- 19 Kasım 2016
- 5.453
- 4.093
- 173
Şimdi görüyorum hangi marka var barız belli ama marka da önemliBöyle silik çıktı yumurtlamadan tam 12 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi görüyorum hangi marka var barız belli ama marka da önemliBöyle silik çıktı yumurtlamadan tam 12 gün geçti
Valla bugun erken ve gebelik yaptım çıkmadı baya üzüldümŞimdi görüyorum hangi marka var barız belli ama marka da önemli
Şimdi görüyorum hangi marka var barız belli ama marka da önemli
Bende kasette silik gördüm ardından hemen erken yaptım negatif 3 gün vardı benıöde bgun bat günüm gelmedi ama 2 gün atar artık stresdenValla bugun erken ve gebelik yaptım çıkmadı baya üzüldüm
Şimdi görüyorum hangi marka var barız belli ama marka da önemli
Kan verseydin keşke ben inovita yaptım ondada çokrı ama erken gebelikte çıkmadıBende kasette silik gördüm ardından hemen erken yaptım negatif 3 gün vardı benıöde bgun bat günüm gelmedi ama 2 gün atar artık stresden
Bende kasette silik gördüm ardından hemen erken yaptım negatif 3 gün vardı benıöde bgun bat günüm gelmedi ama 2 gün atar artık stresden
Ya ben 1 şubatta adet oldum 6 sında bitti 19 unda yumurtlama gördüm şuan çatlamanın 14. Günü işte ne göğüslerim aşırı şiş ağrııyor onun dışında çok ayakta kalınca sırtım ağırıyor ne zaman adet olmalıyım 20 sinde çatlama olduSizin kaç gün gününüze bariz çizgiler belli kuruma vs değil dimi
Ben hasta olurum belirtilerım başladı ayaklarıma indi artık ağrısı 5 gün geçerse şayet o zaman verırım
Döngü uzunluğunuz kac benımde tahmını 19 catladı 5 Mart gözukuyordu sizinde bu sıralar olabilirYa ben 1 şubatta adet oldum 6 sında bitti 19 unda yumurtlama gördüm şuan çatlamanın 14. Günü işte ne göğüslerim aşırı şiş ağrııyor onun dışında çok ayakta kalınca sırtım ağırıyor ne zaman adet olmalıyım 20 sinde çatlama oldu
Benim innovita da ssilik çıkardı güvenilir midur kiValla bugun erken ve gebelik yaptım çıkmadı baya üzüldüm
Adet oldummmmDöngü uzunluğunuz kac benımde tahmını 19 catladı 5 Mart gözukuyordu sizinde bu sıralar olabilir
Valla adet oldumBenim innovita da ssilik çıkardı güvenilir midur ki
BendeeeeeeAdet oldummmm