Saç Rengi ve Saç Boyama 1o3 yabancı gelin lorena sac rengi isteyen burya

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım ben senin verdiin numaraları ladım vede boyadım gerçektende harika bir renk çıktı ortaya benim zemin koyu karameldi ondan birazcık açık oldu boyam ama güzel oldu ben kendi adıma teşekkür edrim tavsiyen için

hayırlı olsunda benim ilk actıgım zaman kulandıgım renkler ve numaralarmı yoksa konu unuttanlar olabilir siz numara boyayı yazarsanız 1 2 arkadaşada kapak olmuş olur :ecrin_bebek:

evet arkadaşım kimin fikriyke yola cıkmış ve hangi boyaları kulanmışsın cvp baklıyoruz:sm_confused:

canın ben arkadaşım glt nin verdiği renklerle boyadım kahve köpüğü veee palette altın sarısıyla boyadım renklerde süper tuttu resim eklemek isterim ama işyerindeyim vede resim çekmedim ama ben rengi kendi adıma beğendim çevremdekilerde beğendi
burada başka renk tarifimi verildi yada benmi kaçırdım ya

glt benim orenkleeri ben uygulayıp burda paylaşmıştım ve resim koymadım ama her gören cok begenmiş ve burayada bi öneri olarak sunmuştum uygulayıp kulanman ne güzel paylaştıgın icinde teşekkürler

ben yapalı cok oldu sac larımı cok oldu boyamıyalı yeni yapan arkadaşlar resim bekliyorlar görmek isteyenler var buarada ben boyayı gectigimiz kışın uygulamıştım bu renk karışımını yaparken böyle birenk cıkacagını zaten beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…