• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 şubatta yumurtlama görenler hadi gelin belirti arayalım :))

Valla bugun erken ve gebelik yaptım çıkmadı baya üzüldüm
Bende kasette silik gördüm ardından hemen erken yaptım negatif 3 gün vardı benıöde bgun bat günüm gelmedi ama 2 gün atar artık stresden

Şimdi görüyorum hangi marka var barız belli ama marka da önemli
59073576-2D85-4794-B7AF-7E8B62C629EB.webp

Sizin kaç gün gününüze bariz çizgiler belli kuruma vs değil dimi
Ben hasta olurum belirtilerım başladı ayaklarıma indi artık ağrısı 5 gün geçerse şayet o zaman verırım

Sizin kaç gün gününüze bariz çizgiler belli kuruma vs değil dimi
Ben hasta olurum belirtilerım başladı ayaklarıma indi artık ağrısı 5 gün geçerse şayet o zaman verırım
Ya ben 1 şubatta adet oldum 6 sında bitti 19 unda yumurtlama gördüm şuan çatlamanın 14. Günü işte ne göğüslerim aşırı şiş ağrııyor onun dışında çok ayakta kalınca sırtım ağırıyor ne zaman adet olmalıyım 20 sinde çatlama oldu

Ya ben 1 şubatta adet oldum 6 sında bitti 19 unda yumurtlama gördüm şuan çatlamanın 14. Günü işte ne göğüslerim aşırı şiş ağrııyor onun dışında çok ayakta kalınca sırtım ağırıyor ne zaman adet olmalıyım 20 sinde çatlama oldu
Döngü uzunluğunuz kac benımde tahmını 19 catladı 5 Mart gözukuyordu sizinde bu sıralar olabilir

Back