- Konu Sahibi naneliseker
-
Hediye Fabrikası - Kişiye özel hediye, İsme özel hediye, Kişisel hediye, Kişiye özel ürünler, Kişiye Özel, İsme özel ürünler, Doğumgünü hediyesi canım eğer bunu biraz incelersen Şimdiden nice mutlu sağlıklı bebişli yılllara
saattttttttttttttttttttt:))))))))))))))) eğer ihityacıda varsa bebekimm saat alllllllllllll
erkeklerede hediye almak zor ya saat yada parfüm gömlek kol düğmesi gibi şeyler
canım ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum. en güzeli onun ihtiyacı olan bir şey olmalı. tabii kalıcı olmasıda gerekir. çünki bu ilk evlilik yıldönümü hediyesi. bu hatırayı uzun seneler saklayabilmesi gerekli. o bir anı olacak ileride.
şimdi biz ilk hediyelerimize bakıp o günleri yad ediyoruz. sende buna benzer bir kalıcı şey düşün. bu fotoğraf makinası olabilir. benim hediyem bu idi. opuyorumnanaktan
Zor bir karar valla canım erkeklerin genelde elektronik teknoloji tazrzında şeylere ilgisi oluyor eşinin ilgisine ve ihtiyacına göre bişey seçebilirsin çiçeğim saat demiş saate ihtiyacı varsa olabilir ben nişanlıyken almıştım 450 lira verdim ona 10 sene yeter :roflol:
valla tatlım sevdiği seyler uzerıne alabılırsın mesela futbol, bılgısayar,araba aksesuarı falan aklıma bunlar gelıyo suan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?