evet cnm kuaförde 3 de gittim 8 30 da geldim eski saçımda resmi var açtılar boyadılar aynı röfle gibi zor bi iş yani bu rengi bulmak.
bebişim 52 canım kızma ama bu sadece nacizane benim fikrim bence eski rengin daha güselmiş...yani fotodaki yeni saçın ışıktanmıdır nedir pek hoş gözükmüo yani turuncu gibi bişiy olmuş...kızıllıkta var gibi...bence altın sarısına yakına bi karamel olsaydı daha hoşolurdu gibi gibi...yinedesen beğendi isen güle güle kullan
Ben saçının rengini çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan canıma.s.
Ayrıca aynı avatarındaki kıza benzemiş saçın
bu konuyu açan gls arkadaşım ya açıkçası sen biraz atıyosun gibime geldi. burda herkes sana soru sormuş iki saatte yanıt vemişsin. cevapların hep süper harika deneyin olmuş.bak bi arkadaş yapmış saçı nolmuş onada loreana gibi olmuş demişsin ki alaksı yok.sonrada benim saçı aktı demişsin resmni koymamak için valla burda bu konuyu okuyanlara tavsiyem sakın bunu dinlemeyin. onun yerine plattenin tarçın bakır rengini tavsiye ederim.
kesinlikle sana katılıyorum ginka. okudum ama hep resmini koymama nedenini anlayamadım bende düşünüyordum ama bu arkadaşınn tavsiyesiyle yola çıkmam.[/QUO ben kimseye ısrar edip ben bu rebgi yaptım böyle oldu dedim hadi sizde yapın hadi ama demedim taltınız resme resim koyan arkadaş var ben koymadım diye yazdıklarıma güvenilmiyor yok fasa fiso cok ayıp sacma kelimeler isteyen yapar isteyen yapmaz burda fikir alışverişi vardır
arkadaşlar boyadım saclarım super oldu resım koyabılırsem koyucam ınşallah yanlız tek problem benım sacımda boya vardı sacımı 7 _8 ay once karamele boyamıştım tabı halıyle aktı ve uzadı ...sacımın uzayan kısmı şimdi boyadıgımda super tam rengını tuttu boyalı kısımlarda guzel ama dıbıne gore daha koyu oldu ...
sıze onerecegım şey boyalı sacın ustune boyanan boya ıstedıgın rengı tutmıyor benımde aynen oyle oldu dogal sacım daha guzel tuttu :)
sayın arkadaşım ben böyle konuda atıp tutmam belkide bu işi sen yaparsın bu sayfalarda ben yazılanlara nasıl inanıp güveniyor uyguluyorsam yaptıklarımıda uyguladıklarımıda yazıp paylaşıyorum bunu yapıp yapmamak sizlere kalmış burda fikir alış verişi vardır kimseye bu konularda ödül verilmiyor ben dogru bilmekten şaşmam yazıyorsam uglamışımdır test edip öyle aktarmışımdır atıp tutmak gibi kelimerde bu sayfalarda yoktur ne boyadan ne anlarsın gibi geliyor sen boyamaya giderken biz oyollardan coktan geldik saygili olun kişiliklere hakaret etmeyınklava:
bana özelden bir daha mesaj atıpta benimle muhatap olmayın.
ya aslında fotoğrafını gördüm de kızın.... benim saçım daha açık hatta bebişim52'nin turuncu bulunan (mükemmel bir renk bence) saçından birazcık daha açık ama yine de söylüyorum bu tonlara palette tarçın bakır kullanarak çok rahat ulaşabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?