• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 ekim evlenme yıldönümüz ne hediye alsam??

ah aha su erkekler:hulya:
hediye almakm oadar zorki ne alsam diye böyle kara kara düsünürüz bizler:umursamaz:
arkadaslarin fikirleri cok güzel katiliyorum onlar olabilirvereliniortak
kitap okumayi seviyorsa bir kitap olabilir, maaliyet farketmezse begendigi bir cep telefonu,
ay bilmemki kafam durdu:uhm:

benimde kafam durdu ya ne alsam bilemiyorum :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

çok almak isteyip de dursun şimdi sırası değil masraf olmasın diye düşündüğü bişiy var mı kendi hobileri için? bu fırsatı değerlendirebilirsin canım.
mesela olta takımı yeni eşofman takımı yada ayakkabı
ne biliyim yeni bir takım bileklik takmayı seviyorsa erkekler için çok şık tasarımlar var gayet spor ve çelikten üretiliyor.kararmıyor sette diye bi marka ona bakabilrsin.
saat gömlek kravat çok klasik bence.

yada kişiye özel hediye tasarlayan siteler var canım oralara bi bak. sigara içiyosa zippo çakmağa adını yazdırabilirsin.

benim eşim doğum gününde burda değildi askerdeydi ben ona bi künye yaptırmıştım özel üsütünde benim resmim vardı lazerle gümüşe çiziyorlar üzerine isim ve tarih kazıtabiliyosun falan. çok değişik fikirler bulabilirsin. sitenin adını özelden verebilirim istersen
teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan
sitenin adını özelden verirmisin kaydirigubbakcemile5

Bizimde 20 Ekim ve bende kara kara düşünmeye başladım ne yapsam diye,bissürü sürpriz yaptım aklıma bişey gelmiyo artık,farklı bişey olsun istiyorum ama burayı takip edicem belki fikir olur

ewet canım, özel günlerde insan kararsız kalıyor, çevresinde değişik fikirler veren güzel arkadaşları olunca çok iyi oluyor, ben çok şanslıyım bu konuda hepinize de teşşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hediye fabrikası ve t_short den kişiye özel bişeyler alabilirsin.Allah mesut etsin canım.daha nice yıllar sürer inşallah

Sennle aynı durumdayım Şuan canım bılemıyorum benmde eŞımın dogum gunu bugn bende sasrdım ne yapsam kutlmlrdsa sevmez annnlrı fıln cagırıp neyım etme kutlama yapma dıyr sımdıden hedyde alma ıstmyrm dyr sen bana en buyk hedıysn diyor bu yetr bana dyr

Sennle aynı durumdayım Şuan canım bİlemıyorum benmde eŞİmİn dogum gunu bugn bende sasrdım ne yapsam kutlmlrdsa sevmez annnlrı fıln cagırıp neyİm etme kutlama yapma dıyr sımdıden hedyde alma ıstmyrm dyr sen bana en buyk hedıysn diyor bu yetr bana dyr

erkeklere hediye seçmek çok zor iş. birde bu ilk yıldönümümüz onun için kalıcı bi hediye alayım istiyorum bakalım karar veremedim hala :uhm:

canım bence neye ihtiyacı varsa onu al yani kullanabileceği bişey olsun. şimdilerde mesela ney eihtiyacı var?örneğin eşofman takımı eskimiştir yenisini alacaksındır parfümü bitmiştir...ne biliyim istediği bişey olsun bence ... aklıma gelenler bunlar sen daha iyi bilirsin ...

ay bızım kı de 18 ekım de ,bır fıkır calayım dıye geldım buraya ama bakalım :))

ne zor ya .

canım bence neye ihtiyacı varsa onu al yani kullanabileceği bişey olsun. şimdilerde mesela ney eihtiyacı var?örneğin eşofman takımı eskimiştir yenisini alacaksındır parfümü bitmiştir...ne biliyim istediği bişey olsun bence ... aklıma gelenler bunlar sen daha iyi bilirsin ...
teşekkür ederim canımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım, öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum.
hediye işine gelince bende her zaman zorlanmışımdır bu konuda.bi keresinde iş yerine çok şık bir kart göndermiştim.üzerine de her zaman kullandığım ve eşimin beğendiği parfümden sıkmıştım.kartın içine benim eşime ,eşimin de bana yazdığı şiirleri ,romantik sözlerle birlikde harmanlayıp yazmıştım.çok hoşuna gitmişdi.başka bi zamanda da getirdiği güllerin yapraklarından (kuruttuğum)oluşan bir kalbin içine fotoğraflarımızı yapıştırıp,çok istediği bir kitabı alıp içerisine kitap ayracı gibi hazırlamıştım.belki fikir verebilir canım.tekrar mutluluklar bitanem.sevgiyle kal...

canım, öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum.
hediye işine gelince bende her zaman zorlanmışımdır bu konuda.bi keresinde iş yerine çok şık bir kart göndermiştim.üzerine de her zaman kullandığım ve eşimin beğendiği parfümden sıkmıştım.kartın içine benim eşime ,eşimin de bana yazdığı şiirleri ,romantik sözlerle birlikde harmanlayıp yazmıştım.çok hoşuna gitmişdi.başka bi zamanda da getirdiği güllerin yapraklarından (kuruttuğum)oluşan bir kalbin içine fotoğraflarımızı yapıştırıp,çok istediği bir kitabı alıp içerisine kitap ayracı gibi hazırlamıştım.belki fikir verebilir canım.tekrar mutluluklar bitanem.sevgiyle kal...

canım ablacımmmmm çok teşekkür ederim değişik ama bir o kadar da güzel fikirler opuyorumnanaktan

Geçen sene ilk yıldönümümüzdü anlatayım sanada fikir olur belki
Güzel süslü kutular var çikolata kutuları olur ya kurdeleli falan onlardan aldım önce, içine süslü kağıtlardan çikolatalar koydum, kapsüllü ilaçları boşaltıp içlerine notlar yazıp kapsüle yerleştirdim.Renk renk kağıtlarla yazdım çok hoş oldu.Birde içine not yazdım reçete şeklinde :)Çok şaşırdı eşim, kapsülleri tek tek açıp okudu ama çikolatalarını yemeye kıyamadı :) hala duruyor.
Eee doğumgününde de ona özel resimlerden oluşan takvim yaptırmıştım.
Bu sene içinde hala karar veremedim işte ayın 6 sı oldu 14 gün kaldıııııı

Geçen sene ilk yıldönümümüzdü anlatayım sanada fikir olur belki
Güzel süslü kutular var çikolata kutuları olur ya kurdeleli falan onlardan aldım önce, içine süslü kağıtlardan çikolatalar koydum, kapsüllü ilaçları boşaltıp içlerine notlar yazıp kapsüle yerleştirdim.Renk renk kağıtlarla yazdım çok hoş oldu.Birde içine not yazdım reçete şeklinde :)Çok şaşırdı eşim, kapsülleri tek tek açıp okudu ama çikolatalarını yemeye kıyamadı :) hala duruyor.
Eee doğumgününde de ona özel resimlerden oluşan takvim yaptırmıştım.
Bu sene içinde hala karar veremedim işte ayın 6 sı oldu 14 gün kaldıııııı

canımmm ne güzel bi hediyeee
hem çok eğlenceli hem de emek verilen bi hediye olabilir aslında CADIARZU

canım benim bak erkekler elektronik şeyleri sever elektronik lcd ekranlı ve birden fazla resim yüklenebilen kendisi otomatik slayt olarak yüklenen resimleri gösteren çerçeve al baş ucundaki komadine koysun akşam senle yatıp senle kalksın tatlımm ilerde bebişlerin resimlerinide eklersinizzz

Ya ben hıÇ anlamıyorum kuzucuk ya..ama bu evlılık yıldÖnÜmÜ..kesınlıkle Özel bıŞey olmalı...yanı ıhtıyacı olan bıŞeye odaklanma bence...ona has Özel bıŞey olabılır...ne kdaar kadar dÜŞÜnÜyorsun onu sÖle ona gÖre yardımcı olmaya ÇalaıŞayım

Back