• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 1o3 yabancı gelin lorena sac rengi isteyen burya

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de yani tam olarak söylersen insanlara yardımcı olmuş olursun sadece süper oldu filan diyosun

ben sacımı byadıktan sonra 1 ay bekleyıp bu konuyu actım hemen böyle oldu demedim ama

Son düzenleme:
iyide canım tam anlamıyla bi açıklama yapmamışsın saç renginin tonu neydide boyadın bu renk oldu her saç rengine tutmazki kimininki sarı kimininki kızıl kimininki siyah falan filan resimde yok ee soracak insanlar herhalde sen bence biraz daha açıklmalı ve resimli bi fotnu koyarsan daha iyi anlaşılır...

tabiki cvploarım gelecek sacımı yaklaşı 1 yıla yakın boyamıyordum sac konusu benım ıcın cok cok önemli kendi sac rengim üzerine boyadim güzel birenk cıktı sizin sacınız ne renk şuanda bebişim bence boyalı sac rengin üstünüde gayet iyi tutar yerimseniben

benim saçım çok acık sarıydı sonra kolestonun terrakota rengi var ona boyadımzemin sarı olduğu için kkutudaki rengin aynısı olmuştu sonra iki ay sonra bidaha boyadım geçtiğimiz bayramda yani ozamandan beri boyamıyorumda çok turuncu olur diye korkuyorum ama bilmiyorum kuaföre bi sorcam orenkleri karıştırıp yaparmısınız diye

eminim çok güzel olmuştur ama en azından bi saçının resmini koysan daha iyi olur bence kaydirigubbakcemile5

sacımı boyadım begenenler cogunluktaydı burdada paylaşmak istedim

Son düzenleme:
iide cnm şöyle saçının arkasından bir resim eklesen de görsek nasıl aynısı oldu...

arkadaşlar ben bugün koleston natırals serisinin bakır kumral(dı sanırım) rengini gördüm,harika bir renk,o renk lorenanın rengi bence ama tutar mı bilemiyorum,kapaktaki gibi olacağını bilsem bir dakika durmam...hülya avşar da benzer bi renk yapmış ve ben onun rengini lorenanınkinden daha çok beğendim aslında.karıştırınca oluyor denilen renklere de baktım ikisi de altın sarısı gibi gözüküyor naısl o renk .ıktı ben pek anlayamadım....

merhaba arkadaşlar sitede yazılanları okudum. Bugün natural colors bal köpüğü (veya palette kahve köpüğü) ve neva colorın altın sarısını alıp deneyeceğim. Kullandıktan sonra önceki ve sonraki resimlerini ekleyeceğim :) herkese örnek olsun diye ama şuanki saçlarımın uçları bakır gibi ama diplerim çok geldi sadece açıcı alıp biraz açsammı diye düşünüyorum :) artık satın alırken karar vereceğim. :sm_confused:

boyalı saçın üstüne açılma işlemi yapmadan imkanı yok bu rengi tutturmanın. kendimden biliyorum. bu kadar turuncu ve açık bir renk bile değildi denediğim yine de tutmadı tam açmadan. bende açmak yerine daha koyu renge boyadım. bence böyle renkleri evde deneyip risk almayın...

arkadaşlar şimdi bende boyadım saclarımı bakalım lorenın saç rengını tutturacakmıyım sonucu yazarım sızlere :)

boyayanlar foto da koysa keşke daha çok yardımı olurdu bu rengi isteyenler içinfisfisfis

Back