Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 haftalik hamilelik idrar testinde net olarak cikar mi?
Bilmiyorum daha once hic boyle birsey yaşamadım, karnimda cok buyumedi. Siz hamilesiniz sanirim sizin karniniz nasil gobek sert mi yoksa normal kilo aldigimiz zamanda oldugu gibi yumusak mi
Ya ben aslinda en son temmuzun basinda bi iliski yasadim. Sonra adet oldum 4 ay boyunca gayette duzenliydi ama bu ay olamadim 15gun gecti. İnternetten baktim 5 ay adet olup sonradan surpriz sekilde hamile oldugunu ogrenenler falan varmis. Bende korktum yani gittim 2 test aldim birini aksam yaptim negatif cikti. Birinide dun sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti yinede bir sorayim dedim ihtimal var midir diye
Ya ben aslinda en son temmuzun basinda bi iliski yasadim. Sonra adet oldum 4 ay boyunca gayette duzenliydi ama bu ay olamadim 15gun gecti. İnternetten baktim 5 ay adet olup sonradan surpriz sekilde hamile oldugunu ogrenenler falan varmis. Bende korktum yani gittim 2 test aldim birini aksam yaptim negatif cikti. Birinide dun sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti yinede bir sorayim dedim ihtimal var midir diye
5aylik cocuk baya oynuyor tekme atiyor yer degişiyor onu hiss etmemek bence mumkun diyilya 3 4haftada artik hamilelik kesinleşiyor ve karinda sertleşiyor karin belli oluyor baya yani