Birak o zaman okulubu duygu yeni oluştu çünkü, tercih yaptıktan sonra
Of of sen delirdi mi canim yaa.ben uni biter bitmez ewlendim yasim daha 23 tu.hemen hamile kaldim 24 umde anne oldum simdi 27 yasimdayim ama keske diyorum uniyi bitirince calissaydim meslegimde gezseydim biraz ne bileyim zaten ailemden uzakta okudum en azindan ailemin yaninda dursaydim.mutluyum saglikli ewladim ve cok iyi bir esim var zaman zaman kavgalar etsekte.... Ama pisman olursun. Yada bilmiyorum yaaaa bazi kadinlarin ruhunda olur annelik ew kadinligi sende oylesin sanirim mutluda olabilirsin bilemicemherkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
hayatın neler göstereceği belli olmaz. belki de hiç evlenemeyeceği o zaman nasıl geçineceğim? okumak istiyorum sevmesem de, ne olur ne olmaz diplomam olsun diye. ayrıca ailem bu konuya kesinlikle karşı çıkar, bırakmama izin vermezler zaten.Birak o zaman okulu
okulu bırakmak gibi bir niyetim yok. diplomamı ne olursa olsun alacağım inşallah. hayatın neler getireceği belli olmaz...Ya okuldan birini bulucaksin (tabi okursan) tabi hemen evlenmeye ikna edeceksin.He o ikna olmazsa calisan birini kafala.Okulu birak ve evlen.Tum varyasyonlar bunlar sanirim.Davanda basarilar.
bu duygu yeni oluştu çünkü, tercih yaptıktan sonra
Calısmıycam diyip yatarsan,esin seni aldatıp boşanırsa maddi yonden çok zor donemler yaşarşın.herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
super bir cevap :))))))))))))))))))Burda Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bdv konularını okursan kendiliğinden soğursun zaten.
Okul biter bitmez evlenip hic calismassan seneler sonra o sifir tecrube ve kuru diblomayla zor iş bulursun ilerleyen yaşlarda :)))okulu bırakmak gibi bir niyetim yok. diplomamı ne olursa olsun alacağım inşallah. hayatın neler getireceği belli olmaz...
zaten gerçekleri evlilere sormak için bu konuyu açtım. her şey çok güzel olacak falan sanmıyorum tabi ki birçok problem olur, bunları öğrenmek istiyorum biraz olsun bu duyguları yenmek için.Ayyyy neggzelll pembe panjurlu evinin ,kucuk bahcesinde cocuklarin koşuştururken sende mutlu mutlu yemekler yaparsın kocaciginin aksam gelmesini beklersin ugg7cigcgktvdersler agır geldi kafa gitti heralde evlilige adım atılcaksa bile bu kafayla atılmaz sandigin gibi olmayabilir hatta olmaz .. bence bitir okulu ve hayaller yerine gercekleride gormeye baslayinca bakarsın
Biri su cocuga hayatin gerceklerini anlatsin.
herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
Şu sıra 17-18-19 yaş gruplarında bir dalgalanma mı var bana mı öyle geliyor? Mevsim değişimi vurdu zaar..Biri su cocuga hayatin gerceklerini anlatsin.