• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 1yaş doğumgunu

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Bu pazar oglumun dogumgununu kutlayacagiz.
Neler yapilabilir.icecek ne uygun olur sizce.
Heyecan panik birarada bana bu konuda birseyler diyin kizlar neler yapayim

Bu pazar oglumun dogumgununu kutlayacagiz.
Neler yapilabilir.icecek ne uygun olur sizce.
Heyecan panik birarada bana bu konuda birseyler diyin kizlar neler yapayim

bazı kişiler ilk doğum gününü aile içinde kutluyorlr bence siz yiyecek olark :D üzüm yaprağı, börek,poğaca faln ypın zaten başka ne ypılır ki bu günler için :) pasta ztn olack :D çocuklra meyve suyu :D büyüklere kola :) oğluşunun doğum gününü şimdiden kutlarım :) nice senelereeeeeee :emir_bebek::16: evide birazcık süssleyebilirsinz :) tabii maddiyata bağlı cnm

Son düzenleme:
Bi kisimi dogumgunu kutlamis yada bu konuda fikir sahibi cok sasirdim.
Buarada 30kisi davetli.
Cay yapmak zor olur degilmi icecek meysu ve kola dahami iyi sizce

bende kızımın doğum gününü 15 Martta kutladım. senin gibi çok heyecanlıydım. evi süsledim birsürü balonla iyiki doğdun yazısı astım bir sürü süs falan hamur işleri yaprak sarması yaptım. çocuklara meyva suyu büyüklere çay kola çocuklar için şekerlemeler hazırladım. güya aile içinde kutlayacaktık ama kayınvalidem dayını da çağır halan da gelsin teyzende gelecek diye diye 30 kişiyi geçti. kalabalık curcuna video çekimi yapamadık fotoğraf zor çektirebildik kızım ve eşimle. biraz hüsranla sonuçlandı hayal ettiğim gibi olmadı anlayacağın. 2. yaşını sadece üçümüz kutlayacağız inşallah.

Cay yapmakzormu olur acaba hani kalabalik coluk cocuk buyukler rahat icebilirlermi bilemiyorum ki.
Sizinkide kalabalikmis.
Ben ilk dogumgunu ozel olsun herkes yaninda olsun ilk anisi hatirasi kalsin diye cagirdim herkesi.
Ama ikinciyi sadece ucumuz kutlayacagiz insallah Allah omur verirse planim o yani

Back