşallah bende 1.5 ay sonra korunmayı bırakıp çocuk yolunda çalışmalar yapacağım... Ben folik asit kullanıyorum çok araştırdım( ömrümde kullandığım hapları saysan 5 6 etmez) ancak folik asitin inanılmaz pozitif etkileri olduğunu biliyorum. 3 ay önceden başlaman isabetli olur. (sadece bebek için değil seni de hamişliğe hazırlar) yumurtlama günün ile ilgili kaygıların varsa ovulasyon testi al. Bu da çok yerinde olur...bir de unutmadan herşeyinle hazırla kendini... Yemene içmene ve de psikoline dikkat et( ilk gebeliğimde yapmadığım için söylüyorum)
Yolumuz açık olsun
kızlar gebelıkten 3 ay önce mutlaka folik asıt kullanmaya başlayın bu vucutta depolanması ve bebgınız ıcın cok önemlı
folbıol alırsanız gunde bıkere
eger folık plus ıse gunde 3 kere alın mutlkaa
he bıde doğum kontrol hapı kullanuyosanız 3 ay önceden bırakıp başka yöntemle korunun derım yumurta kalıtesız olabılıyo bıraktıgınız ay hamıle kalsanız bıle
ınşalla hepınız ılk aydan sağlıcakla hamıle kalırsınız kızlar
SLM arkadaslar!!
5-6 senedır takıp edıyorum bu sıteyı!!yaklasık 2 senedır de kadın dogum uzerıne ılgılı konuları yakınen takıp edıyorum!ıkıncı yılımızı 1 agustosta kutladık!aılenın ve cevrenın baskısıyla da artık karar verdık bebebgımızın olmasına!artık bebeklere baska gozle bakıyorum sankı!!cok sevıyorum cocukları.neler yapmam gerekıyoo,nelerı yapmamam gerekıyoo bılemeıyorum!!burda bınlerce kısı var yardım edebılecegınızı dusunuyorum!bu donemden gecen arkadslarım tavsıyelerınız beklıyorum!benımle bırlıkte bu yola cıkmayı dusunen arkadslarımdan da destek beklıyorum!!bırlıkte bebegimızı kucagımıza alalım!!
folık asıt dısında baska evde yapmamız gerekn seyler varmı!!su sebzeyı ye,bu sebzeyı yeme gıbı!! dedıgın gıbı hapı bırakalı 3 ay oldu dıger yollarla korunuyoruz!ALLAHIM YARDIM ET BIZE!!
Canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde evliliğim 2 kasımda 2 yılı dolduruyor ilk 2 aylık evliyken, hamile kaldım 7 haflalık düşük oldu kısa bir dinlenme süresinden sonra artık bizde düşünüyoruz, açıkçasıda çok ta korkuyorum 2. bebek te düşer diye.Çok güzel bir konuya değinmişsin bu yolda bende seninle varım birbirimize destek olalım en kısa zamanda küçük melekleri kucağımıza alalım:::)))
tatlım benım sakın aklına böyle şeyler getırme bende aralıkta kımyasal gebelık yaşadım cok uzuldum tabıkı ama bı kere gecıkmeleı adet olup dıger ay yenıden hamıle kaldım cok şukur 7 ayımız doldu ıc bı problem yaşmadık
yok ttalım benım bıldıgı kadarıyla bıde sıgara kullanımıda olmasa ıyı olur kullanan arkadaşlara duyurulur
canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde evliliğim 2 kasımda 2 yılı dolduruyor ilk 2 aylık evliyken, hamile kaldım 7 haflalık düşük oldu kısa bir dinlenme süresinden sonra artık bizde düşünüyoruz, açıkçasıda çok ta korkuyorum 2. Bebek te düşer diye.çok güzel bir konuya değinmişsin bu yolda bende seninle varım birbirimize destek olalım en kısa zamanda küçük melekleri kucağımıza alalım:::)))
folık asıt dısında baska evde yapmamız gerekn seyler varmı!!su sebzeyı ye,bu sebzeyı yeme gıbı!! dedıgın gıbı hapı bırakalı 3 ay oldu dıger yollarla korunuyoruz!ALLAHIM YARDIM ET BIZE!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?