- Konu Sahibi naneliseker
Bence fstonun fıkrı gerÇekten ılgınÇ ve gÜzel bır hedıye olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semacım öncelikle hediyenin uygunu yada pahalısı yada ihtiyacı diye birşey yok....gönlünden ne geliyorsa git onu al...önemli olan sunuş şekli bence.......mademki evdesin bu hafta eşinle senin aranızda olan şiirleri derleyip toplayıp basabilirsin renkli olarak evin duvarlarına yapıştırabilirsin eşinin eve geliş sırasındada ev kapısına seni seviyorum diye yazılı olan kagıdı yapıştırırsın..beraber orta olan şarkı yı o kapıyı calınca açarsın....tabi güzel bir şıklıkla....çok güzel mumlarla taşlarla beyaz veya kırmızı güllerle süslü bir masa hazırlarsın sevdigi yemeklerle donatırsın...ister ufak ister büyük hediye ne olursa olsun masaya bırakırsın yada aksam uyumadan önce görsün istersen yastığının altına bırakırsın baş harfi olan kol düğmesi olabilir...(ben almıştım) kızlar bu süprizide bu yıl eşim bana yapmıştı..
Semacım atasayın çok güzel çelik erkek yüzükleri var sitesinden bakabilrisn
play station al -tatlicadiarzu-
seni el üstünde tutar kesin :roflol:
ben photo puzzle yaptırdım ikimizin resimini ..ikimizin baş harflerinin yazılı olduğu kol düğmesi yaptırdım.ve onu beyaz gömlek ve gri kravatla tamamladım.umarım beğenir
play station al -tatlicadiarzu-
seni el üstünde tutar kesin :roflol:
Allah bir yastıkta kocatsın canımmmm.
bizimki de ağustos sonuydu canım ben eşime mp4 player aldım. işe arabayla gidip geliyordu eşim bu zamana kadar böyle bir ihtiyacı olmamıştı. şimdi 2 ay içinde iş yeri çok uzağa taşınacak 2,5-3saat sürecek yolu bu yüzden yolda canı sıkılmasın diye böyle bir tercih yaptım çok mutlu oldu :)))))))) senin eşinin de işe gidiş yolu uzunsa falan hem müzik dinler, hem film izler yani bence güzel olur.
ben bir de vermeden önce içine birlikte çok eğlenirken çekilmiş bir videomuz vardı onu yüklemiştim sen de öyle yapabilirsin :)))))))))))
önemli olan işine yaraması ve bir amaca hizmet etmesi bence :))))))))))
canım benim bak erkekler elektronik şeyleri sever elektronik lcd ekranlı ve birden fazla resim yüklenebilen kendisi otomatik slayt olarak yüklenen resimleri gösteren çerçeve al baş ucundaki komadine koysun akşam senle yatıp senle kalksın tatlımm ilerde bebişlerin resimlerinide eklersinizzz
ben aşkımla hiç evlenme yıldönümü kutlamadım cnm eşim diyorki bir günle sınırlamayalım bu güzelliği her gün yaşayalım..cidden laf olsun diye de söylemiyor bir çok eşin sadece özel günlerde yaptığı birçok şeyi o hergün benim için yapıyor ve bana hergünü sanki ilk günümüzmüş gibi yaşatıyor allah razı olsun..ama henüz evlenmemişken onun doğum gününde -ki şimdi onuda kutlatmaz- kalp şeklinde peluş bir kutu almıştım..içini önce deniz kabukları onun üzerine gül yapraklarıyla doldurmuştum...en üste de küçük bir şiir yazmıştım...
bu bir fikir tabi eşinin nelerden hoşlanacağını da en iyi sen bilirsin..ağız tadıyla güzel bir yıldönümü ve tabi güzel bir ömür dilerim birlikte sağlıkla huzurla geçirilecek..yaşlandığınızda bile el ele göz göze,zerre kadar pişmanlık duymadan opuyorumnanaktanhuzurla birbirinize bakacağınız bir hayat geçirmenizi dilerim...opuyorumnanaktan
her günü ilk günkü heyecanla ve mutlulukla yaşamak lazım aslında opuyorumnanaktan
ilk yılımız onun için bu kadar önem verdim aslında bizde böyle özel günlere takılmıyoruz hergünü özel gün gibi yaşamaya çalışıyoruz hayatımızda ama evliliğimizin ilk yılı olunca bu anı hatırlatacak özel bi hediye almak istedim eşime onun için de bu konuyu açtım arkadaşlar yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar o kadar güzel fikirler çıktı ki ortaya karar vermek gerçekten zor iş
Rabbim evli olan herkese birlikte yaşlanmayı , mutluluk ve sağlık içinde bir ömür geçirmeyi. her günü aşk dolu yaşamayı nasip etsin.....
amin canım benim...amin ecmain..:Saruboceq: