Saç Rengi ve Saç Boyama 1o3 yabancı gelin lorena sac rengi isteyen burya

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm kuaförde 3 de gittim 8 30 da geldim eski saçımda resmi var açtılar boyadılar aynı röfle gibi zor bi iş yani bu rengi bulmak.

Ben saçının rengini çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan canıma.s.
Ayrıca aynı avatarındaki kıza benzemiş saçın

arkadaşlar her yazılanı okudum benimde saçımda platin röflem var.ben kuaförüme sordum saçında tutmaz hemen akar dedi.peki bir ton koyusu gibi olan fındık kabugu rengi olmaz mı dedim oda olmaz dedi saçında platin röfle oldugu için kesinlikle tutmaz hemen akar ve o saç renleri 15 günde bir boyanması gerekir dedi çok çabuk akan renkler dedi.sizin saçlarınızda ölemi oluyor.kaç günde bir boyanması gerekir.yardımcı olun lütfen.platin in üstüne kuaförüm kaoyu çikolata kahve önerdi sizce ne yapmalıyım.ama fındık kabugu ve yabancı gelindeki kızın saçınıda çok begeniyorum ve o renkleri kullanmak istiyorum.

bu konuyu açan gls arkadaşım ya açıkçası sen biraz atıyosun gibime geldi. burda herkes sana soru sormuş iki saatte yanıt vemişsin. cevapların hep süper harika deneyin olmuş.bak bi arkadaş yapmış saçı nolmuş onada loreana gibi olmuş demişsin ki alaksı yok.sonrada benim saçı aktı demişsin resmni koymamak için valla burda bu konuyu okuyanlara tavsiyem sakın bunu dinlemeyin. onun yerine plattenin tarçın bakır rengini tavsiye ederim.

kesinlikle sana katılıyorum ginka. okudum ama hep resmini koymama nedenini anlayamadım bende düşünüyordum ama bu arkadaşınn tavsiyesiyle yola çıkmam.

cnm florasan ışıktan öyledir belki ama şimdi 2. kez boyattım daha güzel oldu biraz avrupa yakasındaki yaprak gibi oldum ama onunki gibi çok turuncu değil beyaz tenliyimde yakıştı her gören bependi ya.

Ben saçının rengini çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan canıma.s.
Ayrıca aynı avatarındaki kıza benzemiş saçın

teşekkürler.cnm

sayın arkadaşım ben böyle konuda atıp tutmam belkide bu işi sen yaparsın bu sayfalarda ben yazılanlara nasıl inanıp güveniyor uyguluyorsam yaptıklarımıda uyguladıklarımıda yazıp paylaşıyorum bunu yapıp yapmamak sizlere kalmış burda fikir alış verişi vardır kimseye bu konularda ödül verilmiyor ben dogru bilmekten şaşmam yazıyorsam uglamışımdır test edip öyle aktarmışımdır atıp tutmak gibi kelimerde bu sayfalarda yoktur ne boyadan ne anlarsın gibi geliyor sen boyamaya giderken biz oyollardan coktan geldik saygili olun kişiliklere hakaret etmeyın klava:

Son düzenleme:

bakın boyayıp begenen arkaşlarda var

25.05.2009 da yazdığım yazıyı yeni gördünüz :) cevap için geç değilmi sizcede?
ben hakaret etmedim terbiyenizi siz takının... ben fikimi söyledim... .
size inanıp inanmamak beni ilgilendirir. burası üyelere açık bir alan fikirler terbiye sınırını aşmadan sölenebilir. bana atıyo gibi geldiniz ve bunu bir anda söylemedim bekledim bizlere ne tavsiye ediceksiniz diye.. bu bi hakaret değildir.burda arkadaşlar bir çoğumuz sizden cevap bekledik. cevabınız süperden başka bişey olmadı...
evet sorulan soruları cevaplayın bende diyimki cidden doğruymuş.alkisalkisalkis benim görüş ve fikirlerim bunlar.neyse size iyi günler.

bana özelden bir daha mesaj atıpta benimle muhatap olmayın.

hadi topla tası targi kadınlar hamamına bu kulüpte gavgaya yer yok akılı olun ben konu acıyorum sizde cvp yazıyorsunuz bende cvp veriyorum muattaplık adabınada gelmeyelım ne cok gavgayada meyilli insanlar varya:mymeka:

sayın k k ü leri ben şahsım adına bi boya işlemi uyguladım aylar önce ve bu sayfalarda paylaştım 1 2 dengeyi salamasını bilmeyen yok ataıyor yok yalan buda şahsım adına yapılan hakareti düzgün bi şekilde acıkladım benden özür dileyeceklerine cirkinleşmeye devam etmekteler yapıp yapmamak onlarra kalmış birşeydir ama şahsıma cirkince konuşmaları beni rahatsız edip cvp hakımı kulandım ama neyse deymez cvpa bile rüzgar yamur ve ginkamı ne

benim saçım bu renk gibi işte... palette tarçın bakır a boyayınca elde etmiştim... ama daha açık istiyorum o yüzden bir kutu palette tarçın bakırla bir kutu altın sarı boyayı karıştırmayı düşünüyorum... sizce nasıl olur arkadaşlar?

ya aslında fotoğrafını gördüm de kızın.... benim saçım daha açık hatta bebişim52'nin turuncu bulunan (mükemmel bir renk bence) saçından birazcık daha açık ama yine de söylüyorum bu tonlara palette tarçın bakır kullanarak çok rahat ulaşabilirsiniz...

bu arkadaşının dedigi gibi cıkıyorsa hadi kulanın ozaman ama resim isteyeler olurmu bilmemşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…