• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler ?? 19mm & 25mm ??

mafe

ŞÜKÜRLERolsunRABBİM
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
213
27
318
39
Kızlar saç maşası almaya karar verdim,marka babyliss olacak fakat kalınlığına karar veremedim fisfisfis bilgisi olanlardan acil yardım bekliyorum.İnternet üzerinden alacağım için denem şansım da yok,internetten biraz araştırdım kafam iyice karıştı:çok üzgünüm:
Saçlarım ince telli,düz,katlı ve omuz hizasından biraz daha uzun

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hiç yardım yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bende almayı düşünüyorum.genelde herkes kalın olanın daha iyi olduğunu yazmış 25 lik olanı önermişler.bende alsam zaten kalın alırım daha güzel su dalgası gibi duruyor.ince biraz abiye tarza kaçıyor sanki.benim fikrim bu gene sen bilirsin.birde ben raksın maşa setini gördüm canım içinde üç çeşit kalınlıkta maşası vardı ince orta kalın +bir düzleştirici+tost yapa başlığı vardı ve fiyatı 50 falandı ben onu almayı düşünüyorum ama iyi çıkar inşallah öle öyle çoklu bulabilirsen öle al derim bu arada ben konyadan geldim buraya ailem orda oturuyor.benden selam konya ya

19mm'lik olanından aldım electro worldden deneme imkanım da oldu böylecealkisalkisalkisHenüz 1 kez kullandım ilk denemem olmasına rağmen çok memnun kaldım ustalaştıkça ortaya çıkacak sonuçları merak ediyorumhihoyyyt
Benim gibi kararsız kalanlar varsa ilk mesajımda saç tipimi de anlatmıştım ona göre karar verebilirsiniz a.s.

işte maşam da bu BABYLISS 2319E 19MM

bende almayı düşünüyorum.genelde herkes kalın olanın daha iyi olduğunu yazmış 25 lik olanı önermişler.bende alsam zaten kalın alırım daha güzel su dalgası gibi duruyor.ince biraz abiye tarza kaçıyor sanki.benim fikrim bu gene sen bilirsin.birde ben raksın maşa setini gördüm canım içinde üç çeşit kalınlıkta maşası vardı ince orta kalın +bir düzleştirici+tost yapa başlığı vardı ve fiyatı 50 falandı ben onu almayı düşünüyorum ama iyi çıkar inşallah öle öyle çoklu bulabilirsen öle al derim bu arada ben konyadan geldim buraya ailem orda oturuyor.benden selam konya ya

Canım yaa selamın iletildi a.s Teşekkür ederim cevabın için.25'lik olanın benim saça biraz fazla geleceğini farkettim 19luk tam oldu tutamları biraz kalın alırsan iri dalgalı olur demişlerdi öyle de oldu cidden.Aradığımı buldum yani fiyat da uygun 55e aldım :teytey:

Saçlarım ince telli,düz,katlı ve omuz hizasından biraz daha uzun
olduğu için 19 luk al derdim iyi seçim yapmışşsın

19mm'lik olanından aldım electro worldden deneme imkanım da oldu böylecealkisalkisalkisHenüz 1 kez kullandım ilk denemem olmasına rağmen çok memnun kaldım ustalaştıkça ortaya çıkacak sonuçları merak ediyorumhihoyyyt
Benim gibi kararsız kalanlar varsa ilk mesajımda saç tipimi de anlatmıştım ona göre karar verebilirsiniz a.s.

işte maşam da bu BABYLISS 2319E 19MM

ben de tam şimdi buna karar verdim süprizzzzz
benimde saçım ince telli,düz aynı seninki gibi kaydirigubbakcemile3
şekil verince çok uzun süre kalıcı olmuyor ama internetten filan da yorumlara baktım en kısa zamanda alıyorum bundan vereliniortak

Ben de maşa alacağım ama kalınlığına karar veremiyorum açıkçası. Saçlarım ince sayılır ve omuz hizasında. O nedenle 19mm alacağım sanırım. Siz ne dersiniz? Doğru seçim mi sizce?

benim maşam 25 mmlik gayet memnunum ama saclarım uzun.. gerci kısa sacı olup yani omuz hizasında olup kullananlarda vardır memnun kalarak...

benim saçlarım çok uzun değil,kısa da değil. sempatiksalakcinni
19 mm almayı düşünüyorum iri dalga istersem tutamı kalın alıp sararım
hem kalın maşayla yaparsam çabuk bozulur.bukleler çok belirgin olursa da akşamdan yapıp yatarım kaydirigubbakcemile4
ayy evet parar biriktirmeye geldi sıra off eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

selamlar : )

ben de masa almayı dusunuyorum da babyliss alıcam ama ben de karar veremedim 19 mu 25 mi diye..
saclarım cook fazla duz , ne kalın ne ince telli..omuzlarımın 4-5 parmak altında.. kalın bukleler istiyorum ama bu sefer cabuk bozulucak tutmicak gibi geliyor. hangisinden alsam acaba ? 25 kullananlar varsa sacım cok kısa degil belki tutar ne dersiniz =)

selamlar : )

ben de masa almayı dusunuyorum da babyliss alıcam ama ben de karar veremedim 19 mu 25 mi diye..
saclarım cook fazla duz , ne kalın ne ince telli..omuzlarımın 4-5 parmak altında.. kalın bukleler istiyorum ama bu sefer cabuk bozulucak tutmicak gibi geliyor. hangisinden alsam acaba ? 25 kullananlar varsa sacım cok kısa degil belki tutar ne dersiniz =)

25 mm aldım maşamdan phılıps derecesi falan da iyi memnunum ama keşke 19 mm maşa alsaymışım bnm de saçlarımın omuzlarının altında ne biliyim ya hoşuma gitmedi bnm 25 mm :mymeka:

25 mm aldım maşamdan phılıps derecesi falan da iyi memnunum ama keşke 19 mm maşa alsaymışım bnm de saçlarımın omuzlarının altında ne biliyim ya hoşuma gitmedi bnm 25 mm :mymeka:

ben de bugun 19mm olandan aldım.. bi tutam denedm henuz ama bilmem hosuma gitti benim cook duz oldugundan bnm sacım ancak tutar demislerdi ztn.. tesekkurler : )

Babyliss in nano tecnology 25mmlik olanı var bende .
Çok memnunum . Bihter buklesi kalınlığı tam .
Ama saçınız zor tutuyorsa açılıyorsa ve 2den fazla kez dolayamazsanız 19mmlik alın derim. :16:

19 mm almanı tavsıye ederım .benım de 25 mm lık vardı babylıss ama ıse yaramdı .ılk yaptıgın da cok guzel oluyordu ama 1 saate kalmadan dalgalar acılıyor .19 mmlık ıse,kalın sararsn kalın oluyor.ınce sararsan da ınce oluyor .hıc bır koruyucu surmedıgınde de ınce masa 1-2 saate acılıp ırı dalgalı oluyor

Back