• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 şubatta yumurtlama görenler hadi gelin belirti arayalım :))

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
364
60
28
23
1 şubatta adet oldum 19 şubatta yumurtlama oldu beraber belirti arayalım mı

Sizin bat gelmiş çatmış test yapınnn

Beklemen adet tarıhı

Yumurtlamadan 12 gün geçmesi gerekiyor ya daha geçmemiş sanki ben 7 marta kadar beklemeyi düşünüyorum bakalımn
Aramızda çok bişi yok hayırlı haberler alalım inşalllah benim belirtilerim de yok adet olmak ıcın normalde gögüslerım sızlardı

Aramızda çok bişi yok hayırlı haberler alalım inşalllah benim belirtilerim de yok adet olmak ıcın normalde gögüslerım sızlardı
Benim göğüsüm elleyince ağırıyor bide arada kasık ağrısı oluyo adet olacagım içinde olabilir siz ne zaman test yapıcaksın sen inşalalh aynı anda pozitifi alırız yaa bende pcos var sizde herhangi bi sorun varmıydı

IMG_2720.webp

Varmı sence ya 3 gün var b good marka

Bekleyebilirsen salıya kadar bekle bekleyemiyorsan yarın sabah ilk idrarla yap kasette silik çıkmışssa onda her türlü çıkar canım
Yapayım ozaman ben sabah duramam çünkü

Tamam sabah direk buraya bakıcam at banadaaa herhangi bi belirti var mı
Mutlaka atarım normalde adet belirtilerimde göğüslerde hassasiyet acı vs yok normalimde 10 gün önceden başlardı şuan bişey yok kaşık ağrım arada bel ağrısı boş akıntı var iç camasırı ıslatacak kadar

Mutlaka atarım normalde adet belirtilerimde göğüslerde hassasiyet acı vs yok normalimde 10 gün önceden başlardı şuan bişey yok kaşık ağrım arada bel ağrısı boş akıntı var iç camasırı ıslatacak kadar
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Back