• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 ekim evlenme yıldönümüz ne hediye alsam??

kızlar hepinize de çoooooooooook teşekkür ediyorum çok güzel fikirler çıktı ortaya inan karar vermek o kadar ki zor ki
bende canım kocamın ihtiyacı olan bişey seçtim. saati bozulmuştu saat ihtiyacıydı. her saate baktığında beni hatırlasın diye saat aldım
birlikte mutluluk dolu zamanlar geçiririz inşaallah :1hug:
işte bitaneme aldığım hediye
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cok guzelmıs cnım hedıyen ,esım saat takmıyor benım :sinifsinif:

hala fıkrım yok malesef ,bulurum bırseyler sanırım :gitme:

kızlar hepinize de çoooooooooook teşekkür ediyorum çok güzel fikirler çıktı ortaya inan karar vermek o kadar ki zor ki
bende canım kocamın ihtiyacı olan bişey seçtim. saati bozulmuştu saat ihtiyacıydı. her saate baktığında beni hatırlasın diye saat aldım
birlikte mutluluk dolu zamanlar geçiririz inşaallah :1hug:
işte bitaneme aldığım hediye
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım güle güle kullansın kaydirigubbakcemile4 ne kadara aldın ? :kedi: ona göre para biriktireyim.benimkinin de doğum günü yaklaşıyo.. saat düşünüyorum..gerçi kullanmaz hiç ama bankacı nede olsa..yakışır

canım güle güle kullansın kaydirigubbakcemile4 ne kadara aldın ? :kedi: ona göre para biriktireyim.benimkinin de doğum günü yaklaşıyo.. saat düşünüyorum..gerçi kullanmaz hiç ama bankacı nede olsa..yakışır

200 TL ye aldım canım aslında 265 TL ama pazarlık yaptım sengözlerimebaksanab
daha uygun fiyata da bulabilirsin canım ben biraz şık bişi olsun dedim öyle olunca da paraya kıydım
kredi kartına 5 taksit olarak aldım yoksa para biriktirmeye kalksam seneye yıldönümünü bulurdum kaydirigubbakcemile3

canim benim simdiye kadar almadigim sey kalmadesem yeridir aklina gelebilck herseyi aldim ve git gide dahada zorlasiyor bu is secenek azaliyor bu senede bir pokal yaptirdim yilin muhtesem cifti isimlerimizi ve tarih attirdim cok gzl oldu birde bir kutunun icine en sevdigi cikolatalardan koyup arasina sen bunlardan cok daha tatlisin yazan bir not koymak istiorum birazda tatli bisey olsun diye napim hep ayni hep ayni
Traumpaar-Statue-mit-Gravur.html

Ben evlilik yıl dönümümüzde eşime onun adı yazılı bir kol düğmesi yaptırdım.İnternetten kol düğmesi dünyası yazınca çıkıyor.Çok güzel oldu.Özel günlerde takıyor.Ben çok aradım.Yıllar boyunca kullanabileceği bişey almak istedim.Baba olunca dede olunca bile kullansın dedim.Bunu buldum.O da çok beğendi.İstersen bi bak siteye çok beğenirsin sende...

Back