19 ekim evlenme yıldönümüz ne hediye alsam??

naneliseker

bu bekleyiş beni yoruyor
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
5.919
4
156
Kahramanmaraş
kızlar yardım lütfen karar veremiyorum :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
19 ekim evlenme yıldönümüz ne hediye alsam acaba :uhm:

erkeklerede hediye almak zor ya saat yada parfüm gömlek kol düğmesi gibi şeyler

Zor bir karar valla canım erkeklerin genelde elektronik teknoloji tazrzında şeylere ilgisi oluyor eşinin ilgisine ve ihtiyacına göre bişey seçebilirsin çiçeğim saat demiş saate ihtiyacı varsa olabilir ben nişanlıyken almıştım 450 lira verdim ona 10 sene yeter :roflol:

çok almak isteyip de dursun şimdi sırası değil masraf olmasın diye düşündüğü bişiy var mı kendi hobileri için? bu fırsatı değerlendirebilirsin canım.
mesela olta takımı yeni eşofman takımı yada ayakkabı
ne biliyim yeni bir takım bileklik takmayı seviyorsa erkekler için çok şık tasarımlar var gayet spor ve çelikten üretiliyor.kararmıyor sette diye bi marka ona bakabilrsin.
saat gömlek kravat çok klasik bence.

yada kişiye özel hediye tasarlayan siteler var canım oralara bi bak. sigara içiyosa zippo çakmağa adını yazdırabilirsin.

benim eşim doğum gününde burda değildi askerdeydi ben ona bi künye yaptırmıştım özel üsütünde benim resmim vardı lazerle gümüşe çiziyorlar üzerine isim ve tarih kazıtabiliyosun falan. çok değişik fikirler bulabilirsin. sitenin adını özelden verebilirim istersen

valla tatlım sevdiği seyler uzerıne alabılırsın mesela futbol, bılgısayar,araba aksesuarı falan aklıma bunlar gelıyo suan opuyorumnanaktan

ah aha su erkekler:hulya:
hediye almakm oadar zorki ne alsam diye böyle kara kara düsünürüz bizler:umursamaz:
arkadaslarin fikirleri cok güzel katiliyorum onlar olabilirvereliniortak
kitap okumayi seviyorsa bir kitap olabilir, maaliyet farketmezse begendigi bir cep telefonu,
ay bilmemki kafam durdu:uhm:

bence semosum erkeklerin cogu elektronik esyaları cok seviyor onun icin tercihin onlardan yana olsun opuyorumnanaktan hic bir sey bulamasan bile yeni bir telefon olabilir :1hug:

Bizimde 20 Ekim ve bende kara kara düşünmeye başladım ne yapsam diye,bissürü sürpriz yaptım aklıma bişey gelmiyo artık,farklı bişey olsun istiyorum ama burayı takip edicem belki fikir olur

canım ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum. en güzeli onun ihtiyacı olan bir şey olmalı. tabii kalıcı olmasıda gerekir. çünki bu ilk evlilik yıldönümü hediyesi. bu hatırayı uzun seneler saklayabilmesi gerekli. o bir anı olacak ileride.
şimdi biz ilk hediyelerimize bakıp o günleri yad ediyoruz. sende buna benzer bir kalıcı şey düşün. bu fotoğraf makinası olabilir. benim hediyem bu idi. opuyorumnanaktan

ilk yıldönümü olduğu için çok anlamlı ve kalıcı bir hediye olmasını istedim bende bakalım hala karar veremedim :uhm:

bende 300 liralık bi saat beğendim çok pahalı geldi ama canım için değer :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…