henüz sütyen bedenim belli degil şiş olduğundan dolayı :) ama eski haline göre epey küçüldü
sana benmde sorum olacak bende düşünüyorum istanbulda bir tane doktora gittim eyüpde devlete ssk bayağısını karşılar ama cebinden 2000 çıkar dedi bu sorun değil fakat sen çapada paraylamı yaptırdın? benmkide sağlık sorunu teşkil eidyo artık kurtulmak istiyorum .. bebeğim var sen ne kadar zamanda ayağa kalktın yani bir şeyleri kaldırabiliyormuydun .. cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden ssağoll
Geçmiş olsun canım.Bende fiyatı merak ettim yazarsan sevinirim...
çapadaki doktorla görüştüm ama özel amelyat oldum balat hastanesinde toplamda 3500 e geldi normalde devlette karşılıyor fakat 4 5 ay sonraya randevu veriyor ve 2000 tl yanında birde sana aldırdıkları oluyormuş yani yaklaşık fiyatlardı ben özelde yaptırmayı tercih ettim yine çapada görev yapan doktor yaptı ameliyatımı şimdi 3. ayıma girdim yavaş yavaş düzelme var ilk 5 gün biraz zorluk çekersin sonra kollar rahatlar ben 1 haftada normal halime döndüm şimdiden geçmiş olsun
Arkadaşlar merhaba. Ben 10 yıl önce göğüslerimi küçülttürdüm ve bununla ilgili tecrübemi paylaşmak istedim.
Henüz 18 yasındaydım ameliyatı geçirdiğimde. İnanın o zamanki sutyen bedenimi bilmiyorum bile çünkü hic bulamıyordum:) Tam miktar aklımda degil ama ortalama 1750 gr kadar yag alindi. Hic agrim olmamisti ve sükür bugüne kadarda çok memnunum. Dogal olarak izleri var ve çocuk emzirme diye bir sansim da yok. Ancak ben zaten bunlari göze almıştım. 18 yasında bir genc kizin o zamanki psikolojisini herhalde tahmin ede biliyorsunuzdur :) Size tek tavsiyem araştırmadan yaptırmayın ama kesinlikte yaptırın
ben şimdi rapor çıkartmayı deneyeceğim inş. olur . çıkartırsam istediğim devlet hastanesinde yaptırıytormuşum . çapoa yada cerrashpaşa düşünüyorum ama önce dr çok önemli gidip dr lara bakacağım korkuyorum ama çok cesaretliyim. sen şimdi herşeyi yapabiliyormusun iş olarak
evet şuan rahatlıkla herşeyi yapabiliyoruminşallah olursun şimdiden hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?