19 haftalik hamilelik idrar testinde net olarak cikar mi?

Herhalde çıkar beş haftalık iken çıkıyor testte 19 haftalık haydi haydi çıkar.

Hadi testte çıkmadı diyelim karın buyur tekme atar her türlü anlaşılır yani
Bilmiyorum daha once hic boyle birsey yaşamadım, karnimda cok buyumedi. Siz hamilesiniz sanirim sizin karniniz nasil gobek sert mi yoksa normal kilo aldigimiz zamanda oldugu gibi yumusak mi

Hemen büyümez karın bünyeye de bağlı benim 7. Aydan sonra belli oldu o zamana kadar hamile olduğum anlaşılmazdı.

Hemen büyümez karın bünyeye de bağlı benim 7. Aydan sonra belli oldu o zamana kadar hamile olduğum anlaşılmazdı.
Ya ben aslinda en son temmuzun basinda bi iliski yasadim. Sonra adet oldum 4 ay boyunca gayette duzenliydi ama bu ay olamadim 15gun gecti. İnternetten baktim 5 ay adet olup sonradan surpriz sekilde hamile oldugunu ogrenenler falan varmis. Bende korktum yani gittim 2 test aldim birini aksam yaptim negatif cikti. Birinide dun sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti yinede bir sorayim dedim ihtimal var midir diye

Ya ben aslinda en son temmuzun basinda bi iliski yasadim. Sonra adet oldum 4 ay boyunca gayette duzenliydi ama bu ay olamadim 15gun gecti. İnternetten baktim 5 ay adet olup sonradan surpriz sekilde hamile oldugunu ogrenenler falan varmis. Bende korktum yani gittim 2 test aldim birini aksam yaptim negatif cikti. Birinide dun sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti yinede bir sorayim dedim ihtimal var midir diye
Olmaz olur mu?İlişki olduysa her ihtimal vardır.5 aylık olmuş olabilir

Belli hafta dan sonra beta HCG değeri düşüyor diye biliyorum. Test silik çıkabilir

Ya affedersiniz ama inanamıyorum böyle bişey olabilir mi sizce 19 hafta dediğiniz 5 aylık oluyor neredeyse anlamama ihtimali olabilirmi

İliski oldu ama test yaptim dedigim gibi ikiside negatif cikti bende sunu soruyorum 5aylik olsa idrar testinde kesin cikar miydi
5aylik cocuk baya oynuyor tekme atiyor yer degişiyor onu hiss etmemek bence mumkun diyilya 3 4haftada artik hamilelik kesinleşiyor ve karinda sertleşiyor karin belli oluyor baya yani

X