Saç Rengi ve Saç Boyama 1o3 yabancı gelin lorena sac rengi isteyen burya

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy canım kankamın favorisi yaaa :) bence de çok hoş bi renk
bana yakışsa ben de düşünebilirim vallaa :S
Güle güle kullan canım

Hangi tonları karıştırdın söylermisin canım ve oranları nelerCADIARZU

bende ilk günden beri hoşlandım bu renkten eşim yok filan dedi ama onu ilgilendirmezki benim saçımı boyayacak kimse yok ama bulurum belkide kuaföre giderim ama yinede sen boyaların markalarını ve renk numarasını yazarsan sevinirim bide benim saçıma zaten iki tüp boya gidiyo iki tüpün hepsinidemi sürdün saçına cnm saçın peki hangi renkti boyamadan önce

yaptıgım rengi anlatıyor ve paylaşıyorum ama yorumlar hepsi degil 1 kacı

Son düzenleme:
canım oncelıkle senın kendı sac rengın alttakı zemın cok onemlı....zemın rengın hangı renktı ve de bır sey sorucam dıplerı yabancı gelındekı arkadasta çirkin duruyor fönsüz filan çok turuncumsu durur sende nasıl

bende aslında sordum ama benim saçımın rengi röfleydi hemde yoğun yani sapsarıydı sonra kapatmak için kolestonun terrekota rengini boyadım iki kez yani güzel bi kahve acaba tutarmı

[/url][/IMG]

bide bu renk hoşuma gitti kumsal sarısımı kum sarısımı ne öyle bişi

Son düzenleme:
arkadaşlar bu saç rengi nasıl sanki biraz yaın lorenanın saçına dimi

ya arkadaşım karışımları söyledin ama bide resim eklesen tam süper oluurrr..... lütfeeennn resiimmm.. bide önceki saç rengin ne renkti?

ya benim zemin açık ama ya yokmu hiç resmin ekselesn ne kadar lorenanınki gibi desende şimdi orda ışıklar felan çok yanıltıcı oluyor.. lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn resiiimmmm

ayy sanırım ekledim kızlar :) bu resimdeki sonuncu olan saç rengine bayılldıımm yaaa acaba nasıl elde ederiz. karamele de benzio bal renginede çözemedim ama çok beğendiimm

ya resim varya lorenanın aynısı oldu sac zemini koyu oldugu halde renk süper tuttu artı yıkandıkca dahada renk oturmaya başladı yapın hanımlar denemeye degerdelikafadulden

eminim güzel olmustur canim ama zemin rengin tam olarak neydi??koyu ama siyah mi,kestane mi,kumral mi???bu cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…