Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne demekSizin bat gelmiş çatmış test yapınnn
Yumurtlamadan 12 gün geçmesi gerekiyor ya daha geçmemiş sanki ben 7 marta kadar beklemeyi düşünüyorum bakalımnBeklemen adet tarıhı
Aramızda çok bişi yok hayırlı haberler alalım inşalllah benim belirtilerim de yok adet olmak ıcın normalde gögüslerım sızlardıYumurtlamadan 12 gün geçmesi gerekiyor ya daha geçmemiş sanki ben 7 marta kadar beklemeyi düşünüyorum bakalımn
Benim göğüsüm elleyince ağırıyor bide arada kasık ağrısı oluyo adet olacagım içinde olabilir siz ne zaman test yapıcaksın sen inşalalh aynı anda pozitifi alırız yaa bende pcos var sizde herhangi bi sorun varmıydıAramızda çok bişi yok hayırlı haberler alalım inşalllah benim belirtilerim de yok adet olmak ıcın normalde gögüslerım sızlardı
Aşırı silik varsa erken gebeliği yapsammı sabah Salı mı yapsam kararsızımEki Görüntüle 3552501 Silik var gibi çıkmış silik görüyorum y
Bekleyebilirsen salıya kadar bekle bekleyemiyorsan yarın sabah ilk idrarla yap kasette silik çıkmışssa onda her türlü çıkar canımAşırı silik varsa erken gebeliği yapsammı sabah Salı mı yapsam kararsızım
Yapayım ozaman ben sabah duramam çünküBekleyebilirsen salıya kadar bekle bekleyemiyorsan yarın sabah ilk idrarla yap kasette silik çıkmışssa onda her türlü çıkar canım
Çok merak ediyorum bana haber ver mutlakaAşırı silik varsa erken gebeliği yapsammı sabah Salı mı yapsam kararsızım
Tamam sabah direk buraya bakıcam at banadaaa herhangi bi belirti var mıYapayım ozaman ben sabah duramam çünkü
Mutlaka atarım normalde adet belirtilerimde göğüslerde hassasiyet acı vs yok normalimde 10 gün önceden başlardı şuan bişey yok kaşık ağrım arada bel ağrısı boş akıntı var iç camasırı ıslatacak kadarTamam sabah direk buraya bakıcam at banadaaa herhangi bi belirti var mı
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımMutlaka atarım normalde adet belirtilerimde göğüslerde hassasiyet acı vs yok normalimde 10 gün önceden başlardı şuan bişey yok kaşık ağrım arada bel ağrısı boş akıntı var iç camasırı ıslatacak kadar
Amin tüm bekleyen herkes bu ay güzel haberler alsınGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Sizin bat gelmiş çatmış test yapınnn
Sizin bat gelmiş çatmış test yapınnn
Böyle silik çıktı yumurtlamadan tam 12 gün geçtiAmin tüm bekleyen herkes bu ay güzel haberler alsın