bende ilk günden beri hoşlandım bu renkten eşim yok filan dedi ama onu ilgilendirmezki benim saçımı boyayacak kimse yok ama bulurum belkide kuaföre giderim ama yinede sen boyaların markalarını ve renk numarasını yazarsan sevinirim bide benim saçıma zaten iki tüp boya gidiyo iki tüpün hepsinidemi sürdün saçına cnm saçın peki hangi renkti boyamadan önce
bende aslında sordum ama benim saçımın rengi röfleydi hemde yoğun yani sapsarıydı sonra kapatmak için kolestonun terrekota rengini boyadım iki kez yani güzel bi kahve acaba tutarmı
ya benim zemin açık ama ya yokmu hiç resmin ekselesn ne kadar lorenanınki gibi desende şimdi orda ışıklar felan çok yanıltıcı oluyor.. lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn resiiimmmm
ayy sanırım ekledim kızlar :) bu resimdeki sonuncu olan saç rengine bayılldıımm yaaa acaba nasıl elde ederiz. karamele de benzio bal renginede çözemedim ama çok beğendiimm
ya resim varya lorenanın aynısı oldu sac zemini koyu oldugu halde renk süper tuttu artı yıkandıkca dahada renk oturmaya başladı yapın hanımlar denemeye degerdelikafadulden